Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Widać, że Kaz zabiera się za ratowanie firmy. Mam nadzieję, że wie co robi.

Yaczes, ta jednordzeniowa konsola ma takie gry jak GoW III, U3 czy KZ2, graficznie gry ładniejsze od największych hitów wydanych na 3 rdzeniowego amerykanina, który ma tylko GeoW i nic więcej. A przyszłość? The Last of Us, Last Guardian i pewnie GoW IV, o konkurencji nie wspominam, bo leżącego się nie kopie.

Graficzne korytarze chciałeś powiedzieć.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano
  • Autor

haha, widzieliście to? :D

http://www.youtube.com/watch?v=shI6Vrbklds

Chyba nie grał na padzie od Gacka w żadną grę. Brak przycisków pod analogami, krzyżak mniejszy niż paznokieć w piątym palcu, brak odpowiednika LB/L1, natomiast ten R1/RB jest za mały i do niczego się nie nadaje. W takim MGS TTS przez te triggery, które dziwnie reagują na nacisk łatwo było coś zjebać przy np szybkim przeładowaniu broni (dwukrotne szybkie wciśnięcie) i nie zawsze działało to jak należy. I to tyle z tej zajebistości tego pada.

Opublikowano

Yaczes, ta jednordzeniowa konsola ma takie gry jak GoW III, U3 czy KZ2, graficznie gry ładniejsze od największych hitów wydanych na 3 rdzeniowego amerykanina, który ma tylko GeoW i nic więcej. A przyszłość? The Last of Us, Last Guardian i pewnie GoW IV, o konkurencji nie wspominam, bo leżącego się nie kopie.

Najładniejsza gra z otwartym światem też jest exem na PS3 - obok można postawić tylko LAN i RDR :P

Edytowane przez the_m

Opublikowano

W przeciwieństwie do sandboxowego killera Girsów

Opublikowano

czyli słabo a gry jeszcze jakieś na plejsztejszyn zapowiedzą czy konsolka zostaje już tylko z nową grą o potworkach od twórców uncharted ?

O grze ze szczurem czy kolejnym kratosie to od lat czytamy ale widocznie w tym power plejsztejszyn, zapowiedzi gier które nie wiadomo czy zobaczymy :)

haha, widzieliście to? :D

http://www.youtube.com/watch?v=shI6Vrbklds

Chyba nie grał na padzie od Gacka w żadną grę. Brak przycisków pod analogami, krzyżak mniejszy niż paznokieć w piątym palcu, brak odpowiednika LB/L1, natomiast ten R1/RB jest za mały i do niczego się nie nadaje. W takim MGS TTS przez te triggery, które dziwnie reagują na nacisk łatwo było coś zjebać przy np szybkim przeładowaniu broni (dwukrotne szybkie wciśnięcie) i nie zawsze działało to jak należy. I to tyle z tej zajebistości tego pada.

+ kiepskie analogi i otoczka jak ze znaku STOP

GameCube_Analog_Stick.jpg

Opublikowano

W przeciwieństwie do sandboxowego killera Girsów

http://www.youtube.com/watch?v=q7E1XvZR3Nw

A Halo 4 jeszcze to przebije.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Crysis 2 > KZ2/KZ3

Gearsy 3 vs Uncharted 3 (silnik multiplatformowy vs robiony od podstaw pod PS3) - roznica generacji normalnie xD

amarectv201111111127549.jpg

geow32011100920591941co.jpg

amarectv201111011323597.jpg

avermediacenter20111024j.jpg

Najladniejszy sandbox to RDR

Znowu chcecie gadac o tej nieskonczonej mocy PS3 ?

Opublikowano
  • Autor

np szybkim przeładowaniu broni (dwukrotne szybkie wciśnięcie) i nie zawsze działało to jak należy. I to tyle z tej zajebistości tego pada.

+ kiepskie analogi i otoczka jak ze znaku STOP

GameCube_Analog_Stick.jpg

Oj tak, ile razy przez to chujostwo w takim RE4 np przy szybkim grzebaniu w ekwipunku przeskakiwało mi przypadkowo na mapkę, albo zakładkę ze skarbami.

Opublikowano

dobra beka jest mówić o przyszłości i wymieniać 3 gry z których dwie nie istnieją. Przyszłość to next geny, o czym jedna firma dobrze wie, dla drugiej natomiast PS3 przez ostatnie pięć lat i pięć kolejnych będzie "w szczycie formy".

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
  • Autor

Najladniejszy sandbox to RDR

Batman Arkham City, a jeśli już brać pod uwagę gry z ogromnym terenem to Just Cause 2.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

W Arkham City nie gralem, ale faktycznie Just Cause 2 kozacko sie prezentuje.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Just Cause 2 jest tak przepalony bloomem i HDRem że aż oczy męczy, a świat to w 90% pagórki i drzewa.

No akurat ta gierka ma jeden z lepszych silników tej generacji. Nie wiem co Ci nie pasuje, że potrafi wygenerować tysiące drzew i horyzont widoczny gdzieś tam w oddali.

Opublikowano
Z resztą

Zresztą

Naprawdę

Na pewno

Nauczta się wreszcie. Ktoś mi powie o jakim sanboxie z ps3 mowa na poprzedniej stronie, bo coś nie ogarniam?

Opublikowano

MaZZeo z reguły bredzi ale z nieciekawą grafiką w Just Cause2 to już całkiem pojechał.

Batman AC jest raczej takim pół-sandboxem jak już ale faktycznie wygląda świetnie.

Opublikowano

nieciekawie? o.O

No (pipi)a, znaczy co, nie ma hobbitów i laserków?

Opublikowano
  • Autor

MaZZeo z reguły bredzi ale z nieciekawą grafiką w Just Cause2 to już całkiem pojechał.

Batman AC jest raczej takim pół-sandboxem jak już ale faktycznie wygląda świetnie.

Ludzie z Rocksteady od początku wspominali, że zależy im na szczegółowym otwartym terenie, a samą wielkość zostawiają Rockstar i innym. Ciekawi mnie teraz jak to rozwiną w przyszłej generacji. ;] W sumie nie chciałbym ogromnego terenu i jeżdżenia po Gotham Batmobilem (to jeśli już w jakiś oskryptowanych efektownych pościgach).

Opublikowano

No spoko jak wam się tak bardzo podoba świat ze 100 milionami drzew i gdzie wszystko powyżej 100m jest zblurowane, ale dla mnie sporo lepiej wygląda RDR, na dodatek mający silnik fizyczny i Euphorie przy którym JC2 wygląda jak gra z PS2.

Opublikowano

Ludzie z Rocksteady od początku wspominali, że zależy im na szczegółowym otwartym terenie, a samą wielkość zostawiają Rockstar i innym. Ciekawi mnie teraz jak to rozwiną w przyszłej generacji. ;] W sumie nie chciałbym ogromnego terenu i jeżdżenia po Gotham Batmobilem (to jeśli już w jakiś oskryptowanych efektownych pościgach).

Jeśli zrobią trzecią część tak dobrą jak poprzednie to może być i ogromny świat z batmobilem,batsamolotem i batchrupkami.

@MaZZeo

Powiem tak oceniając samą grafikę RDR wygrywa ale biorąc pod uwagę stosunek wielkości świata do jakości grafiki to JC2 nie ma sobie równych.

Opublikowano

L O D

KAŻDA gra to ma i nie uważam tego za jakąś wadę, biorąc pod uwagę ograniczenia obecnych kĄsol.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.