Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Nie zdziwię się jak padną zanim skończą. SK są w tragicznej sytuacji finansowej, dziwię się, że jeszcze nie padli. Nie wiem też kto by chciał sfinansować ich kolejny projekt, bo sami na 99,9% nie mają na to środków.

PS. "the most requested" wbrew pozorom co ludzie piszą na neogaf, najlepiej pasuje właśnie do Too Human. Przy każdej plotce o nowych projektach SK, temat TH jest podejmowany w pierwszej kolejności.

Kolejny projekt Silicon Knights jest dofinansowany przez rząd kanadyjski.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Chyba zobaczyliśmy ostatnią grę z serii Ninja Gaiden - w UK w tygodniu premiery lepiej się sprzedały takie nowości jak Uncharted 3, Saints Row 3 czy Rage.

Ciekawe o co kaman.

Opublikowano

Chyba o to że to najgorszy NG.

W ogóle nieźle teraz gracze są wychowani, mogę się mylić ale w podstawce jest tylko miecz i niektórzy się cieszyli że pazury i kosę wrzucili do DLC za darmo :|

Opublikowano
  • Autor

Oby tylko Crapcom nie wpadł na tak genialny pomysł w przypadku DMC, gdzie mieszanie zestawem broni to podstawa.

Opublikowano

Chyba zobaczyliśmy ostatnią grę z serii Ninja Gaiden - w UK w tygodniu premiery lepiej się sprzedały takie nowości jak Uncharted 3, Saints Row 3 czy Rage.

Ciekawe o co kaman.

Ninja Gaiden raczej nie osiąga jakiś super bilansów sprzedaży po premierze. Tak było w przypadku NGII.

Opublikowano

Chyba o to że to najgorszy NG.

W ogóle nieźle teraz gracze są wychowani, mogę się mylić ale w podstawce jest tylko miecz i niektórzy się cieszyli że pazury i kosę wrzucili do DLC za darmo :|

dokładnie to jest tak żenujący motyw, że po prostu brak słow

Opublikowano
  • Autor

A fani ostatniej Castlevanii nie płakali, że nie było żadnych broni poza biczem (nie liczę sztyletów do rzucania). ;] Jestem pewien, że w kolejnej części dodadzą jakiś nowy oręż i będę to reklamować jako wspaniałą nowość.

Opublikowano

Lords of Shadow na początku też słabo sobie radziło na rynku. Dopiero jak obniżyli cenę o 40% to coś się ruszyło aż w końcu większość doznała olśnienia jak udany był/jest to tytuł.

Opublikowano
  • Autor

Lords of Shadow na początku też słabo sobie radziło na rynku. Dopiero jak obniżyli cenę o 40% to coś się ruszyło aż w końcu większość doznała olśnienia jak udany był/jest to tytuł.

A jak to było z dodatkami? Bo w to akurat nie grałem, to podobno dalszy ciąg tego co widzimy na końcu?

Opublikowano

Tak, dużo się wyjaśnia. Jednak Mercurysteam jak dla mnie przesadziło z drugim DLC, "The Ressurection". 36 zł za walkę z bossem? Fakt, była dość emocjonująca i trudna ale to i tak gruba przesada z ich strony. zakupiłem oba dodatki, Reverie był bardzo ciekawy.

Opublikowano

DLC to najwieksza porazka tej generacji. Jezeli ta plaga bedzie wzrastac i te DLC beda na plycie w momencie premiery to specjalnie kupie druga, przerobiona konsole byle tylko piracic te dodatki.

Opublikowano

A fani ostatniej Castlevanii nie płakali, że nie było żadnych broni poza biczem (nie liczę sztyletów do rzucania). ;] Jestem pewien, że w kolejnej części dodadzą jakiś nowy oręż i będę to reklamować jako wspaniałą nowość.

A w poprzednich częsciach było ich więcej? (nie wiem bo grałem dawno temu i z tego co kojarze to bicz byl gwoździem programu). No i tak abstrahując to mi wystarczał kompletnie ten jeden bicz bo sama gra oferowała dużo ciekawych motywów.

Opublikowano
  • Autor

No w takim SotN było tego dużo więcej. Z LoS chcieli zrobić slashera, dając mniejszy wybór w ekwipunku niż w DMC sprzed dekady. :sorcerer:

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Jedna bron czy nie to i tak lepiej sie bawilem niz przy jakimkolwiek God of Łorze ;P

Opublikowano

Ciekawe o co kaman.

Ninja Gaiden raczej nie osiąga jakiś super bilansów sprzedaży po premierze. Tak było w przypadku NGII.

NG2 wydane na początku na samym tylko X360 zajęło 6 czy 7 miejsce w UK, a NG3 na X360/PS3 dopiero 19, a to oznacza, że w pierwszym tygodniu na świecie sprzedało się może ze 100 tys. sztuk albo i mniej.

Opublikowano

Jedna bron czy nie to i tak lepiej sie bawilem niz przy jakimkolwiek God of Łorze ;P

O to to.

Mam nadzieję, że zrobią drugą część.

Opublikowano

No w takim SotN było tego dużo więcej. Z LoS chcieli zrobić slashera, dając mniejszy wybór w ekwipunku niż w DMC sprzed dekady. :sorcerer:

Ale też zważ, że jednak w przypadku Castlevanii LoS troche bardziej sie odroznia od serii niz tylko "zabrali bronie". To na poczatku miala byc zupelnie inna gra tylko pozniej (pipi)neli nazwe zeby sie kojarzyla.

W przypadku NG to jawny krok w tyl.

Opublikowano

DLC to najwieksza porazka tej generacji. Jezeli ta plaga bedzie wzrastac i te DLC beda na plycie w momencie premiery to specjalnie kupie druga, przerobiona konsole byle tylko piracic te dodatki.

Na płycie, tak jak w bijatykach, są po to żeby nie było problemów z onlinem, nie złośliwie.

Opublikowano

Nie wiem czy poruszaliście temat- mianowicie przecieków developerskich odnośnie mocy WII , która miałaby być równa current genom. (apropos Darksiders 2). Najpierw zale, potem prognoza z mej strony.

Żale: pra człowiek zył sobie w jaskini. Było mu zimno, mokro i chu.jowo. Nie ogarniał tego do końca, nie umiał nawet tego wypowiedzieć ale podskórnie czuł , że nie jest tip top. Konstruował więc CORAZ LEPSZE narzędzia, ULEPSZAŁ metody budownictwa, jego myśl EWOLUOWAŁA i tak po 250 mln lat od powicia człowiekowatych przez ewolucję - mieszka homo sapiens w apartamentowcach (co sprytniejsze jednostki).

Gdyby jednak ewolucja zastosowała model Nintendo , Nowy York wyglądałby teraz jak Biskupin. ( a gdyby prezentacje na targach motoryzacyjnych przeszły na model Nintendo z ostatniego E3, wizyta w Genewie zaowocowałaby ujrzeniem felg zamiast nowego , kompletnego Ferrari)

Prognozy: Django dawał tabelkę, szyderczą zresztą i perfidną :P - co miałoby się stać by Nintendo upadło.

Otóż selekcja naturalna nie zawsze działała na czas, zdarzały jej się lagi. Gdyby skubana umiała mówic, pewnie by odparła, że to nie żadne opóźnienia ale perspektywa wieków nie wymaga gwałtownych ruchów. Tym niemniej w przypadku WII U nadejdzie dzień sądu.

Kto będzie chciał technologicznego crapa za 400 ojro? Każuale? taaaa, czasy się zmieniły, niedzielniaki grają w GTA III na smartfonie (w napadach hardkoru) czy zazwyczaj we Wsciekłe Ptaki. Tablet (pad) na nikim w 2012 nie robi wrazenia. Tym bardziej nie będzie robił u schyłku roku.

Tak wiec ewolucjo- dokonaj korekty. Rzekłem :P

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Na płycie, tak jak w bijatykach, są po to żeby nie było problemów z onlinem, nie złośliwie.

Mowie o takich przypadkach jak tryb Versus w RE5 lub wazna postac w Mass Effect 3 tylko w kolekcjonercje albo za kase. Jezeli natomiast chodzi o twoj przyklad to jaki ma byc problem z onlinem skoro kazdy moglby sobie to sciagnac ? Jedni zaplaca za postacie, drudzy za free sciagna "patcha", dzieki ktoremu beda mogli grac przeciwko nowym postaciom. Zreszta nie ma co sie produkowac tylko popatrzec na Capcom, piraci moga grac postaciami z DLC (Street Fighter x Tekken) co sa na plycie ;]

http://www.vg247.com...in-online-play/

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Największy troll i obrońca MW2 i MW3 z Infinity Ward, który podpjerdalał Westa i Zampelle u Koticka, Robert Bowling, porzuca CoDa i Acti :sorcerer: .

WuenN.jpg

Chyba miał dość polityki wokół CoDa i też sam zauważył, że pomijając pieniądze, seria to downhill od paru lat.

Ciekawe gdzie pójdzie, może do Respawn Entertainment.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Mowie o takich przypadkach jak tryb Versus w RE5 lub wazna postac w Mass Effect 3 tylko w kolekcjonercje albo za kase. Jezeli natomiast chodzi o twoj przyklad to jaki ma byc problem z onlinem skoro kazdy moglby sobie to sciagnac ? Jedni zaplaca za postacie, drudzy za free sciagna "patcha", dzieki ktoremu beda mogli grac przeciwko nowym postaciom. Zreszta nie ma co sie produkowac tylko popatrzec na Capcom, piraci moga grac postaciami z DLC (Street Fighter x Tekken) co sa na plycie ;]

http://www.vg247.com...in-online-play/

Pewnie taki, że nie każdy ma dysk, a jak jest na płycie to nie ma tego problemu.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Wczoraj pocztą przyszło MW3 i bardzo mi się podoba :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.