Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

pleju, nie będzie GTA V w tym roku :( Rockstar się obsra z tych samych powodów co 5 lat temu - wtedy Assassin's Creed, Halo 3 i Call of Duty 4, w tym roku AC3, Halo4 i Black Klops 2. Teraz jeszcze RE6 na dodatek dochodzi... ktoś narzekał że ostatniej jesieni bolał portfel?

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

nie żartuj- taki tytuł jak GTA V może wyjsc kiedy chce a itak zrobi kolosalny wynik

jesli nie bedzie w tym roku to po prostu nie zdążą

Opublikowano

To końcówka roku zapowiada się mega: AC3, H4, Bioshock, MoH 2, CoD, Forza, Tomb Raider, N4S, Hitman, GTA4, Borderlands 2 i prawdopodobnie coś z tej trójki The Last of Us/GoW 4/The Last Guardian :)

A i zapomniałem o najważniejszym, jeszcze TTT2 :D

plus

Virtua Fighter 5 Final Showdown

Dead or Alive 5

Street Fighter x Tekken

Mass Effect 3

Resident Evil 6

Ninja Gaiden 3

Wiedzmin 2

Caly rok konkretny.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ale zrobi gorszy niż wydając grę w wolnym okresie. Bardzo bym chciał, żeby GTA V razem z Halo 4 i resztą zabrała sporo klienteli dla Black Klopsa albo po prostu tego nie widzę.

Jeżeli jednak wyjdzie to końcówka roku będzie taka

2gsir7t.gif

Opublikowano

Ale zrobi gorszy niż wydając grę w wolnym okresie. Bardzo bym chciał, żeby GTA V razem z Halo 4 i resztą zabrała sporo klienteli dla Black Klopsa albo po prostu tego nie widzę.

Jeżeli jednak wyjdzie to końcówka roku będzie taka

2gsir7t.gif

Raczej taka:

amazing.gif

;)

Opublikowano

Znając życie i wiedząc, że nie jest ono takie wesołe, to pewnie z połowę tych premier przeniosą na przyszły rok.

Jeżeli faktycznie na PC ten AC3 będzie wyglądął tak jak na tym trailerze, to tylko cud może sprawić, że w tym roku nie zobaczymy zapowiedzi nowych konsol. Wszyscy jadą po wydawcach/producentach typu UBI, ACTIVISON, że nie wprowadzają nowych silników do gier, ale chyba bliższe prawdy jest to, że to producenci sprzętu dają dupy, blokując technologiczny postęp. Jak by nie hejtować np. CoDa, za to, że co rok wygląda niemal identycznie, to nie ma na konsolach FPSów, o których by można powiedzieć, że wyglądają i działają (animacja) o niebo lepiej niż, przecież mocno przestarzały CoD. Widać jedna generacja silnika na jedną generację konsoli to standard, a reszta to już tylko wyciskanie z obu ostatnich soków i udawanie, że zapas mocy jest odpowiedni na nastepne 5 lat.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

I znów ta sama sytuacja, milion sto tysięcy minducków na jesień, albo ogólnie na rok, z czego tylko 5% jest warta uwagi, a ludzie się i tak co roku jarają jak poje.bane. :)

Halo 4 - robi inna ekipa, więc pewności nie ma co do jakości

Black Ops 2 - wiadomo

AC3 - po tym co Ubi zrobił z serią to już nie można mieć do nich takiego bezgranicznego zaufania, choć wiadomo, gra zapowiada się znacznie lepiej od Brotherhood/Revelations

GTA V - nie ma pewności, czy wyjdzie w tym roku

Resident Evil 6 - jakieś fikołajki na trailerze widziałem, za dużo akcji a za mało survivalu/horroru

Far Cry 3 - dwójka też miała być super grą, a trójkę robi zresztą ta sama ekipa

The Last of Us - nie wiadomo, czy wyjdzie w tym roku

Prey 2 - o grze jest cicho od jakichś 6 miesięcy

Dishonored - j.w.

Mass Effect 3 - już teraz słychać wiele krytycznych opinii od piratów, którzy już grają, szczególnie na temat scenariusza

Tomb Raider - fajna koncepcja, ale gry jeszcze nie mieliśmy okazji nawet zobaczyć, także ciężko tu coś oceniać

Medal of Honor: Warfighter - przyjemny shooterek na 7/10 się pewnie szykuje, ale nic więcej

Opublikowano

HALO 4 wyglada pieknie - tak wlasnie powinien wygladac multi, bym co sec nie musial mruzyc oczu strzelajac do przeciwnika.

Opublikowano

[...] ktoś narzekał że ostatniej jesieni bolał portfel?

Ja nie narzekałem bo w portfelu nic nie miałem :sorcerer: .... :( .... :cray:

Ja czekam na Last of Us (jeśli w tym roku wyjdzie) i ...tyle bo budżet się wyczerpie po zaplanowanym remoncie hacjendy.

Opublikowano

HALO 4 wyglada pieknie - tak wlasnie powinien wygladac multi, bym co sec nie musial mruzyc oczu strzelajac do przeciwnika.

A tekstury levelów można wyłączyć? :potter:
Opublikowano

i ściany korytarzy, po co sie szukać z przeciwnikiem :P

Opublikowano

jak nie dadzą M16 w tym nowym halo to nie będe grał w to

Opublikowano

Jakiejś hejterstwo się udziela na metacritic, czy z ME3 jest coś nie tak że tak słaby wynik ma od użytkowników, niezależnie od platformy? http://www.metacriti...0/mass-effect-3 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/mass-effect-3

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Na 239 stronie django wrzucił dwa powody dla których ME3 ma tak niską notę od graczy.

Opublikowano

Oj tam, space opery lubią się ch.ujowo kończyć (np. Farscape), więc Mass Effect wpisuje się w konwencję :] W zasadzie nie wyobrażałem sobie innego zakończenia, niż jakiejś kanonicznej dla space oper bzdury :P Chociaż ostatni dialog z zakończenia to już ostro pojechali.

Edytowane przez Mendrek
Poniekąd nie podałem żadnych szczegółów, ale nadgorliwcy niech nie patrzą w moją opinie nt. zakończenia ME 3

Opublikowano

Hola wędrowcy, zamknąć japy bo jeszcze któremuś się wymsknie zakończenie.

Mnie rozpie*dala jak ktoś ma zamiar kupić ME3 i czyta zakończenie jeszcze przed kupnem, a potem gada teksty w stylu "no to teraz wstrzymam się z zakupem". Pewnie, że się wstrzyma jak w grze fabularnej sam sobie zespoilował zakończenie....

Opublikowano

z11295167Q,EA.jpg

Ciekawe czy oprócz nowego Medala i SimCity 5 jeszcze coś interesującego pokażą?

Edit: Jakby to kogoś interesowało to tutaj jest link do strony http://www.ea.com/1/gamechangers (a sam event będzie trwać od 3.00 do 5.00).

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Internetowe trolle nie potrafia zrobic nic porzadnie i jakby chcieli hejtowac ME3 to by zrobili srednia od uzytkownikow 7-7,5 to mozna by sie zastanawiac, ze z gra jest cos nie tak, a oni musza przegiac pale i nikt na to nie zwroci uwagi, bo wie, ze to akt zwyklego hejtowania debili.

Opublikowano

co nie zmienia faktu, że ta gra jest bardzo słaba i jedynie uniwersum ją ratuje (i trochę fabuła)

Opublikowano

co nie zmienia faktu, że ta gra jest bardzo słaba i jedynie uniwersum ją ratuje (i trochę fabuła)

Szykuj się na atak minusów ze strony Biodrones XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.