Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Ale ten podział funkcjonuje w świadomości branży od jakiegoś czasu, nawet na E3 oficjel z Sony o tym wspominał.

Starhawk, Sly Cooper: Thieves in Time chociażby. Nie wiem czemu twierdzisz że Last of Us czy Versus nie wyjdą w tym roku. Bo jeśli nie w tym, to kiedy? To by oznaczało nigdy, a szkoda by się budżety zmarnowały. Dolicz też te które już wyszły, np. SSX czy Twisted Metal. A co na X'a? Halo robione nie przez Bungiee i spin off Forz'y.

Ps. Chciałem jeszcze dodać Ni No Kuni, ale nie każdy lubi animacje studia Ghibli i tej grze bliżej do Wii, ale cóż... jest to tytuł na pewno warty zainteresowania :)

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Ale ten podział funkcjonuje w świadomości branży od jakiegoś czasu, nawet na E3 oficjel z Sony o tym wspominał.

Starhawk, Sly Cooper: Thieves in Time chociażby.

xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie wiem czemu twierdzisz że Last of Us czy Versus nie wyjdą w tym roku. Bo jeśli nie w tym, to kiedy? To by oznaczało nigdy, a szkoda by się budżety zmarnowały. Dolicz też te które już wyszły, np. SSX czy Twisted Metal. A co na X'a? Halo robione nie przez Bungiee i spin off Forz'y.

No jest to troche taki znawca ;]

Opublikowano

Jak prawdziwi mężczyźni ;) będą pod koniec roku nawalać w Halo 4 i Forza Horizon, to Mendrek będzie szukał graczy do Starhawka :P

prawdziwi mężczyźni gardzą krasnoludkami ;)

Opublikowano

Na serio ktoś tu jara się grafiką z Halo? :lol:

Juz w Reach miała być taka super awesome a wyszło jak zawsze

Opublikowano

Jak wymieniasz takie gry jak Sly czy Twisted, to powiem Ci, że większe kosy są na XBLA i za dużo mniejsze pieniądze :) Fez ze swoimi 150 poziomami albo ultra hardkor Trials Evolution. No tak, ale nie w pudełku :D

Z tym SSX to dow(pipi)?

Last of US, Versus i Last Guardian nie wyjdą w tym roku. Wszyscy to wiedzą tylko nie Ty, ale cały rok będziesz się podniecał :P

Halo 4 + Forza Horizon + The Witcher 2 + 10x więcej ex'ów na XBLA

fatality.png

Opublikowano

A sorka, faktycznie. Seria stała się multiplatformowa :) Mae culpa.\\\

Hahaha, sterydo brak poważnych ex'ów na X'a próbuje usprawiedliwić popie.rdółkami z XBLA! :D :D :D

Pomijam już fakt, że posucha ex'owa trwa od ponad roku.

Sorry, ale na PS Store też jest dużo ex'ów mniejszego kalibru, więc lepiej nie porównuj :]

Ps. Ah, zapomniałbym o polskim porcie z PC, który próbuje coś tam konkurować na rynku rpg. Ciekawe czy chociaż naprawili te wszystkie błędy i skrócili loadingi ;)

Opublikowano

A sorka, faktycznie. Seria stała się multiplatformowa :)

No, jedenaście lat temu.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Takie same popierdółki jak Sly czy Twisted Metal, tylko w adekwatnej cenie.

Opublikowano

Ja bym się tą nową Forzą jeszcze nie jarał bo mogą to spie*dolic jak Dirta w innej konwencji.

Opublikowano

Haha, Twisted Metal popie.rdółka :D Sly pppie.rdółka :D Obie te gry to kult, a Twisted Metal już wiadomo że wrócił do swych korzeni i jest tym czym był w świetlanych czasach PSX-a .

Pora się ewakuować nim dyskusja spadnie na jeszcze niższy poziom :)

Opublikowano

Haha, Twisted Metal popie.rdółka :D Sly pppie.rdółka :D Obie te gry to kult, a Twisted Metal już wiadomo że wrócił do swych korzeni i jest tym czym był w świetlanych czasach PSX-a .

Pora się ewakuować nim dyskusja spadnie na jeszcze niższy poziom :)

Tak Mendruś, Ty mierzysz grę przez pryzmat pudełka. Prawdziwy hardkor z Ciebie :D

Pomijam fakt, że to Fani Twisted Metal sami pisali, że gra powinna wyjść na PSS za 50 zł :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Crysis 3? W rok zrobili kolejną część? :confused:

Nie, ale w rok po premierze 2 mogą zapowiedzieć 3, prawda? :confused:

Żeby coś zapowiedzieć trzeba też coś mieć gotowego. Nie spodziewałem się że od razu po zrobieniu C2 zabiorą się za sequel.

Od kiedy gry sa zapowiadane kiedy sa gotowe?

Opublikowano

tak samo rok temu nawalaliście w halo reach i forze 4 , dwa lata temu w halo 3 i forze 3 ..

Sohardcore.jpg

Opublikowano

Ja bym się tą nową Forzą jeszcze nie jarał bo mogą to spie*dolic jak Dirta w innej konwencji.

Ale to przecież będzie zupełnie inna seria. Forza Motorsport =/= Forza Horizon.

Opublikowano

Od kiedy gry sa zapowiadane kiedy sa gotowe?

Kiedyś tak było, ale zapomniałem że Sony wprowadziło inne standardy.

Mendrek "legendarne, kultowe gry"

Sprzedaż w pierwszym tygodniu: +/- 50 tysięcy sztuk.

Opublikowano

Crysis zrobi zwrot i wróci do dżungli. Teraz już tej gry nie kupię jak ze 3h gameplayu na youtube nie obejrzę.

Opublikowano

Ale to przecież będzie zupełnie inna seria. Forza Motorsport =/= Forza Horizon.

No własnie o to chodzi że na razie nie wiadomo czego się spodziewać ;)

Opublikowano

Oby nie wyszla taka legenda jak Twisted Metal nowy ;]]]

Opublikowano

Albo Killzone 3.

Opublikowano

Co do Haloe: Reach to uważam, że grafika była świetna, tym bardziej że Bungie jak zwykle zaoferowało rozległe tereny. 343I powinno rozje.bać system.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.