Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Aż mnie korci żeby skleić jakąś bzdurę, puścić to na N4G i patrzeć jak neogaf się topi :P

Prędzej by się N4G dało wpuścić, niż gaf.

Na gafie maglują WSZYSTKIE plotki jakie tylko wychodzą, a każda kolejna ma osobny temat na forum :)

Osobne tematy mają tylko te "potwierdzone" przez duże serwisy, typu IGN/Kotaku, nie naskrobane na kolanie w piwnicy na śląsku.

Edytowane przez Hela

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

W zeszłym roku był ładny maraton konferencji: Microsoft, EA, Ubisoft i Sony. Chyba od 19 do 5 rano przed telewizorem siedziałem :turned:

Telewizorem?

Podłączyłem komputer do telewizora.

Opublikowano

Szykuje się znowu przysypianie w robocie :) Osobiście wolę jakieś wypaśne rendery niż brak informacji o next-genach.

Opublikowano
  • Autor

Szykuje się znowu przysypianie w robocie :) Osobiście wolę jakieś wypaśne rendery niż brak informacji o next-genach.

I znowu pokażą filmiki, którym gry nie dorównają po latach. Bo producentom wydawało się, że sprzęt jest tak mocny by pociągnąć takie cuda.

Opublikowano

W zeszłym roku był ładny maraton konferencji: Microsoft, EA, Ubisoft i Sony. Chyba od 19 do 5 rano przed telewizorem siedziałem :turned:

Telewizorem?

Podłączyłem komputer do telewizora.

+1 bo zrobiłem dokładnie to samo.

Opublikowano

Na stronie E3 jest rozpisane ile miejsca zajmą poszczególne firmy:

Nintento - Booths: 4822, OFMR5244

Microsoft - Booths: 4100, OFMR4030

SCEA - Booths: 4522, OFMR4144, PMR511A, PMR511B, PMR511C

SCEE - Booths: PMR515A, PMR517

Nie wiem po co Sony aż tyle stoisk, ale na jednym z nich powinien być God of War IV (bo jak nie teraz to kiedy).

EDIT. PMR - Private Meeting Room? Więc będą pokazywać gry z PS4 za zamkniętymi drzwiami... Szybko, wrzućcie to na pastebin, N4G itp ;)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Xbox 720 Devkit Specs Detailed, Includes 16-Core Processor

http://sillegamer.co...core-processor/

Discrete sources at GDC also confirmed to the publication that developers expect Sony’s Playstation 4 to be more powerful than the next Xbox, and that various studios are aiming to unveil their next generation software at E3 2012 in June, regardless of whether “Microsoft and Sony are ready or not.”

Ha, PS4 będzie mocniejsze! Co Ty na to Don? :teehee::lol:

PS. Xbox World Magazine poprzednio tak pisał o NextBoxie: "Microsoft are playing it safe with the CPU and GPU but running wild with the functions that will change how you play, but it won't be cheap." Miał być tablet i takie tam, teraz zaś co innego :)

E3, przybywaj i zakończ tą farsę (poprzez brak zapowiedzi NextBoxa i PS4).

Xbox 720 Devkit Specs Detailed, Includes 16-Core Processor

http://sillegamer.co...core-processor/

Discrete sources at GDC also confirmed to the publication that developers expect Sony’s Playstation 4 to be more powerful than the next Xbox, and that various studios are aiming to unveil their next generation software at E3 2012 in June, regardless of whether “Microsoft and Sony are ready or not.”

Ha, PS4 będzie mocniejsze! Co Ty na to Don? :teehee::lol:

PS. Xbox World Magazine poprzednio tak pisał o NextBoxie: "Microsoft are playing it safe with the CPU and GPU but running wild with the functions that will change how you play, but it won't be cheap." Miał być tablet i takie tam, teraz zaś co innego :)

E3, przybywaj i zakończ tą farsę (poprzez brak zapowiedzi NextBoxa i PS4).

16 rdzeni i coś na poziomie radeonów 7000???

rainbow-vomit1.jpg

Opublikowano

SMS na pewno pracują nad jakimś dużym tytułem i prawdopodobie jest to GoW IV. Chyba że nowe przygody Kratosa zobaczymy dopiero na nowych konsolach.

@Zwyrol

Wolę filmiki odbiegające od prawdy niż po raz kolejny konferencję o PSM i Kinect.

Opublikowano

SMS na pewno pracują nad jakimś dużym tytułem i prawdopodobie jest to GoW IV. Chyba że nowe przygody Kratosa zobaczymy dopiero na nowych konsolach.

SMS prawdopodobnie robi 2 gry: GoW IV (co można było zobaczyć w CV jakiegoś pracownika, rozpisce studia Mocap, stronie kompozytora muzyki), oraz nowe IP o którym można przeczytać w ich ogłoszeniach o prace.

Nowe IP pewnie już na PS4 idzie.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Wolę już chyba Kinecty i Move'y chociaż pośmiać się można. Za to z renderów kompletnie nic nie wynika, równie dobrze można sobie włączyć bajkę od Dreamworks i jarać się wizualiami.

Opublikowano
  • Autor

GOW musi wyjść jeszcze na PS3 jako killer ostateczny pod względem oprawy.

Opublikowano

Ja tam wolę najgorszą prawdę niż ładne kłamstwa. Kto by chciał oglądać rendery o jakości, której nie zobaczymy w grach O_o?

Opublikowano

Ja tam wolę najgorszą prawdę niż ładne kłamstwa. Kto by chciał oglądać rendery o jakości, której nie zobaczymy w grach O_o?

Ale to samo tyczy się obecnych gier, no nie mogę pojąć po jaką cholerę niektórzy wciskają same rendery na trailery.

Również wolę gorszy graficznie trailer ale na silniku gry.

Rendery mi się kojarzą z grami pc ;p, jeszcze kiedyś, kiedyś na kanale Escape (pamiętacie?). Zawsze pokazywali super wypaśny render trailer, po czym gameplay a tam mikro ludki, bitmapa i piksele xD Ale trailer sugerował MOC nie z tej ziemi ;]

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

No dobra trochę źle się wyraziłem. Nie chodziło mi o trailery typu K2 czy Motorstorm którym nie dorówna graficznie gra nawet z końca żywota konsoli, ale o pokazy typu Samaritan. Wtedy przynajmniej wiadomo już czego się spodziewać, nad czym pracują producenci itp.

Opublikowano

Ciekawe ile taka konferencja Sony miałaby trwać jeżeli mieliby zapowiedzieć Ps4:

cyferki + 3D + Ps3 + Vita + Ps4 + cyferki = :o

Opublikowano

"28 days later" ;)

Opublikowano

Plus renderów mających uzmysłowić czego możemy się spodziewać z dwie generacje, jest taki, że premiera nowej generacji jest coraz bliżej. Nie wierzę, że nawet jak by Sony czy M$ pokazało render w stylu K2 to nikomu z wyjątkiem kilku osób by nie drygnęło. Przyjmuję, że 99% tutaj udzielających się, zdrowych userów, natychmiast miałaby wzwód.

Opublikowano
  • Autor

Ciekawe ile taka konferencja Sony miałaby trwać jeżeli mieliby zapowiedzieć Ps4:

cyferki + 3D + Ps3 + Vita + Ps4 + cyferki = :o

Jedyne cyferki jakie się ciekawie oglądało to te z prezentacji LBP. ;]

Opublikowano

Nooooooo takie cyferki były ok.

Btw meh, dalej uważam, że wzwód to mógłby wywołać gameplay taki jak w 2009 pokaz U2. To był przecież pokaz z kategorii PAŁA STAŁA największy mega szok graficzny w tej generacji. To znaczy wraz z pierwszy raz odpalonymi Girsami w HD i gameplayem z GoW3 (walka z Posejdonem).

Zdecydowanie największa fap, fap, fap wizualna Trójka generacji xD

PS. I burza w RDR :sorcerer:

PS2. (pipi)a i Bioszok: Infinite pierwszy pokaz choć nie wiem czy to nie z pc.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Można już na 100 % założyć że nowe konsole będą minimum 10 razy mocniejsze od poprzedników. Dodatkowo uważam że przeskok graficzny będzie większy niż pomiędzy ps2 i ps3.

Na papierze na pewno, w rzeczywistości już tak pięknie nie będzie. Znowu z rok po premierze konsol wyjdzie na PC gra która pozamiata wszystko co dane nam będzie zobaczyć na tych SUPER, HYPER, ACH, OCH itp. zabaweczkach które tak pięknie będą przed premierą liczyć jakieś kaczuszki i inne hoje, muje, dzikie węże. Ja osobiście myślę że konsole w dniu premiery mocą obliczeniową będą odpowiadały dobremu (nie mega wypasionemu) PC-towi.

Edytowane przez Hipolos

Opublikowano

Na jutiubie można już zobaczyć jak wygląda Wiesiek 2 na X360.

Opublikowano
mAig3.jpg
Opublikowano

Na jutiubie można już zobaczyć jak wygląda Wiesiek 2 na X360.

Jakies linki?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.