Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano
, więc nie wiem co będzie gdy wyjdzie GT6...

Powodzenia - http://www.play.tm/news/32493/gran-turismo-6-may-not-appear-on-ps3-says-yamauchi/

Poza tym wtedy będzie już FM5 na nowego X'a z autami na torze o jakości tych z autovisty, meanwhile in Japan Kaz będzie gwiazdorzył po torach ;]

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano
, więc nie wiem co będzie gdy wyjdzie GT6...

Powodzenia - http://www.play.tm/n...-says-yamauchi/

Poza tym wtedy będzie już FM5 na nowego X'a z autami na torze o jakości tych z autovisty, meanwhile in Japan Kaz będzie gwiazdorzył po torach ;]

przynajmniej w czyms jest dobry :rofl2:

Opublikowano

To te porównanie pleja w obrazkach to prawdziwe jest? oO Jak wy możecie się kłócić co jest ładniejsze w takim razie?

Opublikowano

Zawsze stawiałem pod względem grafiki dokonania Turn 10 powyżej tych z Polyphony, ale i tak nic nie dorówna GT5 + dobrej kierownicy z FF, który wyrywa kciuki i je przeżuwa aż do połknięcia.

ps. i tak gram z widokiem ze zderzaka więc najważniejsza dla mnie jest tekstura podłoża ;)

Opublikowano

Bez kitu, nie jestem wielkim fanem gier aspirujacych do miana symulacji, ale demo Forzy mnie ZMIAZDZYLO. Bez kitu, naprawde czuc, ze sie jedzie poteznym Ferrari, a nie (pipi)a starym golfem. WYPAS!

Opublikowano

Przeniosłem posty o pass'ach do nowego tematu. Myślę, że przyszła pora żeby podyskutować o tym dosyć szczególnym dla nas zjawisku.

Opublikowano
@easye

http://www.psxextrem...4935-piracenie/

Zapoznaj się.Masz tam konkretne artykuły, opinię policji.

Później szerz herezje :)

Stary nie chce mi sie z Toba spierac, dla Ciebie to moga byc herezje, ja z tymi ludzmi wspolpracuje na codzien, ale nie istotne.Co do przeniesionych postow:

Forza 4>>>>>GT5 :)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zawsze stawiałem pod względem grafiki dokonania Turn 10 powyżej tych z Polyphony, ale i tak nic nie dorówna GT5 + dobrej kierownicy z FF, który wyrywa kciuki i je przeżuwa aż do połknięcia.

ps. i tak gram z widokiem ze zderzaka więc najważniejsza dla mnie jest tekstura podłoża ;)

Kup Sobie Fanateca i Forza 4. Wyrwie Ci nadgarstki z przegubów ;)

Opublikowano

tylko skad te 400E :D

Opublikowano

Kumpel kupił i mówił, że kosmos. Mnie tylko dziwi dlaczego skoro wyszło CSR to wersja starsza czyli Porshe kosztuje tyle samo, heh.

Opublikowano

Gdy już myślałem, że polscy pseudo dziennikarze growi już niżej upaść nie mogą to na poly widzę taki tytuł newsa:

Telewizyjna reklamówka Uncharted 3 robi robotę

Powinni zainwestować w lekcje angielskiego, a nie translatory. Najlepsze jest to, że to nie pierwszy taki przypadek i wcześniej już im to w komentarzach wytykali, heh.

Opublikowano

przeciez to agora to powinno swiadczyc o poziomie :)

Opublikowano

dlaczego to mnie nie dziwi ? 2ki nawet nie skonczylem, w 3ce dodatkow z(pipi)ali tryb multi. Sam bym tego nie kupil...

Opublikowano

Wiecej niz to chyba na tej generacji nie dostaniemy :(

lM7ea.jpg

Opublikowano

Ale ta trasa jest az taka za(pipi)ista, czy to ironia? :)

Opublikowano

Kliknij, Powieksz i jesli powiesz ze wyglada do dupy i jest wyjeta z gt1 to jestes trolem :P

Opublikowano

Nie chce mi sie juz na temat GT wypowiadac. Osobiscie jej nie kupilem, bo wqrwialoby mnie skrajnosci w tej grze! Co z tego, ze jedna trasa robi wrazenie, jak zaraz jade na 3, ktore wygladaja jak wyciagniete z szaraka. Smiesza mnie tez teksty, ze niektorzy nie patrza na tekstury, bo przeciez model jazdy sie liczy. No patrz, jak widac konkurencja pokazala, ze da sie wszystko zrobic w najwyzszej jakosci i nie trzeba na to poswiecac 6 lat...

Wisienka na torcie sa komentarze w stylu:

"walic ciemne kokpity w standardach,wazne ze mam gre na 1 plycie"

W ogole japonczycy pomalu odchodza do lamusa. Patrzac na takiego PESa, MGS, GT5,FF mozna spokojnie stwierdzic, ze albo sa (pipi) leniwi, albo ta generacja konsol ich po prostu przerosla...

Edytowane przez easye

Opublikowano

lM7ea.jpg

no F-Zero GX z Gacka robił wrażenie kilka lat temu ;)

Opublikowano

Akurat wszystkie te tytuły uważam za co najmniej bardzo dobre. A patrząc na segment mordoklepek 1vs1 widać, że rządzili, rządzą i będą rządzić w tej kwestii, bo jeden Mortal Kombat wiosny nie czyni. No i powoływanie się wciąż na te same 4, 5 przykładów śmierdzi trochę trolingiem (np. FF13 wcale nie jest uznawany za króla current genowych jrpg)

Opublikowano

A niby jakie mam podawac przyklady, skoro glownie liczylem na te 4-5 tytulow. PES jest tak samo dobry, jak w 2006 roku, wersje 2007,2008 i 2009 wygladaly jak wydany w pospiechu kod beta, no ale okea, dla Ciebie jak ktos stoi w miejscu, to jest conajmniej bardzo dobrze, dla mnie-stoi w miejscu...

Przykladow na bank mozna byloby dac wiecej (Silent Hill, super backtrakingowy DMC i inne) ale wymieniam te, na ktorych sie osobiscie zawiodlem. Bijatyki to co innego.

I jasne niektore tytuly capcomu, square nadal robia.

Edytowane przez easye

Opublikowano

W ogole japonczycy pomalu odchodza do lamusa. Patrzac na takiego PESa, MGS, GT5,FF mozna spokojnie stwierdzic, ze albo sa (pipi) leniwi, albo ta generacja konsol ich po prostu przerosla...

co do gt5 to moim zdaniem sa leniwi i przesadzili.

Chcieli ciagnac wiele srok za ogon i za duzo rzeczy naraz i silnik czesto chrupie.

Co do aut to moim zdaniem powinno zdecydowac sie na jakis outsourcing czy cos aby to wymodelowali im. A nie takie cos co odwalili.

Opublikowano

lM7ea.jpg

No na PS3 raczej nie. Forza 4 mówi sprawdzam ;)

caminoo.jpg

a01b689.jpg

Opublikowano

Ogólnie to FM4 jest lepsza niż GT5 i to nie tylko pod względem grafiki. To Forza 4 przez brak standardów i obecność Clakrsona jest grą, którą mogło być Gran Turismo na PS3. GT zawsze było czymś w rodzaju "dzieła sztuki" dla fanów motoryzacji, Turn 10 podłapało stylistykę i zrobiło lepszą grę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.