Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

ciekaw jestem jak bedzie wygladal WoW na tym xD i czy bedzie mozna sterowac nunchakiem

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano
  • Autor

Okamiden HD? O ile na DS-ie wygląda to całkiem przyzwoicie to nie wyobrażam sobie tego w HD, to wyglądałoby jak podbicie rozdzielczości gier z PSX'a. xD Już prędzej widziałbym normalne Okami z podbitą rozdziałką i za taką grę mógłbym dać jak za nówkę.

Opublikowano

Przy takich tytułach na start to bym na kolanach pod sklep zapier.dalał.

Opublikowano

Ponoć line-up który ma mieć Wii U

http://www.neogaf.co...ad.php?t=467081

:lol:

Nie chce mi się dyskutować o plotkach, ale byłby to chyba najgorszy lineup w historii konsol.

A jopki na neogaf jeszcze piszą "too good to be true" XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ale to tylko niby eShop, a nie każda gra musi być w cyfrowej dystrybucji.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że line-up raczej słaby i nie ma się czym podniecać. Choć podejrzewam, że kolejna generacja na start też nie zaoferuje niczego szalonego.

Opublikowano

wygląda na fake'a, lista słaba nawet jak na sklepik internetowy, chociaż WoW może zrobić niezły szał, kto pierwszy tą grę przygarnie na swojej konsoli zgarnie Kudosy u wielu graczy.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Jedyne co mnie jara na tej liście to Renegade Ops 2 (oczywiście pod warunkiem, że gra pojawiła by się też na PSN/XBLA). Pierwsza część to jak dla mnie najlepsza gra z cyfrowej dystrybucji z zeszłego roku, więc sequel przyjąłbym z otwartymi ramionami.

A co do WoWa - to już to widzę jak na eShopa wrzucają kilkunasto GB grę :P . A tym bardziej, że jest to MMOrpg, a jak wiemy (jak na razie) cała usługa sieciowa Nintendo leży i kwiczy (przecież oni ledwo zrozumieli pojęcie demo albo DLC - chociaż w przypadku tego drugiego to dobrze, bo przynajmniej było wiadomo, że nic nie wycinają ze swoich gier aby potem to dodać w płatnych dodatkach).

Opublikowano

A jak myslicie - co z padami w nastepnej generacji?

Przypominam, ze sony najpierw chcialo dac nam:

Dual_Shock_3.jpg

ale ostatecznie mamy duala.

Od nowego pada do Xa na pewno wymagam dobrego d-pada...

Generalnie raczej musza cos zmienic, zeby casuale nie mowili, ze to samo.

Opublikowano

Czez! You are the controller... BITCH! :D

Tak jak mówisz - pad do X'a + dobry D-pad.

Ja bym dodał jeszcze w standardzie dodatkowe programowalne bumpery, takie jak w Onzie. Żeby nie było bzdur w stylu - naciśnij gałkę żeby biec.

Opublikowano
Dzięki Unreal Engine 3 już w tym momencie jesteśmy w stanie uzyskać jakość grafiki podobną do tej, którą zaprezentowaliśmy w demie technologicznym "Samaritan". Unreal Engine 3 będzie stanowić serce tytułów startowych konsol nowej generacji. (...) Unreal Engine 4 to kwestia kolejnych lat.

http://www.ps3site.pl/na-unreal-engine-4-jeszcze-sobie-poczekamy/104380#more-104380

Opublikowano

Właśnie, chcesz bana? ps3site - beka links only ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ja bym dodał jeszcze w standardzie dodatkowe programowalne bumpery, takie jak w Onzie. Żeby nie było bzdur w stylu - naciśnij gałkę żeby biec.

Ja wiem czy bzdura dla mnie bardzo wygodne rozwiązanie.

Opublikowano

Don, dużo osób nawet nie wie że gałka to też jakiś przycisk. Podobnie ja Bartezoo uważam że bieg pod gałką to idealne rozwiązanie.

Co do przycisków pod padem, to nie widzę tego jakoś. Możliwe że po zagraniu na Vicie bym zmienił zdanie, ale narazie ciężko.

Opublikowano
Don, dużo osób nawet nie wie że gałka to też jakiś przycisk. Podobnie ja Bartezoo uważam że bieg pod gałką to idealne rozwiązanie. Co do przycisków pod padem, to nie widzę tego jakoś. Możliwe że po zagraniu na Vicie bym zmienił zdanie, ale narazie ciężko.

Ja natomiast nie potrafie sobie wyobrazic juz gry bez przyciskow pod padem ;]

Chyba nie musze tlumaczyc jak to pomaga w grach FPS (to nie jest rapid fire czy cos w tym stylu - ot zdublowane A i B)

venomig.jpg

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Po co? Przecież wszyscy wiedzą, ze każdy posiadacz PS3 oprócz konsoli ma mocarnego pc'ta :whistling:

Edytowane przez zloto

Opublikowano

muehehehe jakiś śmieszny wiedźminek na PS3, teraz to tylko Mass Effect 3!

Opublikowano

plejsztejszyn 3 jest za słabe na wiedzimna2 i nie pasuje do samograjów tej konsolki, fake :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.