Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Niektórzy natomiast mieli natomiast w zwyczaju wymienianie praktycznie z pamięci exclusivy na PS3, które potem zatrważały sprzedażą w 1 tygodniu na poziomie góra paredziesiąt tysięcy egzemplarzy.

Internetowe wojny na tytuły, w które potem nikt nie gra. Dla mnie to pocieszne.

Mi zawsze wydawało się, że dla gracza, najważniejsza powinna być jakość tytułu, a nie jego sprzedaż. Widać wraz z sukcesem x360, to się zmieniło...

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Sprzedaż świadczy ile właśnie ludzi doceniło tą jakość. Jeżeli tylko mały ułamek posiadaczy konsoli decyduje się na zakup tych ultra zayebistych szpili to chyba jest coś nie tak.

Opublikowano

Znaczy takie Beyond Good and Evil to jednak balas [dobrze rozkminiłem, że ten wyraz oznacza (pipi)?] ?

Podobnie z Okami ?

Opublikowano
Sprzedaż świadczy ile właśnie ludzi doceniło tą jakość. Jeżeli tylko mały ułamek posiadaczy konsoli decyduje się na zakup tych ultra zayebistych szpili to chyba jest coś nie tak.

A jak swojego czasu było z jednym z najbardziej wyczekiwanych hitów minionej generacji? RE4 sprzedało się dość słabo w porównaniu z bazą posiadaczy GCN w sezonie końcówka 2004/wiosna 2005, która wówczas spokojnie przekroczyła 20 mln. Sama gra była przecież kapitalna.

Opublikowano

Ta wypowiedź świadczy o czymś innym ;)

Opublikowano

Dragon Ball Z na Kinecta - fakje :) To sie sprzeda w milionach ja to dobrze rozegraja. Oczywiscie byloby milo jakby gra okazala sie naprawde dobra - DBZ i Panzer Dragoon na Kinecta, moze niepotrzebnie sprzedawalem to dziadostwo :P

http://www.eurogamer.net/articles/2012-04-11-dragon-ball-z-kinect-one-piece-pirate-warriors-announced

Opublikowano

Tu trzeba pamiętać o jednej prawdzie powtarzanej na zagranicznych forach "Microsoft just can't win".

I to powinna być puenta tej dyskusji :)

Dragon Ball Z na Kinecta - fakje :) To sie sprzeda w milionach ja to dobrze rozegraja. Oczywiscie byloby milo jakby gra okazala sie naprawde dobra - DBZ i Panzer Dragoon na Kinecta, moze niepotrzebnie sprzedawalem to dziadostwo :P

http://www.eurogamer...riors-announced

Dragon Ball nie jest już za popularny. Gry sygnowane tą marką nie robią nie wiadomo jakich wyników i ta pewnie przejdzie niezauważona. Sama gra i tak pewnie będzie uproszczona do granic możliwości.

Ale Crimson Dragon zapowiada się świetnie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
Tu trzeba pamiętać o jednej prawdzie powtarzanej na zagranicznych forach "Microsoft just can't win".

chyba sobie jaja robisz ;p

Opublikowano

chyba sobie jaja robisz ;p

A wiesz w ogóle o co chodzi?

Opublikowano

sweter w romby użył ironii po prostu, przecież jest fanem xboxa.

Opublikowano

Nie no spoko. lol

Opublikowano

Nom tym zdaniem Mazzeo zablysnal nie ma co xD Tak czy inaczej ma racje co do tego, ze Mendrek podnieca sie jakimis zwyklymi szpilami i robi z nich ch.uj wie jakie mocarne exy dla hardcorowcow (SROTFL).

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Autor

Czyli Wii Fit jest lepsze niż Gearsy, Halo czy dowolna gra na Xboxie, bo sprzedało się lepiej i ludzie docenili jakość.

Opublikowano

tak samo można powiedzieć o pewniej młodej gwieździe muzyki ludzie też doceniają jego jakość

Opublikowano

Co do tego Dragon Balla, to jeszcze się okaże, że to będzie coś takiego XD

Opublikowano

No rzeczywiście, wyszło trochę niefortunnie. Najbliżej jestem tego co napisał Ins. Notoryczne wymienianie gier którymi potem się nikt nie interesuje (vide Twisted Metal ostatni post w temacie 3 tygodnie temu, a to przecież świeża gra) jest dla mnie śmieszne.

Przypomina mi się typ z GOLa który przy każdej możliwej okazji rzucał listę gier na PS3, gdzie spora część to było jakieś manga-anime-jprg-chu.jemujedzikiewężę gierki które nawet poza Japonię nie wychodziły. Kiedykolwiek mu zwrócić uwagę to się rozpływał i więcej w temacie nie pisał.

Opublikowano
No rzeczywiście, wyszło trochę niefortunnie. Najbliżej jestem tego co napisał Ins. Notoryczne wymienianie gier którymi potem się nikt nie interesuje (vide Twisted Metal ostatni post w temacie 3 tygodnie temu, a to przecież świeża gra) jest dla mnie śmieszne.

Ale zrozum, że to nie ma znaczenia, jak gra się sprzedała. Ona istnieje, jest dobra i dostępna na PS3. Nikt się nimi nie interesuje? To nieprawda, a nawet jeśli nie ma takiego zainteresowania jak CoD... WHO CARES? Ona dalej jest w tej bibliotece, nie musi być znana. Oczywiście wymienianie dziwactw co to nie wyszło poza Japonię jest dosyć niemądre (choć ps3 nie ma blokady <okok>).

Opublikowano

BTW granie w W2 na PC bez pada jest ułomne i niewygodne, już sam system walki w tej grze został stworzony pod pada tak więc ta gra na konsolach dopiero pokaże co potrafi ;)

Granie w FPSy na padzie jest ułomne i niewygodne....

Pierdolisz, grałem w wiecha na padzie od PSXa i na myszcze+klawie i nie było mi niewygodnie ani tak, ani srak.

Eee a gdzie ja coś o FPSach pisałem? Nie gram w FPS więc się nie wypowiem jak lepiej jest w nie grać (choć k+m wydaje się być naturalną odpowiedzią).

W2=Wiedźmin 2 jakbyś nie rozszyfrował. Próbowałem na k+m grać ale o wiele wygodniej gra się na padzie (cały system walki w W2 jest typowy dla konsolowych action RPG ergo jest lepiej przystosowany do obsługi za pomocą pada).

BTW granie w W2 na PC bez pada jest ułomne i niewygodne, już sam system walki w tej grze został stworzony pod pada tak więc ta gra na konsolach dopiero pokaże co potrafi ;)

Granie na PC jest ułomne i niewygodne dla kĄsolmaniaków z krzywymi palcami i niedowładem dłoni ....

Fix'd

Fix'd

Krzywe place i nie tylko to można mieć grając całe życie na k+m (w nie których grach nawet nie wystarczały dwie ręce) ;)
Opublikowano

Ale zrozum, że to nie ma znaczenia, jak gra się sprzedała. Ona istnieje, jest dobra i dostępna na PS3. Nikt się nimi nie interesuje? To nieprawda, a nawet jeśli nie ma takiego zainteresowania jak CoD... WHO CARES?

No to w takim razie PS3 by przerżnęło z X360, na którego jest ponad 130 gier więcej od PS3 (by wikipedia na 10 kwietnia).

Dogadajcie się w końcu jak chcecie mierzyć to dlaczego PS3 jest bardziej za(pipi)iste od X360 bo później takie kwiatki wychodzą :P

One istnieją i są dostępne na X360. Nikt się nimi nie interesuje? To nieprawda, a nawet jeśli nie mają takiego zainteresowania jak CoD... WHO CARES?

Chyba zyebałem imprezę :(

Opublikowano
No to w takim razie PS3 by przerżnęło z X360, na którego jest ponad 130 gier więcej od PS3 (by wikipedia na 10 kwietnia).

Wybacz, ale gdy zawsze ktoś wymienia konkretne tytuły, to więcej jest tego na PS3 ;p Albo wy się słabo staracie. I mam na myśli tytuły warte uwagi. Co z tego, że jest 130 gier więcej. Chyba że to znów jakiś sarkazm.

Opublikowano

To teraz nie liczy się, że "one są dostępne"?

Aha...

------------------------------------------------------------

A teraz poważnie: Jaja sobie (pipi)a robisz i walisz głupa? Właśnie sam sobie zaprzeczyłeś.

--------------------------------------------------------------

Ci fanboje PS3, zawsze zgodnie z kierunkiem wiatru.

"Microsoft just can't win"

Opublikowano

Ja wtedy miałem na myśli gry, które są dobrze oceniane, lubiane, a nie ogólną ilość dostępnych gier.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.