Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Myślałem, że klocek RRODa dostał :P

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Hahaha i jaaaaaaaaaaa, tym bardziej, że byłem już po kilku awariach to znaczy moje Klocki. Jakkolwiek głupio by to nie brzmiało.

Pamiętam panikę w temacie he he.

Opublikowano

A co się stało?

Opublikowano

Pewnie nic, dlatego.

Opublikowano

Czyli nie będzie next genowej grafiki na current genach. Szok.

Opublikowano
  • Autor

Miał też być nowy engine, albo znowu w PE piszą głupoty. ;]

Opublikowano

Przecież to Ubi wciskało kity o nowym silniku.

Nie chcę nic mówić, ale Epic do Gears of War 2 też wrzucił możliwość wyświetlania setek postaci, ale nikt nie nazywał tego nowym silnikiem.

Opublikowano

ten motyw w Batmanie że konsola złapała zwieche też myślałem że RROD ale wcześniej podobny motyw miałem w banjo kazooie więc szok na 2-3 sekundy był tylko, ''psujące'' się save'y w eternal darkness znacznie lepszy bajer.

btw. 16 rdzeni, 4GB RAMu, Radek 7000, BR, to brzmi fajnie w plotkach, ciekawe ile wspólnego to będzie miało z nowym klocem...jeśli nowy x/ps na serio będą dopakowane jak sobie tego życzymy, może to być ostatnia generacja jak niektórzy developerzy krzyczą.

Opublikowano

Z palca wyssane, kto niby by programował na te dodatkowe rdzenie. Przyjmijmy, że standardem w PCtach są 4 jajowe i pozostałe 2 konsole też będą miały 4-6 rdzeni - jaki developer third party będzie programował dodatkowe 10 :P?

Opublikowano

Litości, nawet nie ma co dywagować na temat 16 rdzeni, AMD niedawno dopiero wprowadziło pierwsze ośmiojajowce które okazały się słabsze niż quade-core od Intela.

Opublikowano

epic mówił że wykorzystywanie kilku-kilkunastu rdzeni to przyszłość ;] (pewnie ue4)

Opublikowano

IMO. 4 rdzenie, ~4GB RAMu i karta graficzna, ktora nie jest przestarzala spokojnie wystarczyloby. Bo po co mi 20 rdzeni, skoro karta jest z 2007 roku?

Opublikowano

16 rdzeni. Jasssne. Jezeli juz to 4 rdzenie po 4 watki dla kazdego. 4 x 4 = 16, wiec jezeli jest ziarnko prawdy w tej plocie to po prostu dałn, ktory o tym pisal nie zna sie na rzeczy.

Opublikowano

Przede wszystkim nie dadzą ogromnego zalicza, który byłby potrzebny na takie bajki jak 16 rdzeni, 7000 i 4gb ramu.

Opublikowano

Co do AC3 to Ubi nie zapowiadało nowego silnika tylko ze w tej części jest najwiecej zmian w silniku i system walki napisany od nowa (tego ostatniego nie jestem pewien).

Opublikowano

jak można w ogolę porównywać te parametry z komputerami . Najpierw to zobaczcie jakie parametry miało ps2 i kupcie sobie taki sam komputer i spróbujcie odpalić na nim mgs3 albo god of war .

16 rdzeni poj.ebani chyba

Opublikowano

Czemu to jest dla Ciebie az taka abstrakcja?

Mam przypomniec ile rdzeni ma PS3 wydane lata temu?

Wtedy Sig pewnie myslal, ze takie proce to w 2053 beda, srotfl.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Dlaczego 16 miałoby być abstrakcyjne, jak nikogo dzisiaj nie dziwi 8 rdzeni, a 4 maja telefony?

Opublikowano

Procki 6 rdzeniowe kosztują w retailu $700+

Resztę sobie dopowiedz sam :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.