Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Słupek was zrobił w bambuko :) Carmack pisał kiedyś , że oni mają u siebie komputerki o mocy 10 PS3 jeden. Tak, że he he i oho ho :P

Opublikowano

No Słupek nie daj się prosić.

Obiecany Link:

the_Legend_of_zelda_Twilight_Princess_Link_costume_ver_01-1-01.jpg

@Soul

My bad

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Gracze zemścili się na Capcomie :music:

http://www.cinemable...asco-41305.html

ilbq8vgrdzuqznhest.gif

Może choć trochę zmienią swoją politykę.

Opublikowano

Słupek was zrobił w bambuko

Serio?

No co ty, serio.

Było o tym w newsie zaraz obok gry na UE4 na Ps3.

Później poszukam linka.

Też czekam na link bo brzmi to śmiesznie. Przecież dzisiejsze pecety są bardzo potężne i dużo mocniejsze niż konsole obecnej generacji więc bez problemu by urochomily konsolowe exy ;)

Z ostatnich testów wynika, że takie Uncharted 3 nie uciągnąłby żaden obecnie pecet.
link, bo trudno mi w to uwierzyć

serio :)

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Pewnie, niby dlaczego przyśpieszyli premierę?

Capcom: Cholera! Po co kończyć grę? Wydajmy ją wcześniej, a resztę wrzućmy jako DLC! Najlepiej początek, zakończenie i głównych bohaterów!

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
  • Autor

e02ac6e03d322ed9675c19c10ebdcc47.jpg

Wydają wcześniej, żeby nie konkurować z COD i AC3.

Opublikowano

Zupełnie nie rozumiecie, że oni tą robią dla naszego dobra.

Opublikowano

Jakby do swojej konsoli stosowali analogiczną politykę jak przy innych swoich produktach, to sprzęt kupowałby każdy, ale nie ci co płacą za gry po 60$. Wtedy byłby to gadżet obojętny dla "naszego" hobby.

Opublikowano

Konsola od Apple? Ciekawe czy mielibyśmy tylko cyfrowy model dystrybucji.

Opublikowano

Może myślą o swojej chmurze.

Opublikowano

Ciekawe ile rdzeni będzie miała?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Wejście na rynek konsol stacjonarnych to poważna i chyba ryzykowna inwestycja, nawet dla takiego koncernu jak Apple. Lepiej niech zostaną przy kolejnych generacjach smartfonów i tabletów.

Czemu wszyscy w prognozach dotyczących line-up PS3 na przyszły rok podają The Last Guardian? Sam nieraz tak robię ale trzeba sobie postawić pytanie czy ta gra faktycznie powstaje. Swojego czasu nawet Gamestop anulowało zamówienia przedpremierowe, co wtedy każdy myślał, że Sony anulowało projekt ;)

Ueda wprawdzie pisał na tweetach, że ostro pracuje nad Ostatnim Strażnikiem ale ta cała cisza trwa naprawdę długo. Ostatnie materiały pokazano bodaj w 2010 roku.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Wejście na rynek konsol stacjonarnych to poważna i chyba ryzykowna inwestycja, nawet dla takiego koncernu jak Apple. Lepiej niech zostaną przy kolejnych generacjach smartfonów i tabletów.

Czemu wszyscy w prognozach dotyczących line-up PS3 na przyszły rok podają The Last Guardian? Sam nieraz tak robię ale trzeba sobie postawić pytanie czy ta gra faktycznie powstaje. Swojego czasu nawet Gamestop anulowało zamówienia przedpremierowe, co wtedy każdy myślał, że Sony anulowało projekt ;)

Ueda wprawdzie pisał na tweetach, że ostro pracuje nad Ostatnim Strażnikiem ale ta cała cisza trwa naprawdę długo. Ostatnie materiały pokazano bodaj w 2010 roku.

Powiem, że śmiesznie byłoby zobaczyć jak Apple wypuszcza konsolę za 800$ z tą myślą, że ktoś ją kupi do gry w produkcje pokroju Call of Duty :P

Apple słynie ze sprzętu dla pozerów (tego nawet dowiedziono w badaniach na temat klientów Apple), który jest drogi. Dlatego jakoś nie widzi mi się by wchodzili na rynek gdzie konsola musi kosztować tak ze 400$ i na sprzęcie często się nie zarabia, a nawet dokłada się do niego.

Opublikowano

Chyba, że zrobią drugie Wii z badziewnymi bebechami za grosze. Wtedy sprzedając to za niby nieduże pieniądze i tak będą mogli na tym zarabiać. Nawet w tej plocie jest napisane, że to konsola ze sterowaniem "kinectopodobnym".

Opublikowano

Ta wysoka cena to chyba ich znak rozpoznawczy. Co do jakości sprzętów z logiem Apple się nie wypowiadam, bo nigdy żadnego nie posiadałem. Jakie Apple mogłoby stworzyć nowe marki, że przyciągnąć core'owych graczy? Chyba, że byłaby to konsola za kosmiczne pieniądze i z cyfrowym modelem dystrybucji, przy tańszych grach - niemożliwe...

No fakt, zapomniałem o casualach ale tutaj rynek konsol też jest już praktycznie zajęty.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Haha smiesznie poczytać posty xbotów którzy sprzęt widzieli z za szyby w Apple Storze :D

Opublikowano

Haha smiesznie poczytać posty xbotów którzy sprzęt widzieli z za szyby w Apple Storze :D

Jak pijesz do mnie, to Ci powiem, że miałem MacBooka za 4-5 tys., więc fail.

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.