Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

No co Ty, animowanych gifów z dorosłymi facetami grającymi w football amerykański na Kinekcie, nigdy za wiele :D

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Zapewne to bedzie:

Halo 4

Fable kinect

Kinect Sport 3

Dance Central 3

Nie napalajcie sie jak fanboje Sony.

Opublikowano

ciekawym tego nowego Assasyna, wreszcie jakiś ruch w tej serii.

Opublikowano

ciekawym tego nowego Assasyna, wreszcie jakiś ruch w tej serii.

Dzisiaj powinny być pierwsze wstępne informacje + okładka Game Informera, pełne info 5 marca

Opublikowano

The Edge dał 8 a The Eurogamer 9, gra redefiniuje nasze pojęcie o granicach gier wideo, generalnie podjara.

Opublikowano

w sprawie AC3 czekam tylko na jedną informację, nowy silnik.

teraz męczę się z revelations i jak w trójce znowu będzie to samo to nie kupię już tego.

Opublikowano

w sprawie AC3 czekam tylko na jedną informację, nowy silnik.

teraz męczę się z revelations i jak w trójce znowu będzie to samo to nie kupię już tego.

a ja czekam na mozliwosc wyboru POZIOMU TRUDNOSCI to ta gra strasznie traci przez to, że jest taka banalna. Po co konstruowac bomby? Po co wymyslac jakies sposoby rozwiązania misji- skoro to jest takie łatwe?

Journey zbiera kapitalne noty, trzeba bedzie sprawdzic. chociaż Flower był.....nudny jak dla mnie.

Opublikowano

Ciekaw jestem jestem tego Journey, ale jak na 25 minut gameplayu, 20 to bieganie po pustyni, to trochę mało zachęcające.

Są zdrapki o nominale 50 zł na PSS?

Opublikowano

nie ma zdrapek o nominale 50 zl a szkoda

Edytowane przez Orson

Opublikowano

co się dzieje, sonyboty podniecają się jakimś samograjem na dwie godziny, jakiś czas temu tłumaczyli jak gry z cyfrowej dystrybucji nie są warte takiego zainteresowania bo tylko gry w pudełku to jest moc xD

Nowy AC z flagą z gwiazdkami w tle :sleep: jeszcze brakuje odrzutowców lub marines.

Opublikowano

Nowy AC z flagą z gwiazdkami w tle :sleep: jeszcze brakuje odrzutowców lub marines.

Powinien być asasyn klęczący i trzymający w rękach zakrwawioną kobietę :P

Opublikowano

Powinien być asasyn klęczący i trzymający w rękach zakrwawioną kobietę :P

nowy bio też ma te gwiazdki w tle a nowy alan wake to już całkiem pojechali ''hamburgerowy koszmar'' jak nie mogą konkurować z CoDami to w inny sposób chcą kawałek tortu dla siebie ;]

Opublikowano

co się dzieje, sonyboty podniecają się jakimś samograjem na dwie godziny, jakiś czas temu tłumaczyli jak gry z cyfrowej dystrybucji nie są warte takiego zainteresowania bo tylko gry w pudełku to jest moc xD

jest szansa, ze przestaniesz ciągle powtarzac "sonyboty"?

czy to było smieszne na początku- kwestia gustu , nawet jesli to cos ciągle powtarzane staje się nudne :/

Opublikowano

Jeżeli to prawda zresztą to już nie pierwsza plotka o bardziej przyjaznej architekturze Ps4. To BARDZO DOBRZE skończy się obgryzanie paznokci przed każdą multiplatformą i zastanawianie się "ciekawe jak bardzo spierd..ą wersję na Ps3!?". To znaczy ja tak mam...

PS. A tak swoją drogą jak mnie kurevsko denerwują te wszystkie plotki o next genach. Niby wszyscy wszystko wiedzą, grają, mają tworzą a Sony i M$ jeszcze zaprzeczają, że nic nie pokażą w tym roku......... (no wiem, wiem a co mają innego pisać no ale...wkurza mnie to).

Opublikowano

Mydlenie oczu przez marketingowców z Sony i MS. Tak na dobrą sprawę PS3 i X720 powstają od momentu wypuszczenia na rynek swoich poprzedników. W końcu inżynierowie w tych firmach, którzy są odpowiedzialni za swoje działy, nie mogą siedzieć bezczynnie i sobie lecieć w kule za miesięczną pensję. OK, w międzyczasie powstały redesigny PS3 i X360, Kinect, PS Vita, PS Move. W dłuższym okresie czasu jednak najważniejsze jest utrzymanie ciągłości dostaw software do klientów. Założę się, że są już plany na kolejne generacje. Nikt przecież nie zakłada, że wraz z danym produktem nagle wypadnie z wyścigu po kasę.

Opublikowano

łał, jesteś niezłym ignorantem

Opublikowano

czemu niektorym tak trudno przyznac, zekupili chvjowa gre? Czemu oszukuja samych siebie i wmawiaja sobie, ze fajnie sie gra? Czy tu chodzi o wydana kase? Wytlumaczy mi to ktos?- yaczes, cytat ze statusu

to jest ciekawe. Myslę, ze nie chodzi o kasę (przynajmniej ze swojej perspektywy tak sądze) ale o oczekiwanie. Jesteś miłosnikiem jakiejs serii, czekasz 12 miesiecy (albo i dwa lata ) na sequel, gra wychodzi i jest srednia,. ma duzo wad

czasem czujemy się tak rozczarowani, że sami przed sobą udajemy- a co do piero przed innymi. Wtedy tez gracze zachowują się agresywnie- ktos wytknie wady danej gry, to trzeba go pojechac

Edytowane przez Orson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.