Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

XBLA to jest coś można chwalić. Bardzo dużo ciekawych indie gier.

Nie pier.dol, każdy fanatyk Sony Ci powie, że XBLA nie istnieje i nikt nie jara się grami arcade... no chyba, że wychodzą na PSS :P

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

To nie jest trolling, to jest prawda. Czytam tu takie pierdoły średnio co drugi dzień i w każdym poście forumowego hiroła Mendrka.

Opublikowano

xd bo taka prawda że gierki z xbla/psn nie liczą się tak jak te w wersjach retail jak dobre by nie były :P

Ale to fakt ze na xbla jest więcej tych ciekawych.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Sony oczywiście nie dyma klientów, bo onlinepassy to prezenty urodzinowe :)

Hola, przecież to MS wprowadził Online Pass i to na wszystko w postali płatnego Live.

To było od samego początku i każdy wiedział na co się pisze. A sony postawiło swoich klientów przed faktem dokonanym.

Byleby tylko wyszlo na strone Microsoftu. Ja jebie...

Don, wielu Ci to mowilo, Ty ciagle temu zaprzeczasz, ale jestes gigantycznym fanbojem Xboxa. True story.

Ej, nie wchodzcie z Donem na teren XBLA bo was zezre zywcem i nie bedzie mial z tym wiekszych trudnosci. XBLA zaden PSN nie przebije.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Voytec: A czy ja kiedyś napisałem, że fajnie jest płacić za online na X360, że nie wolałbym żeby granie było za frajer?

Nigdy czegoś takiego nie napisałem, chciałbym żeby XBl było za free, ale nie jest. Jak kupowałem konsolę to o tym WIEDZIAŁEM i dokonałem wyboru. Inne aspekty były dla mnie ważniejsze.

Dlatego co niby jest fanbojskiego w tym co napisałem. Kupujesz X360 i WIESZ, że trzeba płacić za online. Kupowałeś PS3 i NIE WIEDZIAŁEŚ, że Sony sprezentuje Ci online passy.

Czy coś tu sobie wymyśliłem? To są suche fakty.

Jak się mnie spytasz czy chciałbym żeby XBL było darmowe to odpowiem, że tak. Jeszcze czegoś nie rozumiesz? Może przeliterować?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Don mógłbyś prowadzić część konferencji Sony gdzie jak co roku i co imprezę chwalą się sprzedażą. Napisz CV, że dobry jesteś na forumku w tym.

Opublikowano

Microsoft zamiast tworzyć eksy całą kase którą zarabia na dojeniu graczy za kosnole i live przeznacza na ogromne kampanie reklamowe. Resztę kasy ładują w kinecta i w crapy i popierdółki na te urządzenie. X360 stał się konsolą dla casulali i głupich amerykanów. Microsoft zamiast tworzyć nowe ip woli wykupywać czasowe dodatki do gier. Nie mam nic przeciwko temu aby microsoft zarabiał kase na x360. Problemem jest brak korzyści dla graczy z tego faktu.

Opublikowano

Major: Słaby diss, ile razy jeszcze powtórzysz to samo? Za ciency jesteście do merytorycznej dyskusji, czy jak?

Opublikowano

XBLA zaden PSN nie przebije.

No tak szczególnie w blokadach regionalnych :sorcerer:

Opublikowano

Kupujesz X360 i WIESZ, że trzeba płacić za online. Kupowałeś PS3 i NIE WIEDZIAŁEŚ, że Sony sprezentuje Ci online passy.

Czy coś tu sobie wymyśliłem? To są suche fakty.

Kupujesz nową grę na X360 i wiesz że musisz płacić za online. Kupujesz nową grę na PS3 i wiesz że NIE musisz placić za online.

Jeden z suchych faktów.

Opublikowano

XBLA zaden PSN nie przebije.

No tak szczególnie w blokadach regionalnych :sorcerer:

Te, (pipi)a! :P

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Major: Słaby diss, ile razy jeszcze powtórzysz to samo? Za ciency jesteście do merytorycznej dyskusji, czy jak?

Nie bo z tobą można prowadzić tylko merytoryczną dyskusje o sprzedaży.

Każdy inny temat to pie.rodlenie fanboja bez urazy.

Opublikowano

xD Stop.

Ciekawe czy Wiedźmin 2 podejmie jakąś walkę o RPG roku. Afera wokół ME3 może się negatywnie odbić na tych branżowych nagrodach, a dobre oceny Wieśka mogą mu pomóc. Last Story jeszcze może coś ugra (?).

Opublikowano

Taaa, bo ja tu wchodzę i piszę, że konsola X jest **ujowa, a konsola Y jest uber dla prawdziwych graczy :D Tak jak 90% fanbojów Sony tutaj, którzy X360 widzieli przez szybę w sklepie albo u kumpla na posiadówce :)

Taki ze mnie fanboj. Do tego mam obie konsole i na każdej gram w jej najlepsze gry.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Major: Problem w tym, że Wiesiek wyszedł już jakiś czas temu, teraz to tylko port na konsole, a ME3 jest grą z tego roku. A wybierać będą grę z tego roku, przynajmniej tym powinni się kierować. Chyba, że w jakiejś osobnej kategorii dla gier, które wyszły w tym roku na konsolach.

Co do Last Story - kiedy ostatnio jRPG wygrało w tej kategorii?

Opublikowano

mnie się wydaje, że wezmą Wieśka pod uwagę i w tym roku, konsole wreszcie są znacznie bardziej znaczącym rynkiem

Opublikowano

Dlatego, że UE3 jest za słabe na Ps3.

Z ostatnich testów wynika, że takie Uncharted 3 nie uciągnąłby żaden obecnie pecet.

Opublikowano

Ano w sumie. BioWare mogło wykorzystać UE4 na PS3. Pewnie ten silnik pozwoliłby stworzyć lepsze zakończenie bo UE3 jest zbyt ograniczone. No, ale za multiplaformowość się płaci. Nie ma co liczyć na UE4 na Xboxa bo ma trzy rdzenie. Rozumiecie? 3 czyli jak UE3.

Opublikowano

UE3 nawet średnio potrafi. Mówię o ME3.

ME3 w ogóle jest trochę upośledzone względem technicznym. ME2 na X360 było idealnie skrojone technicznie, nie było się do czego przyczepić, a w ME3 jest już trochę niedociągnięć. ME2 zrobiło na mnie dużo lepsze wrażenie swego czasu.

Opublikowano

xD Stop.

Ciekawe czy Wiedźmin 2 podejmie jakąś walkę o RPG roku. Afera wokół ME3 może się negatywnie odbić na tych branżowych nagrodach, a dobre oceny Wieśka mogą mu pomóc. Last Story jeszcze może coś ugra (?).

To już PC wersja Dark Souls bardziej na to zasługuje :)

A tak na serio to Xenoblade Chronicles powinno wygrać w tej kategorii, bo raczej nic lepszego w tym roku już nie wyjdzie.

Opublikowano

xD Stop.

To już PC wersja Dark Souls bardziej na to zasługuje :)

A tak na serio to Xenoblade Chronicles powinno wygrać w tej kategorii, bo raczej nic lepszego w tym roku już nie wyjdzie.

ekhm, diablo 3 anyone?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.