Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

W odpowiednim temacie w dziale X360.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

mAig3.jpg

Zapomniał dodać że w PL Wiesiek 2 będzie o 40% tańszy ;)

Opublikowano

http://polygamia.pl/...omiks.html?bo=1

(koncowka pierwszego filmiku)

Chyba nie pozostawia zludzen, ze zapowiedza niedlugo port na PS3. Poza tym CDPR lubi wydawac wiele edycji, portow swoich gier :)

Normalnie jak już na samym końcu zaśmiał się szyderczo to zrobiłem to samo. Bez kitu wyglądało to jak zapowiedź na Ps3 ale dobra, nie napalam się.

Już dwa razy na nich się przejechałem.

Ciekawe co dołożą i po ile będą sprzedawać wersje na Ps3.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Oby to była prawda, ale jak ma wyjść za rok, to chyba naprawię Xa :(

Opublikowano

Nooooooo takie cyferki były ok.

Btw meh, dalej uważam, że wzwód to mógłby wywołać gameplay taki jak w 2009 pokaz U2. To był przecież pokaz z kategorii PAŁA STAŁA największy mega szok graficzny w tej generacji. To znaczy wraz z pierwszy raz odpalonymi Girsami w HD i gameplayem z GoW3 (walka z Posejdonem).

Zdecydowanie największa fap, fap, fap wizualna Trójka generacji xD

PS. I burza w RDR :sorcerer:

PS2. (pipi)a i Bioszok: Infinite pierwszy pokaz choć nie wiem czy to nie z pc.

PS3. Widoki w Just Cause 2 połączone ze świadomością że wszędzie można wejść.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano
  • Autor

Btw meh, dalej uważam, że wzwód to mógłby wywołać gameplay taki jak w 2009 pokaz U2. To był przecież pokaz z kategorii PAŁA STAŁA największy mega szok graficzny w tej generacji. To znaczy wraz z pierwszy raz odpalonymi Girsami w HD i gameplayem z GoW3 (walka z Posejdonem).

Niestety z Bioshocka tych 10 minut które pokazali za pierwszym razem ze spadającym dzwonem nie zobaczymy w grze. Szkoda, bo ten wycinek po prostu miażdżył. Np scena gdy Elizabeth kumuluje przedmioty z najbliższego otoczenia, a potem "przekazuje" Bookerowi do rzucenia, albo walka z Handymanem i potem pojawienie się Songbirda. Jako taka pokazówka wyglądało to mistrzowsko. ;]

Opublikowano

Można już na 100 % założyć że nowe konsole będą minimum 10 razy mocniejsze od poprzedników. Dodatkowo uważam że przeskok graficzny będzie większy niż pomiędzy ps2 i ps3.

Na papierze na pewno, w rzeczywistości już tak pięknie nie będzie. Znowu z rok po premierze konsol wyjdzie na PC gra która pozamiata wszystko co dane nam będzie zobaczyć na tych SUPER, HYPER, ACH, OCH itp. zabaweczkach które tak pięknie będą przed premierą liczyć jakieś kaczuszki i inne hoje, muje, dzikie węże. Ja osobiście myślę że konsole w dniu premiery mocą obliczeniową będą odpowiadały dobremu (nie mega wypasionemu) PC-towi.

Zobaczysz że następna generacja zadziwi pozytywnie większość graczy. Sony i Microsoft chcą aby gry na ich następne konsole wywoływały opad szczeny.Zanim PC dogoni konsole miną co najmniej 3-4 lata. Przecież nawet teraz gry na PC wykorzystują w bardzo małym stopniu 4 rdzenie procka. Studia wewnętrzne Sony i Microsoftu natomiast wykorzystają 16 rdzeni w swoich grach. Tym razem będą mieli wystarczającą ilość ramu i porządną grafikę na pokładzie.

Opublikowano

Niestety z Bioshocka tych 10 minut które pokazali za pierwszym razem ze spadającym dzwonem nie zobaczymy w grze.

Jak to nie zobaczymy?? O_o

Opublikowano

Można już na 100 % założyć że nowe konsole będą minimum 10 razy mocniejsze od poprzedników. Dodatkowo uważam że przeskok graficzny będzie większy niż pomiędzy ps2 i ps3.

Na papierze na pewno, w rzeczywistości już tak pięknie nie będzie. Znowu z rok po premierze konsol wyjdzie na PC gra która pozamiata wszystko co dane nam będzie zobaczyć na tych SUPER, HYPER, ACH, OCH itp. zabaweczkach które tak pięknie będą przed premierą liczyć jakieś kaczuszki i inne hoje, muje, dzikie węże. Ja osobiście myślę że konsole w dniu premiery mocą obliczeniową będą odpowiadały dobremu (nie mega wypasionemu) PC-towi.

Zobaczysz że następna generacja zadziwi pozytywnie większość graczy. Sony i Microsoft chcą aby gry na ich następne konsole wywoływały opad szczeny.Zanim PC dogoni konsole miną co najmniej 3-4 lata. Przecież nawet teraz gry na PC wykorzystują w bardzo małym stopniu 4 rdzenie procka. Studia wewnętrzne Sony i Microsoftu natomiast wykorzystają 16 rdzeni w swoich grach. Tym razem będą mieli wystarczającą ilość ramu i porządną grafikę na pokładzie.

oO

pozdrów kolegów Smerfów i Gumisiów w swej krainie

Opublikowano

PS3. Widoki w Just Cause 2 połączone ze świadomością że wszędzie można wejść.

No to dorzucam jeszcze: początek Killzone 2 (lądowanie), początek RE5 (przyjazd), pierwszy Assassin Creed - animacja i grafika w sandboxie, CoD4 - zabiła mnie filmowość, szybkość i zabijanie przez ściany xD a beta multi zgwałciła, fizyka w GTAIV, Heavy Rain - filmowość na nowym poziomie, L.A. Noire - mordki.

Jeszcze pewnie o wiele więcej tego by się znalazło ;]

Choć co by nie gadać nawet teraz, jeszcze trafiają się gry które wywołują opad szczeny na miarę nowej generacji. Oczywiście IMOOOO ale taki Max Payne 3 jak na schyłek generacji rozpierdziela mnie fizyką, animacją i samym feelingiem strzelania na całkowicie nowym poziomie (przymykanie oka podczas strzelania rlz).

PS. Przypomniało mi się jeszcze kiedyś jarałem się FF Versusem, matko boska. Zaraz next geny a ta gra to WIDMO kto bo pomyślał te xxx lat temu, taki ex Sony miał być...

Opublikowano

a dwa dni później pis wygrywa wybory a kaczynski zostaje prezydentem rp

Opublikowano
  • Autor

Niestety z Bioshocka tych 10 minut które pokazali za pierwszym razem ze spadającym dzwonem nie zobaczymy w grze.

Jak to nie zobaczymy?? O_o

No mówili, że to tylko taka pokazówka, gdzieś w temacie z Bioshockiem był taki news. Tamten fragment był tak napakowany akcją, że zawstydziłby COD'a.

Opublikowano

You make me a very sad panda :(

Opublikowano

mAig3.jpg

Tendencyjne porównanie, ale mimo to pokazuje że jednym się chcę tworzyć i zarabiać, a innym się chcę tylko zarabiać.

Niestety z Bioshocka tych 10 minut które pokazali za pierwszym razem ze spadającym dzwonem nie zobaczymy w grze. Szkoda, bo ten wycinek po prostu miażdżył. Np scena gdy Elizabeth kumuluje przedmioty z najbliższego otoczenia, a potem "przekazuje" Bookerowi do rzucenia, albo walka z Handymanem i potem pojawienie się Songbirda. Jako taka pokazówka wyglądało to mistrzowsko. ;]

Jaracie się do obrzygania oskryptowanym fragmentem gry :F

Opublikowano
  • Autor

No to dorzucam jeszcze: początek Killzone 2 (lądowanie), początek RE5 (przyjazd), pierwszy Assassin Creed - animacja i grafika w sandboxie, CoD4 - zabiła mnie filmowość, szybkość i zabijanie przez ściany xD a beta multi zgwałciła, fizyka w GTAIV, Heavy Rain - filmowość na nowym poziomie, L.A. Noire - mordki.

Ja bym dodał jeszcze początek Arkham Asylum z odprowadzaniem Jokera gdzie lecą napisy z twórcami gry, słuchamy co on gada i jak strażnicy boją się, że klaun nawieje. Zajebiste interaktywne intro.

Opublikowano

wystarczy ze kazdy z nas odpali wczesniejszego AC, zamknie oczy i krzyknie O KUR.WA NOWY ASSASIN... po czym otwieramy oczy i widzimy to samo po raz kolejny.

Opublikowano

Ja bym dodał jeszcze początek Arkham Asylum z odprowadzaniem Jokera gdzie lecą napisy z twórcami gry, słuchamy co on gada i jak strażnicy boją się, że klaun nawieje. Zajebiste interaktywne intro.

Zgadzam się w 100% początek AA i te napięcie absolutnie niszczy. Kapitalny początek chyba tylko początek U2 bardziej mi się podobał.

Tylko mi chodziło w tej wyliczance o elementy graficznie/techniczne jakie robiły w tej generacji.

Opublikowano

Ale mnie liczby nie obchodzą, jeśli dadzą Mario na start, to kupuję :)

Fanboj? Nie, po prostu miłośnik najlepszej grywalności.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano
  • Autor

No i chuj, nic nie ma z tego AC3, albo u mnie się coś zjebało. :/

Zgadzam się w 100% początek AA i te napięcie absolutnie niszczy. Kapitalny początek chyba tylko początek U2 bardziej mi się podobał.

Tylko mi chodziło w tej wyliczance o elementy graficznie/techniczne jakie robiły w tej generacji.

Jeśli graficznie/technicznie to Arkham Asylum też w swoim czasie robiło wrażenie. Zwłaszcza w momencie

gdy zmutowane rośliny Ivy porosły cały obszar zakładu

Opublikowano
  • Autor

Początek

ostatnich halucynacji Crane'a

kto myślał, że coś się z grą zjebało? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.