Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

W sprawach Sony Ciebie nie należy słuchać.

tutaj Czesław ma rację, no bo co w nim ulepszyli? zamiast normalnych przycisków R2/L2 dali beznadziejne spusty

Na zje.bane L2/R2 polecam nakładki które można kupić za grosze. W 2010 kupiłem i ani razu ich nie zdjąłem (nie licząc przy wymianie pada), gra się o wiele lepiej, wygodniej - NORMALNIE.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie wiedzieć o tych nakładkach i ich nie kupić :) Jak kupiłem PS3 z Killzone 2, to drugi raz nie odpaliłem gry bez nich.

Opublikowano

ja wiem, nakłania mnie na nie dwóch kolegów a ja ich nie chce:p przyzyczaiłem się do tych spustów :P

Opublikowano

Jak jesteś masochistą to katuj się dalej.

Opublikowano

do wyscigów są nie do podje.bania

Opublikowano

xbox-360-wireless-controller-20050513052444937-000.jpg

Opublikowano

Teraz znowu zaczniecie o padach ? Który to już raz ?

Opublikowano

xbox-360-wireless-controller-20050513052444937-000.jpg

kierownica anyone?

Opublikowano

Dokładnie, dyskusja bezsensowna bo odpowiedź jest jedna - pad od Xboxa 360 jest lepszy.

Opublikowano

wychodzi na to, że tu wolno tylko mówić o wynikach sprzedaży MS :/

Opublikowano

Dokładnie, dyskusja bezsensowna bo odpowiedź jest jedna - pad od PS3 jest lepszy.

poprawiłem literówkę Figaro, nie musisz dziękować ;)

Opublikowano

Dokładnie, dyskusja bezsensowna bo odpowiedź jest jedna - pad od PS3 jest lepszy.

poprawiłem literówkę Figaro, nie musisz dziękować ;)

to niestety jedyna przewaga X360 nad PS3ójką. Trzyma się go przyjemnie, a gdy dotknąłem spustów po rocznym posiadaniu PS3 to aż poczułem niebiańską ulgę ;f Jeno te gałki mogłyby być na równym poziomie, a nie ala Gamecube

Opublikowano

Według mnie jest za cięzki, baterie to złe rozwiązanie, gałki są mniej wygodne, spusty tak samo.

Opublikowano

To ten pad jest na baterie? oO Oh boy, ale porażka. No ale ergonomicznie lepszy jednak.

Opublikowano

Nie no akumulator też jest c'nie

Opublikowano

a mnie w padach od X denerwuje ze nie da sie zmieniac padow (chodzi mi o port) tak jak na ps3...czesto konczy sie wylaczeniem konsoli aby pogubila sygnaly padow..

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

wychodzi na to, że tu wolno tylko mówić o wynikach sprzedaży MS :confused:

Wychodzi na to że znowu będą te same teksty typu, pad od Xa ma lepsze triggery, a DS3 jest za mały żeby grać w strzelanki bo cały czas zahacza się kciukami o siebie oraz wyzszość gałek wklęsłych od tych wypukłych. DS3 ma lepszy d-pad i przyciski bo nie są kolorowe i jest lżejszy. I tak przez kilka stron. To ja już wolę poczytać posty Dona o sprzedaży.

Opublikowano

Ja nie biorę ogólnie udziału w wojnach konsol, bo to jest bez sensu, aczkolwiek przydałby mi się do PS3 pad Microsoftu. Wygląda bardzo wygodnie ;d

Opublikowano

Ja nie biorę ogólnie udziału w wojnach konsol, bo to jest bez sensu, aczkolwiek przydałby mi się do PS3 pad Microsoftu. Wygląda bardzo wygodnie ;d

najlepszy bedzie pad od WiiU.

Jak sie bedzie grac np w bf3 to bedzie mozna patrzec na padzie na mape taktyczna itp ;p

( Calkiem ciekawe by to bylo ale zapewne nie bedzie tego ;D)

Opublikowano

Czy to możliwe, żeby licencja na CryEngine 3 kosztowała 1.2 miliona $? Przecież na UE3 kosztuje chyba 700 k czy jakoś tak.

Opublikowano

Czy to możliwe, żeby licencja na CryEngine 3 kosztowała 1.2 miliona $? Przecież na UE3 kosztuje chyba 700 k czy jakoś tak.

Możliwe. A czy ktoś to kupi, to już problem Crytek'u.

Opublikowano

A co? Niby dużo? Za 1.2 mln $ devi oszczędzają sobie 2-3 lat pracy i kilkunastu mln $.

Wątpię by była to wygórowana kwota, jak nawet gry arcade robią na CE3, np. Nexuiz czy Class3.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Kto by nie chcial pograc w Nexuiz.

Opublikowano

No niby tak ale uważam, że Crytek trochę przesadziło z tą ceną.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.