Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

2009 lepszy dla PS3 ? Pierwsze slysze.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

No 2011 jest lepszy dla Xa chociazby dlatego, ze przez caly rok mozna bylo grac online :teehee:

Opublikowano

Spoko, 2009 byl lepszy dla PS3, 2010 exequo a 2011? Albo ja mam skleroze, ale poza Girsami i Forza co wyszlo z AAA exow? :)

Chodzi Ci o rok 2009 ? ODST; Halo: Wars, Forza 3, Left 4 Dead 2. Gears 2 wyszło w 2008.

Opublikowano

Sony obiecało jeszcze 2 HDMI (możliwość gry na 2 TV), oraz 120 fps i 1080p w każdej grze. :woot:

Ciekawe czy przed premierą PS4 dalej będą tak ściemniać.

aha, i jeszcze grafa miała być 2x lepsza niż na X360 ;]

Opublikowano

Spoko, 2009 byl lepszy dla PS3, 2010 exequo a 2011? Albo ja mam skleroze, ale poza Girsami i Forza co wyszlo z AAA exow? :)

Chodzi Ci o rok 2009 ? ODST; Halo: Wars, Forza 3, Left 4 Dead 2. Gears 2 wyszło w 2008.

ODST; Halo: Wars, Forza 3, Left 4 Dead 2 < Uncharted 2

Opublikowano

Mówisz o tej najprostszej grze generacji ? Może masz rację ;)

Opublikowano

O kurde, to tego cofania czasu TRZEBA uzywac?

Opublikowano

Tym samym sposobem

Gears of War 3 > Infamous 2, Resistance 3, SOCOM, Killzone 3, LBP2

Opublikowano

Chodzi Ci o rok 2009 ? ODST; Halo: Wars, Forza 3, Left 4 Dead 2

Demon's Souls, inFamous, Killzone 2, Uncharted 2, MLB 09L The Show (nie gralem, ale w stanach bardzo ceniona seria ze swietnymi ocenami), Ratchet&Clank: A Crack in Time, Yakuza 3, (GoW Collection)

Opublikowano

Left 4 Dead 2 to żaden ex, bo wyszedł na PC, i oprócz naturalnie lepszej grafiki posiada całą masę modów i mapek tworzonych przez społeczność - wersja konsolowa to jest mniej więcej tak samo wybrakowany produkt jak BF3.

Opublikowano

To jest wlasnie najwieksza bolaczka exow Sony - same tytuly na singla.

Opublikowano

Chodzi Ci o rok 2009 ? ODST; Halo: Wars, Forza 3, Left 4 Dead 2

Demon's Souls, inFamous, Killzone 2, Uncharted 2, MLB 09L The Show (nie gralem, ale w stanach bardzo ceniona seria ze swietnymi ocenami), Ratchet&Clank: A Crack in Time, Yakuza 3, (GoW Collection)

ihbjh.jpg

Opublikowano

Rozumiem, ze wyrozniles MLB, ale reszte? :o

Halo Anniversary >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> GoW Collection

Owszem jezeli chodzi o odnowienie szaty graficznej, ale nie ogre :P

Opublikowano

Jakby Was nie złapać to się nie wygra. Jak mówimy o jakości, to wyskoczycie z ilością i na odwrót :) Ile razy mam jeszcze te gry z X360 fotografować, już mi się znudziło ;)

Opublikowano

Tyle, ze odejmij te gry, ktore mi wyrozniles i zostaw te z poczatku to i tak X360 w 2009 przegrywa ;)\

Odlicz ofkorz L2D, ktory nie jest exem.

Opublikowano

Kto grał w Halo: Wars na x360 i może z ręką na sercu powiedzieć, że gra wyróżnia się na tle 100 tysięcy innych RTS-ów?

Oh, wait, wyróżnia się - tym, że trzeba grać w tego przeciętniaka padem, bo przecież dla panów z Microsoftu i Sony to bardzo ciężkie wyzwanie zaimplementować obsługę myszki i klawiatury na konsolach.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Mowisz o wszyskich grach z serii na PS3?

No. Sorry Voytec, ale jak Ty majac dwie konsole pocinasz w Raczety, to masz za duzo czasu. I Don dobrze prawi, niestety jakosciowe najlepsze exy takie jak Killzone, GoW, Uncharted, czy LBP strasznie szybko odchodza w niepamiec, bo poza intensywnym 10godzinym singlem nie maja nic do zaoferowania. Oka - w Killzone 3 gralo mi sie przyjemnie, ale gdzie ten tytul do innych fpsow, jezeli chodzi o onlinowe rozwiazania...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.