Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Mam specyficzny gust jeśli chodzi o rpg :) Np. Mass Effect czy Dragon Age mi też żaden nie poszedł, znaczy klimat trochę tam owszem, ale rozgrywka średnio mnie zabawiła. Może to dlatego :)

Nic jednak nie pobije niedawnego porównywania tutaj Little Big Planet 2 do Viva Pinaty :D

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Tak samo grales w Wieska jak i w gearsy.

Opublikowano

Wystarczająco długo żeby wyrobić sobie opinię.

Już widzę jak grałeś w te wszystkie tytuły z PS 3, które tak jedziesz.

Ps. Twisted Metal to gra otoczona kultem dwóch generacji, Trials to gra zbliżona do pc-towej Elastomanii, i ów Trials owszem jest bardzo dobra i frustrująco trudna, ale nadal to po prostu gra o skakaniu motorkiem po dwuwymiarowych planszach :) Nawet fabuły brak. Tak, też grałem w jedynkę, i serio nie jest tak bardzo skomplikowana żeby grać dwa tygodnie by zrozumieć o co w niej chodzi ;)

Opublikowano

Ale mnie to wisi, jest wystarczająco dobrych rpg-ów na tą konsolę :)

W tym miejscu musiałem się wysilić i napisać posta. Co to niby za dobre rpg'i masz na tej konsoli?

btw. Widziałem nowe screeny z Halo4 i sam się sobie dziwię ale pierwszy raz w historii tej marki spodobało mi się to co zobaczyłem. Design uległ poprawie a lokacje już tak nie straszą sterylnością i monotonią wykonania. No ale to tylko parę screenów ciekawe jak będzie naprawdę z tym Hejloł 4.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Voytec a skąd wiesz ze wyjdzie? Była okazja zapowiedzieć wersję na konfie, ale chyba priorytetem było zrobienie jedynki w wersji na japko :F

Jakby teraz zapowiedzieli, że wyjdzie rok po X360, to by ich boty zaspamowały. Nie pamiętasz pojazdów od kurev i innego ścierwa przez dystyngowanych posiadaczy PlayStation jak nie zapowiedzieli na PS3?

Nie chcą powtórki z rozrywki (jeśli mają w planach port na PS3).

Ps. Twisted Metal to gra otoczona kultem dwóch generacji, Trials to gra zbliżona do pc-towej Elastomanii, i ów Trials owszem jest bardzo dobra i frustrująco trudna, ale nadal to po prostu gra o skakaniu motorkiem po dwuwymiarowych planszach :) Nawet fabuły brak. Tak, też grałem w jedynkę, i serio nie jest tak bardzo skomplikowana żeby grać dwa tygodnie by zrozumieć o co w niej chodzi ;)

Ciebie wystarczy cytować dla beki. I widzę, że trailera, który wrzuciłem, to nawet nie odpaliłeś.

Jaki jesteś żałośnie pocieszny :P

Opublikowano

Twisted Metal, no ja pyerdole. Pierwsza czesc 6-7/10, druga 8/10. No legenda (pipi)a.

Moze niedlugo Toshindena reaktywuja! Ale by bylo!

Opublikowano

btw. Widziałem nowe screeny z Halo4 i sam się sobie dziwię ale pierwszy raz w historii tej marki spodobało mi się to co zobaczyłem. Design uległ poprawie a lokacje już tak nie straszą sterylnością i monotonią wykonania. No ale to tylko parę screenów ciekawe jak będzie naprawdę z tym Hejloł 4.

Wygląda na to, że zmiana developera wyszła serii na dobre i wreszcie coś się ruszy. Zapowiadana historia kręcą się wokół Chiefa i Cortany oraz design spowodowały, że wreszcie bym ze szczerą chęcią zagrał. Po za tym lubię SF, a Halo 4 wygląda przekonywająco.

Opublikowano

Design zmianie za bardzo nie uległ, pozmieniali parę elementów do obecnych trendów, a reszta wynika z przeniesienia akcji do świata Forerunnerów, który wygląda zupełnie inaczej niż to co stworzyli ludzie czy Convenanci.

Generalnie pojazdy po oryginalnym designie Halo są śmieszne. To tak jakby krytykować Mario, że główny zły nie wygląda jak Lizzard ze Spidermana.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No, ale choćby w CE mieliśmy masę styczności z budowlami Forerunnerów. Po prostu artyści z 343I podkręcili trochę temat.

Opublikowano

wygląda na prostą gre

weteran elastomanii xD

Opublikowano

graficznie najładniejszy fps na konsole to killzone 3! potem crysis 2 i dalej nic

Opublikowano
Przeczytałem te głupoty jakoby PS4 w KKW miałby by być przeklęte. PS3 w Japonii to Pureisutēshon Surī, a PS4 Pureisutēshon . Znawcy kultury. xD
Nie chodzi tutaj o nazwę, bo równie dobrze mogą je nazwać pureisuteshon shuteri albo pureisuteshon kuatoro tylko o samą cyfrę 4. Tak samo jak u nas niezależnie czy drogę przebiegnie Ci czarny kot, black cat czy kuroneko to wedle zabobonów masz pecha.

Grałem na PC w obie, w obu drażniła mnie sztywność i archaizmy (czułem się jakbym grał w nowszego Gothica/Risen'a), a także długie czasy ładowania. I masherski styl walki.
Długi czas ładowania dwójki? Masherski styl walki jedynki? Jesteś pewny, że grałeś w Wiedźmina?
Opublikowano

graficznie najładniejszy fps na konsole to killzone 3! potem crysis 2 i dalej nic

Najnudniejszy FPS na konsoli to Killzone 2! potem crysis 2 i dalej nic :D

Greah: Mendrek grał we wszystko, tylko czasem nazwy mu się mylą ;)

Opublikowano

No offence, Don, ale w sumie nie dziwie sie, ze dla Ciebie Killzone 2 i Crysis 2 sa nudne, jak z grami jestes od tej generacji, co jak dobrze pamietam, pisales.

Opublikowano

No offence, Don, ale w sumie nie dziwie sie, ze dla Ciebie Killzone 2 i Crysis 2 sa nudne, jak z grami jestes od tej generacji, co jak dobrze pamietam, pisales.

Z grami jestem od jakiś 15 lat, coś Ci się pomerdało :) A te gry są nudne. Grafika =/= ciekawa gra.

Opublikowano

Hehe userzy x0 znowu jarają się portem z PC jakby to byl ex :sorcerer:

Jaraja sie jedna z najlepszych gier roku.

Fakt bycia exem czy portem nie ma zadnego zwiazku z za(pipi)istoscia danej produkcji ;)

Opublikowano

Użeranie się z zidiociałym AI w Crysis 2, to inna bajka niż próba skubnięcia Banshee, którego pilnuje stado Gruntów i kilku Elitów. Ale po co w sumie, jak można podprowadzić czołg, wejście w ekipę z AR, pościągać ich z 200 metrów snajpą...

Opublikowano

Ciekawi mnie ten Crysis 3. Przecież jeśli się to potwierdzi, to gra NA PEWNO wyjdzie jeszcze na obecną generację sprzętu, a przecież Crytek z wszystkich developerów najbardziej się pluje o to że technologia stoi w miejscu. Chyba że EA zrobi podobnie jak z BF3 - PC wersja full wypas graficznie, wykorzystująca wszystko co możliwe z silnika, a konsolowe wersje na drugi plan, byle wyglądało w miarę znośnie i chodziło w 30 klatkach.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Hehe userzy x0 znowu jarają się portem z PC jakby to byl ex :sorcerer:

Jaraja sie jedna z najlepszych gier roku.

Fakt bycia exem czy portem nie ma zadnego zwiazku z za(pipi)istoscia danej produkcji ;)

xDDDDDDD Mass Effect 3 zjada tą giereczke, potem ją wysra, znowu zjada meh

Opublikowano
xDDDDDDD Mass Effect 3 zjada tą giereczke, potem ją wysra, znowu zjada meh

XD

Ojej, nie. Po prostu nie. No nie no.

Opublikowano

posmiejmy sie teraz z dubbingu star wars :D

Opublikowano

Wiosna-lato 2013. Innej opcji nie widzę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.