Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

a taka ciekawostka: mam to

c_big1237291.jpg

konsola rozpoznaje matę jako dodatkowy kontroler.

przeszedłem na tym 3 czaptery limbo

anyone?

na ps3 była jakaś dostępna gra z matą do tańczenia? HYMMM...

Edytowane przez Orzeszek87

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Dobrze, że akurat nie piłem herbaty gdy otworzyłem spoiler, bo bym mógł mieć po laptopie :P

Opublikowano

spafa.jpg

Kto jest za, proszę podnieść rękę i nacisnąć przycisk.

Opublikowano

Co do Haloe: Reach to uważam, że grafika była świetna, tym bardziej że Bungie jak zwykle zaoferowało rozległe tereny. 343I powinno rozje.bać system.

No jednak wbrew temu co tworzyli Daddy i Mazz przed premierą tego nie pobiło

gsye310kz3part21_1.gif

Edytowane przez Codename

Opublikowano

dlaczego na ps3 ten gość nie ma zmarszczek?

Opublikowano

Co do Haloe: Reach to uważam, że grafika była świetna, tym bardziej że Bungie jak zwykle zaoferowało rozległe tereny. 343I powinno rozje.bać system.

gsye310kz3part21_1.gif

Killzone 3 to taki sam korytarz jak Killzone 2, wiec WTF?

Trzeba naprawdę mieć cegłę zamiast mózgu by negować kunszt technicznego poziomu Reach. Absolutny top tej generacji. Nie będę 10x wstawiał artykułu z Digitalfoundry bo żaden beton i tak nie przeczyta.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Wybierz sobie odpowiedz:

Bo jest młodszy

Bo w kĄsoli zabrakło pamięci

Bo używał fotoszopa

Opublikowano

gsye310kz3part21_1.gif

Killzone 3 to taki sam korytarz jak Killzone 2, wiec WTF?

Trzeba naprawdę mieć cegłę zamiast mózgu by negować kunszt technicznego poziomu Reach. Absolutny top tej generacji. Nie będę 10x wstawiał artykułu z Digitalfoundry bo żaden beton i tak nie przeczyta.

Nie wiem jak ciebie ale mnie nie jara milion linijek kodu tylko to co widzę na ekranie ;)

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Na PS3 w rolę Sheparda wcielił się Ibisz, proste.

Opublikowano

Codename: Rozumiem, że nie jarają Cię otwarte przestrzenie, niezrównane AI i potyczki z 20 przeciwnikami naraz i wolisz korytarz, walenie do statystów na horyzoncie i elitarnych przeciwników, których zabija się wciskając jeden przycisk = Killzone 3.

Co kto lubi.

Killzone 3 to dobra gra, ale wskazywanie jednostkowo na grafikę i pomijanie gameplayu jest żałosne.

Opublikowano

Crysis zrobi zwrot i wróci do dżungli. Teraz już tej gry nie kupię jak ze 3h gameplayu na youtube nie obejrzę.

to chyba w te 3h caly singel obejrzysz

Opublikowano

Wybierz sobie odpowiedz:

Bo jest młodszy

Bo w kĄsoli zabrakło pamięci

Bo używał fotoszopa

myślę że to przez ten jeden rdzeń... smutna prawda...

Opublikowano

A sorka, faktycznie. Seria stała się multiplatformowa :)

No, jedenaście lat temu.

Wiedźmin 2

Ps. Ah, zapomniałbym o polskim porcie z PC, który próbuje coś tam konkurować na rynku rpg.

Mendrek - True Core Gamer / Przyszłość gamingu i marki PlayStation

:D

Opublikowano

O ku.rwa - próba deprecjonowania Witchera 2, gdzie wiele serwisów rozpływało się nad nim, przyznając nawet GOTY w kategorii RPG. PSbot shitstorm.

shotgunmendrek.jpg

Edytowane przez Gość

Opublikowano

O ku.rwa - próba deprecjonowania Witchera 2, gdzie wiele serwisów rozpływało się nad nim, przyznając nawet GOTY w kategorii RPG. PSbot shitstorm.

shotgunmendrek.jpg

Spoko, jak wyjdzie za rok port na PS3 to będzie GOTY GOTY (pipi)A PS# !!!!11111

holy-fap_o_255801.jpg

Opublikowano

To juz powoli mozecie zaczac, bo W2 na PS3 bedzie, a ja juz od dawna pisze, ze CDPR jest zaje.bisty z umiejetnosciami devow AAAAA+

Opublikowano

Przeczytałem te głupoty jakoby PS4 w KKW miałby by być przeklęte. PS3 w Japonii to Pureisutēshon Surī, a PS4 Pureisutēshon . Znawcy kultury. xD

Opublikowano

Mendrek, grałeś Ty w ogóle w tego Wiedźmina, czy Twój PieC [i PS3] nie dały rady go uciągnąć?

Opublikowano

Niekoniecznie. Jak dla mnie ta gra jest przehype'owana. Grałem na PC w obie, w obu drażniła mnie sztywność i archaizmy (czułem się jakbym grał w nowszego Gothica/Risen'a), a także długie czasy ładowania. I masherski styl walki. Jedyne co mnie przyciągnęło to fabuła i dobre polskie tłumaczenie, a także klimat Wieśka.\

Wątpię by Wiedźmin wyszedł na PS 3. Ale mnie to wisi, jest wystarczająco dobrych rpg-ów na tą konsolę :)

Opublikowano

Fajnie, że Wiesiek 2 wyszedł na 360, ale zanim CDP Red zacznie mówić o nextgenach to może najpierw niech wydadzą grę na PS3. Bo jak z obecną generacją nie mogą sobie poradzić...

edit: up ale z Ciebie ignorant. :(

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Dla Mendrka to jest kult uber zayebista gra:

Ale to już jest popierdółka bo kosztuje 40 a nie 160 zł:

:D

Opublikowano

Voytec a skąd wiesz ze wyjdzie? Była okazja zapowiedzieć wersję na konfie, ale chyba priorytetem było zrobienie jedynki w wersji na japko :F

Tak btw to nie lubię tej tendencji CDRedów, którzy z starą grę z gigowym patchem traktują jak nową.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.