Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Mnie tam Reach nawet się podobalo, ale Crisis 2 to kaszana, jedynka dużo lepsza i nawet ładniejsza.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Prey 2 prawdopodobnie poszedł do odstrzału - gameinformer

Z jednej strony szkoda (bo po trailerze z E3 byłem ciekaw jak to wyjdzie w praniu), a z drugiej, na jesień i tak wychodzi za dużo gier (AAA) aby ktokolwiek miał płakać za kolejną strzelanką.

Opublikowano

Tak powinny wyglądać next-genowe gry AAA.

Opublikowano

Niestety dla większości AI to mało znaczący detal :)

większość to pewnie nawet nie wie co ten skrót oznacza ;)

easye - ODST miało dużo lepszą kampanię dla mnie niż Reach, akcja na autostradzie zjada epickością całego Reacha, który był nudnawy i epickich akcji miał niewiele. Co nie zmienia faktu, że na Legendary grając solo, trzeba było pobawić się trochę z Elitami i dzięki ich inteligencji walki sprawiały przyjemność. Czego o C2 za cholerę nie mozna powiedzieć.

Opublikowano

Zipper też ponoć idzie do odstrzału: http://uk.ps3.ign.co.../1221535p1.html

Już kiedyś pisałem, że Sony powinno się ich pozbyć, bo byli ich najsłabszym studiem. Lepiej zainwestować pieniądze w rozbudowę już istniejących ekip.

oj tam, akurat Unit 13 jest spoko

Opublikowano

Prey 2 prawdopodobnie poszedł do odstrzału - gameinformer

Z jednej strony szkoda (bo po trailerze z E3 byłem ciekaw jak to wyjdzie w praniu), a z drugiej, na jesień i tak wychodzi za dużo gier (AAA) aby ktokolwiek miał płakać za kolejną strzelanką.

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Przecież demo z poprzedniego E3 było takie dobre :( z drugiej strony dziwne że od tamtego czasu 0 info

Zapewne była za bardzo nieliniowa dla CoDzje.bów

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

szkoda, zapowiadał się ciekawie

Opublikowano

crapa? lol, Prey 2 zapowiadał się na świetną, nawet ambitną grę.

Może usiedli przy stole i stwierdzili że jest zbyt ambitna i otwarta by zainteresować codkiddies które kupią w tym roku Black Klopsa 2. Oby nie.

Opublikowano

Może stwierdzili, że wujowie z siostrzeńcami lepiej zabawiają się przy Cod-ach. I skasowali Preya drugiego :(

Opublikowano

Chyba uraziłem fana black klopsa xD

Czytam opinie że gra mogła być "zbyt dobra" jak na current geny. Taka grafika, otwarty świat, poruszanie się jak w Mirror's Edge, cover system etc może dopiero next geny by to udźwignęły.

Albo te dema z E3 to była tylko wydmuszka i poza tym nic nie mieli :) a zdarzało się już parę razy.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

To tylko plotka - mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu nie pojawi się info o skasowaniu Prey 2. Gra zapowiada się mega.

Opublikowano
  • Autor

Może gra była zwyczajnie zbyt słaba i wydawca się przestraszył, nazwa samego dewelopera zupełnie nic mi nie mówi. Inni się nie przejmują COD i będzie choćby Bioshock Infinite, czy Dishonored, nie mniej ambitne przynajmniej po zapowiedziach.

Opublikowano

Trochę szkoda, bo koncepcja była nawet ciekawa. No ale może to nieprawda, w końcu podobnie było ze Stalkerem 2.

Opublikowano

Może gra była zwyczajnie zbyt słaba i wydawca się przestraszył, nazwa samego dewelopera zupełnie nic mi nie mówi. Inni się nie przejmują COD i będzie choćby Bioshock Infinite, czy Dishonored, nie mniej ambitne przynajmniej po zapowiedziach.

To samo chciałem napisać o Infinite. Nowy Bioszok wydaje się bardziej ambitny niż 1/2 gier zapowiedzianych na ten rok. A jakoś Levine nie trzęsie portami przed nowym Codem, jego fanami.

Far Cry 3 też wychodzi na chwilę przed CoD-em :rolleyes:

Sony wpuszcza Sly (Slajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa) w okresie CoDStormu...(jakoś tak).

Więc to pier.dolenie o Chopinie, o strachu przed CoD-zje.bami (CoD-zje.by serio? Ej to nie Ty założyłeś temat Polactwo?) .

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Co ty gadasz w ogóle

http://www.youtube.com/watch?v=-Ey4Vtve2iI

to jest słabe? Z resztą cała prasa wypowiadała się w superlatywach o tym.

Developer może i niezbyt znany, ale Preya stworzyli, który IMO był świetną grą, sporo lepszą od takiego Dooma 3. A Dishonored to w ogóle ch.uj wie kto robi i wydaje go również Bethesda, więc nie zdziwię się jak podobny spotka jego los.

Jedni się nie przejmują, inni tak np. Capcom odnośnie Resident Evil 6 ;)

Słupek, Bioshock to już znana marka więc już sobie poradzi. Chociaż wydając go na jesieni trochę się przejadą, powinien on się pojawić w lato tak jak pierwszy Bioshock. A Far Cry może okazać się lipą.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Mi nie chodziło, jaka gra może okazać się lipą a jaka nie.

Chodzi mi o to, że co roku na jesień wychodzi CoD i "50" innych tytułów które też się sprzedają. Coś było/jest nie tak z Prey 2 jeżeli go skasowali, przecież gdyby bali się CoD-a to by w ogóle nie zaczęli robić tej gry. Wiedzieli, że CoD panuje od xx czasu jeżeli chodzi o sprzedaż i jak wygląda w nim rozgrywka.

Japończyki wydają Chainsaw Lollipop, a Rockstar nie bał się wydać L.A. Noire. Gdzie obie gry miały/mają jeszcze mniejsze szanse zaistnienia niż Prey 2 (fps, rządzący obecnie gatunek).

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Dishonored robią twórcy Dark Messiah, jednej z najbardziej miodnych i przyjemnych gier w jakie kiedykolwiek grałem. Każdą walkę w tej grze mógłbym powtarzać z 100 razy, i każdego delikwenta mogłem załatwić na miliony sposobów, również wykorzystując otoczenie. Pokroiłbym się za kontynuację tego, ale Dishonored też wygląda nieźle.

Opublikowano
  • Autor

Jedni się nie przejmują, inni tak np. Capcom odnośnie Resident Evil 6 ;)

Owszem, Capcom się przejmuje (w końcu tam nie ma już żadnych wizjonerów, wszyscy spierdolili), ale RE i tak grą akcji został już od 4 części, czyli ponad 7 lat temu. Teraz po prostu utwierdzają się w przekonaniu, że to był słuszny kierunek, przynajmniej z ich punktu widzenia ($$$$).

Opublikowano

Sam już nie wiem. Ciężko uwierzyć żeby grę w takim stopniu zaawansowania po prostu skasować. Bethesda ostatnio wydała sporo gier które było średnich i słabo się sprzedały (Rage, Brink, Hunted), więc może nie chcą wydać kolejnego sprzedażowego faila.

Oby nie bo Human Head naprawdę ma potencjał. Pewnie większość nie wie, ale to Prey 1 wymyślił i zastosował portale pierwszy, nie Portal od Valve.

Opublikowano

Dishonored to już w ogóle do mnie póki co nie przemawia.

Przepraszam za szczerość ale muszę to napisać "Bioshock Infinite wydyma w tym roku każdego fps-a" .

Dziękuje :)

Edytowane przez SłupekPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.