Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Konferencja CDP się zaczęła, kto się już dotyka :P?

Opublikowano
  • Autor

Tak w ogóle to skończyło się już Captivate, ale jest jakieś embargo na informacje, podobno do 10 kwietnia. Na pewno pokazywali DMC i było coś z RE6.

Opublikowano

Kij z wieśkiem mają dać coś za darmo na GOGu <sęp mode on>

Opublikowano

I wtedy się obudziłeś ;)

Zapowiedzą wersję na Maca na trylion % ;) Teraz pokazują Wiesława 2 na X360.

Opublikowano

przy tej konferencji ostatnie E3 to było szoł nad szoły :D

Opublikowano

przy tej konferencji ostatnie E3 to było szoł nad szoły :D

co Ty w ogóle porównujesz :sleep:

Opublikowano

Tak w ogóle to skończyło się już Captivate, ale jest jakieś embargo na informacje, podobno do 10 kwietnia. Na pewno pokazywali DMC i było coś z RE6.

Znając Capcom to pewnie DLC :sorcerer:

Nie no świruje, z chęcią zobaczyłbym coś nowego z RE6.

Opublikowano

gratisowy fallout przez 48h

Opublikowano

Zero wybuchów i nie zapowiedzieli nowej konsoli. Co ten CDPR wyprawia, doprawdy.

BRB, ide Wieśka ściągać

Opublikowano
  • Autor

Znając Capcom to pewnie DLC :sorcerer:

Nie no świruje, z chęcią zobaczyłbym coś nowego z RE6.

DLC będzie na 100%, niestety to już nie te czasy, że dostawało się wszystko na starcie. Resident był podobno pokazywany w grywalnej formie.

Rozdawali bluzy z RE ;] wygląda jakby ktoś w nią rzucił zużytym tamponem.

r_Captivate-2012_notizia-2.JPG

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

gratisowy fallout przez 48h

kupiłem tydzień temu.

(pipi)

Opublikowano

http://www.neogaf.co...7&postcount=614

W skrócie: MS chciał wrzucić 2GB Ram, devowie narzekali, MS wrzucił 4GB, ktoś tam jeszcze narzekał (pewno Crytek albo DICE), ale MS powiedział żeby spjerdalali, a info o nie odpalaniu używek i stałego podpięcia do internetu jest nieprawdziwe.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
  • Autor

Może ktoś im pokaże demo jak z Gearsami i zmienią zdanie co do RAM-u. W końcu w Xboxie tez miało być na początku tylko 256mb. :negative:

Opublikowano

Ale już po północy, czyli czwartek bez plotek :(

Opublikowano

ta, z naszego punktu widzenia ''wrzucenie więcej RAMu'' wydaje się proste ale samo dorzucenie 256MB do x360 kosztowało MS blisko 1mld $ chyba że pojebałem liczby, don popraw.

Mimo wszystko zabieg w jakości gier widać był opłacalny a i na soniacza to zadziałało bo gdyby nie x360 z większą ilością RAMu to ps3 również miałoby 256MB i to bez grafy, wszysktko mieło lecieć na Cellu + 256MB RAMu.

Opublikowano

Może ktoś im pokaże demo jak z Gearsami i zmienią zdanie co do RAM-u. W końcu w Xboxie tez miało być na początku tylko 256mb. :negative:

No ale już ponoć zmienili i zwiększyli do 4GB, któryś dev chciał więcej (pewno 8GB) ale MS stwierdził że nie ma mowy.

Tak czy inaczej zbyt fajnie to brzmi by to było prawdziwe

Opublikowano

ta, z naszego punktu widzenia ''wrzucenie więcej RAMu'' wydaje się proste ale samo dorzucenie 256MB do x360 kosztowało MS blisko 1mld $ chyba że pojebałem liczby, don popraw.

Mimo wszystko zabieg w jakości gier widać był opłacalny a i na soniacza to zadziałało bo gdyby nie x360 z większą ilością RAMu to ps3 również miałoby 256MB i to bez grafy, wszysktko mieło lecieć na Cellu + 256MB RAMu.

Nie mam zielonego pojęcia :P

Opublikowano
  • Autor

Z jednej strony nie ma co się oglądać na rynek PC, bo tam akurat przy portach gier z konsol duża część mocy z obecnych podzespołów nie jest nawet w połowie wykorzystywana. Z drugiej Microsoft i Sony powinni jednak bardziej myśleć przyszłościowo, jeśli chcą by sprzęt dobrze zniósł próbę czasu przez te 5 i więcej lat. Dlatego zawsze lepiej dać więcej, jeśli nie na starcie, to na pewno po czasie zostanie to wzorowo wykorzystane.

Opublikowano

(pewno Crytek albo DICE)

Kto by tam Dice słuchał - zrobią 3 gry na krzyż przez całą generację. Jeśli Microsoft/Sony już będą się kogoś słuchać, to tylko Epic.

Opublikowano

Powiem Wam, że jeśli do E3 nic się nie wyklaruje, to będzie trzeba samemu założyć konto na pastebin i zacząć trolować świat gier :P

Już widzę mój pierwszy wpis:

"Widziałem w akcji Orbisa. Ma taką moc, że postaciom z gier łuszczy się naskórek. Microsoft poszedł inną ścieżką i wybrali odrastające owłosienie w REAL TIME!!111"

For the sake of beka :P

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.