Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

http://www.ps3site.p...sprzedaz/104670

będzie kolejny tasiemiec ze znanej marki

Jak horrory się nie sprzedają, to nikt nie będzie robił wysokobudżetowych gier w tym gatunku. Nikt tu Ameryki nie odkrył. Brutalne prawa rynku.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

a czemu sądzisz , że się nie sprzedają skoro nikt ich nie robi :P

Opublikowano

Nie robią, bo się nie sprzedają ;) Pewnie robili sobie porównania i jak im wyszło, że taki RE5 był najszybciej sprzedającą się częścią serii, to sprawa była dla nich prosta.

Dla zamierających gatunków i gier ratunkiem powinna być dystrybucja cyfrowa i rozbudowane gry Arcade.

Opublikowano

ja bym BARDZO chetnie pograł w DOBRY survival horror

ps Dead Space 1 to survival horrorek, całkiem nieźle sobie poradził...a mimo to w dwójce zrobili strzelaninę typową (amunicji od groma)

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Nie kupiłem dwójki bo jedynka była dla mnie zbyt straszna :P

PS. Podobno niejaka Amnesia na PC ryje beret.

Opublikowano
  • Autor

RE Revelations jest właśnie takim Residentem, którego wielu chciało. Więcej biegania po korytarzach i szukania kluczy, mniej strzelania. Nawet jesli nie ma zombiaków, to i tak klimat jest zbliżony do pierwszych części, a mimo to gra sprzedała się dosyć słabo. Jak zwykle fanboje płakali, że RE to już strzelanka i jak zwykle gdy wychodzi w końcu część jaką chcieli, to ją olewają. Być może winę tutaj ponosi też fakt, że gra jest tylko na 3DS'a. W sumie nie wiem z czym Capcom zwleka, na Vitę można robić port bez większego problemu, bo gra na 3DSie wygląda rewelacyjnie i przy małych usprawnieniach byloby tak samo na PS Vita.

Opublikowano

Ej, Combat Evolved Anniversary daje radę. Technicznie ładnie odświeżone, a sama gra nie postarzała się ani o jotę przez te 10 lat. Miód, miód, miód.

Co do Crysisa 2 - faktycznie był nudny w cholerę. Kampania w Reach była fajna, szczególnie w co-opie.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Nie gadaj. Backtracking z Halo1 jest w takiej formie dzisiaj już nie do przyjęcia.

Opublikowano

Tak jak wnętrza robione metodą kopiuj-wklej. Sentyment przesłania wszystko :)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Crysis nudny, Halo fajne , Psyko w formie :P

Opublikowano

No nużyła mnie kampania w C2. Nie grałem w część pierwszą i fabuła to było dla mnie jedno wielkie WTF. Reach lepsze, serio. Po tron sięgnie zaraz część 4, hehe.

Opublikowano
  • Autor

Mnie też Crysis 2 wynudził, ale kilku fajnych scenek nie zapomnę. Ta była mocna

Opublikowano

RE Revelations est właśnie takim Residentem, którego wielu chciało. Więcej biegania po korytarzach i szukania kluczy, mniej strzelania. Nawet jesli nie ma zombiaków, to i tak klimat jest zbliżony do pierwszych części, a mimo to gra sprzedała się dosyć słabo.

Przesadzasz. Producent Revelations chce tworzyć kolejne gry na 3DS'a, tak więc RE:R musiało przynieść zyski.

Gdyby jeszcze wewnętrzne studia Konami stworzyły SH w starym stylu, byłoby pięknie.

Opublikowano

No nużyła mnie kampania w C2. Nie grałem w część pierwszą i fabuła to było dla mnie jedno wielkie WTF. Reach lepsze, serio. Po tron sięgnie zaraz część 4, hehe.

nie wiem o ca tam chodzi bo jestem w połowie ale...kaman, strzelanki mają przecież historie na poziomie filmów klasy B na ogół

w ogóle to szukasz w grach historii? Serio? próżne to bo masz dużo lepsze opowieści w kinie/książkach . Byłoby fajnie gdyby gry opowiadały kozackie story ale jest jak jest...

Opublikowano

Halo, a nawet KZ pokazują, że można zbudować kozackie uniwersa do FPS-ów.

Opublikowano

uniwersum KZ jest doskonałym przykłądem- to jest fajne na papierze, gdy śledzimy losy tego konfliktu.

To co mamy jednak w grze to hamburgerownia. Halo nie wiem, znam pobieżnie, jakieś krasnale gonią , pewnie to bajka :D

Opublikowano
  • Autor

RE Revelations est właśnie takim Residentem, którego wielu chciało. Więcej biegania po korytarzach i szukania kluczy, mniej strzelania. Nawet jesli nie ma zombiaków, to i tak klimat jest zbliżony do pierwszych części, a mimo to gra sprzedała się dosyć słabo.

Przesadzasz. Producent Revelations chce tworzyć kolejne gry na 3DS'a, tak więc RE:R musiało przynieść zyski.

Gdyby jeszcze wewnętrzne studia Konami stworzyły SH w starym stylu, byłoby pięknie.

No jeśli zrobią kolejne części to bardzo dobrze, nie spotkałem się jeszcze z opinią by komuś ten RE nie podszedł. Nawet na takim metacritic ma wyższą średnią od zwykłych ludzi, niż "profesjonalistów" co rzadko ma miejsce. http://www.metacritic.com/game/3ds/resident-evil-revelations

Dla mnie ta gra była warta kupna 3DS'a, chcę jeszcze porządnego Metroida.

Opublikowano

krasnalek.jpg

Złowrogie, oddychające ciekłym azotem istoty,

Opublikowano

Dziś mija dokładnie 5 lat od premiery PS3 w Europie!

599 Euro za "chlebaka" (jeszcze ze wsteczną kompatybilnością i sixaxis'em) i takie tytuły na premiere jak: Motorstorm, Genji, Resistance, Call of Duty 3, VF5 i Riiiiiiidge Racer 7 ;)

Opublikowano

i co z tego ? i tak bylo ciekawiej 3* niz w Halo Reach.

Opublikowano

Dla mnie Halo Reach to najgorsza część tej serii, co nie zmienia faktu, że inteligencja przeciwników jest mistrzowska, chyba najlepsza jaką widziałem na tej generacji (z resztą Halo zawsze z tego słynęło) - przez to starcia są o wiele ciekawsze i każda walka z Elitami jest zupełnie inna. Niestety C2 rozkładała na łopatki inteligencja wrogów, a dokładnie jej brak. Gra na najwyższym poziomie trudności jest łatwiejsza od normala z Reacha. Dla mnie łatwa gra = gra nudna. Crysis jest bardzo ładny, niestety grafa to nie wszystko.

Opublikowano

NIe tylko grafa, fabula, akcja na ekranie, dla mnie HALO w singlu niestety od pewnego czasu w ogole nie robi wrazenia, co nie zmienia faktu, ze wciaz jestem fanem i wyczekuje 4ki, ale oczekuje od niej o wiele wiecej niz od 3ki, beznadziejnego wrecz ODST, czy sredniego Reacha.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.