Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem, nie grałem, gra jeszcze nie wyszła, demo na E3 było podobno bardzo, bardzo wstępne. Co tam takiego strasznego jest w tej grze?

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Czyli jednak samo wstępne demo jest już zbłaźnieniem. No cóż. Zobaczymy jak będzie wyglądać finalna gra, na szynach jak wiadomo nie będzie.

Opublikowano

Ja chciałbym aby Fable zostało,że tak powiem zmiksowane,część elementów jedynki i część z dwójki i trójki,gdyby odpowiednio je połączyli, mógłbym przez długi czas nie wychodzić z domu :)

Sory,ale ,jak dla mnie Journey to z miejsca (pipi),dlaczego?Ano ponieważ tworząc następną część można by było wrzucić element strzelania z perspektywy pierwszej osoby,tak aby urozmaicić rozgrywkę a przy okazji zafundować fajną i grywalną część gameplayu.

Może gra się uda i będzie do pogrania "na chwilę",ale około 200zł to trochę zbyt drogo ,w porównaniu do zawartości :confused:

Opublikowano

Last year's Epic Games' Unreal Engine 3 Samritan demo ran on 3 GTX 580 Nvidia cards. Today, Epic is showing it on 1 new Kepler Nvidia card.

Unreal Engine 4 showing will be "hopefully later this year," says Epic's Mark Rein

EDIT:

JAKA BEKA

4 chan spreparowało obrazek z zapowiedzianymi grami na VItę (m.in Monster Hunter i GTA)

Y6GI0.jpg

internety oczywiście łyknęły to jak młody pelikan, nikt nawet nie raczył sprawdzić na samej stronie sklepu że te gry istnieją (bo oczywiście ich nie ma) i wszystkie poważne serwisy jak kotaku czy Eurogamer puściły to w eter. Ba, Psyko na ppe.pl też się wydymał z newsem na stronie, choć przyznam że jesteś trochę usprawiedliwiony - trudno żebyś sprawdzał źródło skoro główne serwisy to wrzuciły.

Przez takie i podobne akcje kotaku w ogóle jest zbanowane na neogafie, przy wstawieniu linka z tej strony pojawia się cenzura.

gamesjournalismtextypcsm.gif

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Zaj.ebiste. Pieknie ta cutscenka wyglada i niezly ladunek emocjonalny. Dobrze, ze nie wali takim plastikiem jak Heavy Rain. Dodatkowo sci-fi czyli to co lubie :) Oby tylko tego nie zje.bali bo sie nakrecilem :)

Opublikowano

Piękne te demo od QD :wub:

Co do newsa z GTA itd. na Vitę... coż vg247 trąbi, na kotaku jest, leży sobie na Eurogamerze. Takiego czegoś nie jest się w stanie zweryfikować, oprócz podpisania tego jako plotka. Tak jak wszędzie można zrobić ładną dezinformację. No tak mogłem sprawdzić czy takie pozycje są na play.com, ale kotaku nie sprawdziło, eurogamer nie sprawdził? No nie.

Biczowałem się przed chwilą przez to :(

Edytowane przez Gość

Opublikowano

internety oczywiście łyknęły to jak młody pelikan, nikt nawet nie raczył sprawdzić na samej stronie sklepu że te gry istnieją (bo oczywiście ich nie ma) i wszystkie poważne serwisy jak kotaku czy Eurogamer puściły to w eter. Ba, Psyko na ppe.pl też się wydymał z newsem na stronie, choć przyznam że jesteś trochę usprawiedliwiony - trudno żebyś sprawdzał źródło skoro główne serwisy to wrzuciły.

Przez takie i podobne akcje kotaku w ogóle jest zbanowane na neogafie, przy wstawieniu linka z tej strony pojawia się cenzura.

Ja tam sprawdziłem i okazało się,że już nowego Killzone'a mają ,a gra była jak na razie, tylko zapowiedziana,zresztą to nie jedyna tego typu w oferta,nic dziwnego,że większość bez niczego łyknęła.

GTA i tak powinno zawitać na Vitę,jak nie w najbliższym czasie,to w późniejszym terminie.

Opublikowano

olać te GTA itp.

Sony wreszcie udostepnia SDK!.

Wreszcie bedzie mozna samemu pisac aplikacje bez meczenia sie z kradzionymi sdk itp

Opublikowano
A to demo pewno skończy jak Project Milo które zrobiło Lionhead trzy lata temu.

Twoja wypowiedź ze strony.

Ale o co chodzi?

To demo tylko pokazuje ich technologie nagrywania ruchu ciała, twarzy i głosu. Cage mówi, że Kara nie ma nic wspólnego z ich następną grą.

Opublikowano

Pokaz technologiczny jak dla mnie jest w pytę. Jeśli gry na tym silniku będą tak wyglądać to tylko czekać na kontynuację L.A. Noire, które i tak miało kozackie odwzorowaną mimikę twarzy.

Opublikowano

A będzie ta technologia w ich przyszłej grze? W takim razie sorry, pewno nie skończy tak jak sen Piotrusia :D

Tak czy inaczej takie gadki rozp.pierdalają. Dobrze że Epic pokazał Samaritana działającego na jednej karcie, jest nadzieja w nowych chipach graficznych :>

Opublikowano

Tak taka bedzie technologia w ich grze. Z reszta kiedys pokazywali cos podobnego jako demo-trailer HR z ta laska co opowiadala w kuchni swoja historie.

Z reszta graficznie bez problemu uwierze w to, ze tak bedzie wygladac ich przyszla gra, moze nawet lepiej.

Opublikowano

Tak taka bedzie technologia w ich grze. Z reszta kiedys pokazywali cos podobnego jako demo-trailer HR z ta laska co opowiadala w kuchni swoja historie.

Z reszta graficznie bez problemu uwierze w to, ze tak bedzie wygladac ich przyszla gra, moze nawet lepiej.

Tak, i akcja gry będzie miała miejsce w pomieszczeniach wielkości kartonu po lodówce.

Opublikowano

Mozliwe. W HR nikt nie narzekal na skale. Battlefielda tutaj nie znajdziesz.

Opublikowano

Kit z tym demem technicznym, kit z tą grafiką, stroną techniczną etc.

Przecież (chyba) każdy chociaż trochę ogarnięty gracz wie, że taka grafika nie jest możliwa na obecnych konsolach. To tylko tech demo, cutscenka, "filmik", logiczne chyba jest, że tak nie będzie wyglądał real gameplay (chyba, że polegałby na chodzeniu metr do przodu i do tyłu w kartonie). Tak samo nawiasem pisząc - nigdy nie kumam czemu ludzie zachwycają się cinematic trailerami. Pisząc "o (pipi)a ale ta gra będzie wyglądać" (trailer AC3 czy na silniku gry czy nie - taaaaaaaaa tak będzie wyglądać na PS360 :rolleyes: ).

Zresztą jeżeli już to Samarytanin wygląda xxx lepiej od KARA (co w sumie też jest logiczne). Jeżeli jeszcze jakaś gra na Ps3 ma robić graficznie to będzie to tylko i wyłącznie God of War 4 i The Last of Us ;) Chociaż i przy GoW4 spodziewam się "tylko" szlifów względem Trójki (co i tak będzie za(pipi)iście).

Więc również nie kumam podniety filmikiem QD jeżeli chodzi o wizualia. Za to mnie rozpi.erdala tematyka którą pokazuje Cage, no i sama reżyserka. Chcę taką gręęę, zamiast kolejnego tematu jak to roboty się zbuntowały i przejmują władzę nad ... (tu wstaw słowo ludzkość, dana rasa, planeta lub coś w ten deseń). Chcę poznać historię pierwszego robota (robocicy?) która zaczęła myśleć i czuć :) (ewentualnie później się buntować) omomomomomomomom. Bajka temat oczywiście odpowiednio zapodany (Cage to odpowiednie ręce).

I niech Cage nawet teraz nie wyskakuje z innym projektem ;] Ma być KARA !!!

Btw dla przypomnienia tech demko Heavy Rain (Laura z tech demka pojawiła się w fullu więc...):

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

A co jest takiego złego w tej recenzji, bo nie chce mi się oglądać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.