Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

co nie zmienia faktu, że ta gra jest bardzo słaba i jedynie uniwersum ją ratuje (i trochę fabuła)

:)

Opublikowano
Don't miss the tech demo from Quantic Dream, creators of Heavy Rain, tonight at 10.30. Their new game looks amazing

O:

Opublikowano

Ciekawe co pokaza. Mam nadzieje, ze tym razem w gre bedzie mozna GRAC, a jezeli nie to niech chociaz fabula sie trzyma kupy.

Opublikowano

jak microsoft mówi że ten rok będzie dla nich gruby to pewnie nowe halo :rofl2:

a nie mówiłem 3 dni potem nowe halo 4 niezła beka microsoft . Dobrze że pozbyłem się tego klocka już dawno :rofl2:

Opublikowano

Mozesz jasniej bo kompletnie nie kumam co bredzisz.

Opublikowano

Nie dziwie mu sie, skoro ich najblizsze tytuly to jakies scierwo na Kinecta i popierdółka na XBLA.

EDIT:

I have left the lovely amazing Microsoft and lionhead. Now for something really amazing, scary and brave a new company called 22 Cans

https://twitter.com/...367286859051008

Gorzej bedzie jezeli zacznie sie zajmowac grami na telefony ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

jak microsoft mówi że ten rok będzie dla nich gruby to pewnie nowe halo :rofl2:

Dobrze że pozbyłem się tego klocka już dawno :rofl2:

zawsze jednego sonybota mniej na XBL ^_^

co do Piotrusia chyba miał dosyć klepania upadającego Fable, to najnowsze :bad:

Nagonka na ME3 w MC, Bioware podpadło już przy DA2 swoimi akcjami, pewnie nawet nie chodzi o gry ale samo Bioware = dam 0/10 w dniu premiery gry.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Cieszę się że to odkryłeś, ja piszę o Bioware które na swoim forum banowało ludzi za negatywne opinie dotyczące DA2 czy pracownicy Bioware podbijający średnią DA2 na MC. Po tych akcjach pojawiła się spora grupa graczy która im zaniża średnią na MC.

Chyba nawet później apelowali do ''prawdziwych'' fanów o pomoc przy podbiciu średniej -.-

Opublikowano

No, zgodze sie. Smieszna sytuacja.

Ale najlepszym rozwiazaniem jest miec wyj.ebane. Ja tak mam i zachwycam sie gra. Mam na liczniku 2,5 godziny po wczoraj i ograna dopiero pierwsza misje po krotkim poczatku. Jest moc! :)

Opublikowano

Zapominacie że to Piotrek był szefem studia i to on odpowiada za jakość Fable. News o jego odejściu to bardzo dobra wiadomość, niech sobie teraz snuje swoje wizje w grach na iphony.

Opublikowano

No, zgodze sie. Smieszna sytuacja.

Ale najlepszym rozwiazaniem jest miec wyj.ebane. Ja tak mam i zachwycam sie gra. Mam na liczniku 2,5 godziny po wczoraj i ograna dopiero pierwsza misje po krotkim poczatku. Jest moc! :)

grasz na ps3 ? w pełnej wersji też się tak tnie animacja ? bo zastanawiam się, jak dalej będzie tak samo łyknę wersję na klocka.

Opublikowano

Wiesz co, najgorzej bylo w demie z samym poczatkiem. Zauwazylem poprawe, ale dalej byly dropy. Nie mniej druga misja jaka rozegralem byla plynna. Za malo pogralem, zeby oceniac calosc.

Opublikowano

Zapominacie że to Piotrek był szefem studia i to on odpowiada za jakość Fable. News o jego odejściu to bardzo dobra wiadomość, niech sobie teraz snuje swoje wizje w grach na iphony.

Główni ludzie odpowiedzialni za Fable odeszli już jakiś czas temu:

"Former art director John McCormack, technical director Guillaume Portes, and executive producer Jeremie Texier have all stepped away from their former home at Lionhead to join Another Place."

http://www.joystiq.c...-another-place/

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Czyli co, kolejne, po RARE, studio ktore zgwalcil Microsoft? HYYYY

Opublikowano

A Lionhead się zbłaźniło? Fable 3 nie było gorsze od Age of Empires 3.

Opublikowano

No jeszcze nie wyszły, więc chyba trudno powiedzieć, czy będą zbłaźnieniem dla studia czy nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.