Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

ogólnie lepsza to czyli co ma lepszego bo nie wiem? bo przez standardy i brak clarksona można mówić ogólnie że jest grą gorszą? dobre sobie

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Całokształt. Model jazdy, wykonanie tras, online no i właśnie brak tego dysonansu w trasach i samochodach.

GT5 robiłoby wrażenie w 2008/2009.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

całokształt czyli mam rozumieć ze nowa forza ma takie smaczki jak rally, nascar, więcej aut, wyzwania sezonowe, wyzwania vettela, sebastiana loeba, top gear, jeffa gordona, licencje, gokarty i jeszcze więcej? tak samo z trasami ma sie rozumieć że nurburgring też jest lepiej wykonany w forzie? grafa podobna do shifta 2 też mnie jakoś nie jara i model jazdy że też niby lepszy, dobry żarcik :)

@ faktycznie nie wiem

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Grafa podona do shifta 2. LOL. Szkoda ze 3/4 z Twoich aut i duza ilosc tras odstaje nawet od poziomu Shifta.

Opublikowano

Merson przestań bronić już tego GT 5 bo trzeba szczerze przyznać,że ta gra naprawdę mocno zawiodła wiele osób. chvj wie ile megowe patche, podział samochodów , biedne otoczenie czy brak zniszczeń....nie tego się oczekuje po tylu latach developingu. Polyphony powinno uczyć się od Turn10 jak zrobić solidny i dający jak widać wielu osobom satysfakcję symulator wyścigowy i to jeszcze w tak krótkich,porównując do GT 5 latach produkcji. A na screenach to wiele gier potrafi wyglądać pięknie by później być w ruchu przecietnie graficznie pozycją.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Na GT5 na pewno nie zawiodą się fani szeroko pojętej motoryzacji. Jednak podział aut na zwykłe i Premium to jakiś dziwny pomysł, podobnie z trasami. Forza 4 wygląda znacznie lepiej, zresztą to było pewne od samego początku. Zbyt długo robili GT5 i stąd takie skrajności. Tak jest zresztą w większości gier tworzonych przez 5 lat i dłużej.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Z pewnością miłośnicy motoryzacji nie byli mocno zawiedzeni jeśli oczekiwali porządnego modelu jazdy,ale nie tylko oni sięgali po produkcję Polyphony. :P

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Na GT5 na pewno nie zawiodą się fani szeroko pojętej motoryzacji.

Chciałbym żeby tak było. :(

Opublikowano

Jak w GT wyglada opcja czesci i tunningu? Bo nigdy tego nie sprawdzalem.

Opublikowano

Podobno możliwości jest multum, bazuję teraz na opiniach osób, które swojego czasu ogrywały GT5 i każda z nich wspomniała właśnie o tym, że jest sporo opcji tuningu i elementów.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

całokształt czyli mam rozumieć ze nowa forza ma takie smaczki jak rally, nascar, więcej aut, wyzwania sezonowe, wyzwania vettela, sebastiana loeba, top gear, jeffa gordona, licencje, gokarty i jeszcze więcej? tak samo z trasami ma sie rozumieć że nurburgring też jest lepiej wykonany w forzie? grafa podobna do shifta 2 też mnie jakoś nie jara i model jazdy że też niby lepszy, dobry żarcik :)

@ faktycznie nie wiem

Nawet nie potrafisz rozróżnić Nurburgring od Nordschleife.

Opublikowano

@ faktycznie nie wiem

myślałem ze sie domyślisz, no ale widać że ciężko ci to wychodzi, chodzi mi oczywiście o nordszlajfe :)

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Jak w GT wyglada opcja czesci i tunningu? Bo nigdy tego nie sprawdzalem.

łap :

procz tego oczywiscie mozna modyfikowac balanse/areodynamike/skrzyniebiegów/Ogranicznik mocy/Balast itp

Opublikowano

@ faktycznie nie wiem

myślałem ze sie domyślisz, no ale widać że ciężko ci to wychodzi, chodzi mi oczywiście o nordszlajfe :)

W (pipi)e mam o co ci chodziło, poprawiłem twój błąd, podobnego kalibru nazywania uczestnika rajdu "kierowcą wyścigowym". Niby wiadomo o co chodzi, ale jednak błędnie.

Mógłbym oczywiście skomentować tendencyjne porównanie GT5 do FM4 przez pryzmat ficzerów które są w tym pierwszym, ale daruje sobie. Szkoda klawiatury.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

szkoda ze brakuje podstaw typu zmiana przelozen skrzyni biegow :(

Edytowane przez __bercik07

Opublikowano

Ja jak odpaliłem od kumpla GT5 po kur.evsko długiej instalacji i zobaczyłem te pobocza i samochody standardowe to byłem lekko zaszokowany. Piszę to z perspektywy ''nie fana motoryzacji''. Jak można było wydać takie (pipi) po tylu latach ? Nie macie chyba godności żeby grać w takie wybrakowane i niedokończone dziadostwo. Teraz będą przez kilka lat łatać to patchami a ciemna masa to kupuje :P

Opublikowano

W (pipi)e mam o co ci chodziło, poprawiłem twój błąd, podobnego kalibru nazywania uczestnika rajdu "kierowcą wyścigowym". Niby wiadomo o co chodzi, ale jednak błędnie.

Mógłbym oczywiście skomentować tendencyjne porównanie GT5 do FM4 przez pryzmat ficzerów które są w tym pierwszym, ale daruje sobie. Szkoda klawiatury.

no to po ch,uj wyskakujesz że sie pomyliłem? czy ktoś wcześniej wspominał tutaj o standardowym nurburgringu w GT5 vs FM4? Cały czas rozchodzi sie o nordshleife i tylko ty jako jedyny sie o to przy,(pipi)ałeś

thankyoucaptainobvios.jpg

Opublikowano

Nie dość że nie znasz torów to jeszcze nie potrafisz poprawnie użyć mema z bachelor frogiem, idź już spać bo jutro w gimbazie kartkówka z przyry :<

btw

Battlefield 3 już na torrentach. O dziwo nie jest to ani wersja na X360 ani PS3 tylko... na PC

http://www.dsogaming...ficial-release/

singla ponoć już można przejść

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

szkoda ze brakuje podstaw typu zmiana przelozen skrzyni biegow

W czym? Bo w GT5 można zmieniać przełożenia poszczególnych biegów (nie można było na samym poczatku po premierze).

@ Mazzeo - troche głupie to czepianie się bo.. Nordschleife to też Nurburgring więc jednak bezpodstawny zarzut...

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Nie dość że nie znasz torów to jeszcze nie potrafisz poprawnie użyć mema z bachelor frogiem, idź już spać bo jutro w gimbazie kartkówka z przyry :<

btw

Battlefield 3 już na torrentach. O dziwo nie jest to ani wersja na X360 ani PS3 tylko... na PC

Wersja ruska ....

Opublikowano

Chyba nie do konca zalapalem.

Mazzeo, o jakie rozroznienie Nordschleife od Nurburgringa Ci chodzi?

Opublikowano

btw

Wersja ruska ....

Nie można przejść, bo z tego co piszą na warezach nie ma [jeszcze] cracka. Wersję językową można zmienić dwoma wpisami w rejestrze.

Ofkoz ruskie wypuściły. Dziwne że wydawcy jakoś nie potrafią zareagować na to, że ogromna większość gier wycieka właśnie w tym kraju.

No nic, jeszcze troszkę ponad tydzień czekania :<

Singla i tak mam w odwłoku :)

Opublikowano
W czym? Bo w GT5 można zmieniać przełożenia poszczególnych biegów (nie można było na samym poczatku po premierze).

o to za(pipi)iscie, szkoda ze nie moglem tego robic jak mialem gre ~pol roku temu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.