Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

To jest wlasnie najwieksza bolaczka exow Sony - same tytuly na singla.

jest KZ , który jest ceniony przez wielu

a ja np ukonczyłem wszystkie Rachety, dllaczego pytasz? to dobre platformówki, których już prawie sie nie robi

i fajnie to zbrzmiało- uncharted ma tylko 10 godzinna, mega intensywną kampanię.

taa, tylko. No i ma multi, BARDZO FAJNE, ja w sumie wolę od CoDa. No i nie zapominaj, ze bardzo duży odsetek konsol nie jest podpietych do sieci tym samym okazuję sie, ze ten 10 godzinny singiel jest przez te osoby pożądany

Edytowane przez Orson

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

a ja np ukonczyłem wszystkie Rachety, dllaczego pytasz? to dobre platformówki, których już prawie sie nie robi

Pewnie dlatego, ze juz prawie nikt w nie nie chce grac.

Edytowane przez easye

Opublikowano

czy na sali jest fanboy nintendo? niech podliczy eksy z wii :P

Opublikowano

Trudno, zeby mialo preportowane z PC skoro jest exem :sorcerer:

Nieważne, ważne że ma bardzo wygodne sterowanie, które zaprzecza stwierdzeniu że RTSy na konsolach są niemożliwe.

Opublikowano

Po czesci, bo dla mlodszych graczy robi sie crapy, dla starszych sie juz nie do konca oplaca, bo lepiej zrobic FPSa. Taka branza, coz poczac.

Opublikowano

1,42 mln sprzedanych kopii A crack in time potwierdza twa opinie

Opublikowano

Kto grał w Halo: Wars na x360 i może z ręką na sercu powiedzieć, że gra wyróżnia się na tle 100 tysięcy innych RTS-ów?

Oh, wait, wyróżnia się - tym, że trzeba grać w tego przeciętniaka padem, bo przecież dla panów z Microsoftu i Sony to bardzo ciężkie wyzwanie zaimplementować obsługę myszki i klawiatury na konsolach.

Bo konsolę kupujesz żeby grać na klawiaturze i myszce :D

Tak to do każdej gry można się przyczepić. Killzone 2 nudne jak flaki z olejem; Uncharted 2 samograj gdzie Hard=Easy; Yakuza gdzie na 5h grania przypada 20 minut "normalnej" rozgrywki.

Ale De gustibus non est disputandum

Jak Uncharted 2 ma super średnie i tytuły GOTY to wtedy to jest "obiektywnym wykładnikiem jakości".

Jak GT5 lepiej sprzeda się od Forza 4 to wtedy sprzedaż jest.

Jak wychodzi mniej gier na PS3 to wtedy sama jakość > ilość

itp. itd. Nigdy nie utrafisz :)

Edytowane przez CzokoLoko

Opublikowano

Takie są fakty:

2008 rok X360

2009 rok PS3

2010 rok X360

2011 rok ????

Opublikowano

To jest wlasnie najwieksza bolaczka exow Sony - same tytuly na singla.

jest KZ , który jest ceniony przez wielu

Halo 3 też było cenione przez wielu, a konkretniej przez 1 mln ludzi codziennie przez 3 lata, ale to nie przeszkadzało fanom PS3 by mieszać grę z błotem.

Takie są fakty:

2008 rok X360

2009 rok PS3

2010 rok X360

2011 rok ????

Fakty są takie:

X360 - be

PS3 - cool

:)

Opublikowano

Wyróżnia się tym, że zrobili ją panowie od Age of Empires i że ma najlepsze sterowanie wśród wszystkich RTSów na konsole.

LOL WUT? A w R.U.S.E. grał? Nawet bez Move'a ta gra sterowaniem gniecie Hejlo Łors.

Opublikowano

Jak Uncharted 2 ma super średnie i tytuły GOTY to wtedy to jest "obiektywnym wykładnikiem jakości".

Jak GT5 lepiej sprzeda się od Forza 4 to wtedy sprzedaż jest.

Jak wychodzi mniej gier na PS3 to wtedy sama jakość > ilość

itp. itd. Nigdy nie utrafisz :)

True, true...

Opublikowano

Wyróżnia się tym, że zrobili ją panowie od Age of Empires i że ma najlepsze sterowanie wśród wszystkich RTSów na konsole.

LOL WUT? A w R.U.S.E. grał? Nawet bez Move'a ta gra sterowaniem gniecie Hejlo Łors.

Szczerze przyznam że nie wiem o jakiej grze mówisz o_O

Opublikowano

Konsola to ponoć najlepsza maszynka do gier, więc powinna mi umożliwić korzystanie z KAŻDEGO kontrolera do grania. Tymczasem nie dość, że muszę grać obowiązkowo na padzie, to jeszcze musi to być pad oryginalny, pochodzący od samego producenta konsoli inaczej albo sobie nie pogram albo połowa przycisków nie będzie mi działać. Smutne:(

Opublikowano

masz tego demo na XBL/PSN

Opublikowano

Strategia od Eugene, wydało to Ubi.

http://youtu.be/A7pjMM0Y5Z4?hd=1

Tak intuicyjnego sterowania nie było. Grę mogę śmiało polecić

Opublikowano

Konsola to ponoć najlepsza maszynka do gier, więc powinna mi umożliwić korzystanie z KAŻDEGO kontrolera do grania. Tymczasem nie dość, że muszę grać obowiązkowo na padzie, to jeszcze musi to być pad oryginalny, pochodzący od samego producenta konsoli inaczej albo sobie nie pogram albo połowa przycisków nie będzie mi działać. Smutne:(

Konsola to konsola. Oryginalny pad od M$ ? Ciekawe, że na X360 gram na padzie od Razer, a podłączałem nawet DualShocka 2 :D Pomijam już fakt, ze na Allegro oryginalny pad M$ kosztuje tyle co podróbka DualShocka3 na PS3 :P

Ale fakt, to że nie mogę na X360 kupić podróby za 50 zł, która by mi się w łapach rozleciała to potężny minus :)

Opublikowano

Strategia od Eugene, wydało to Ubi.

http://youtu.be/A7pjMM0Y5Z4?hd=1

Tak intuicyjnego sterowania nie było. Grę mogę śmiało polecić

Dzięki, pewno na Move działa to lepiej ale zassam grę z XBL jak jeszcze jest demo.

Tymczasem wróćmy do shitstormu

Opublikowano

Seria Ratchet And Clank jest zaje,bista i jest jedną z lepszych platformówek na konsole, trzeba być kompletnym deb,ilem mówiąc ze grają w nią tylko dzieci lol

a fakty są takie:

2008 rok X360

2009 rok PS3

2010 rok PS3

2011 rok PS3 ( 2 exy na krzyż na x0 w tym roku i nic więcej, bądźmy poważni...)

Opublikowano

Takie są fakty:

2008 rok X360

2009 rok PS3

2010 rok X360

2011 rok ????

Do 2008 sie zgodze, zgodze. Do 2009 tez, 2011 moim zdaniem to kolejny PS3, dlatego, ze Forza i Gearsy choc mocarne to nie wystarcza. A dlaczego 2010 na rzecz X360? ;)

Opublikowano

dobra trzeba ostudzić niektórych:

2008 wii

2009 wii

2010 wii

2011 wii

x360 i ps3 to dwaj uposledzeni braci którzy papugują "normalnego" brata

Opublikowano

Jak gadacie o RTsach na konsole to grał ktoś w Aliens vs Predator: Extinction? Jak nie to siedzieć cicho i nie ośmieszać się z tym hejlo łars.

Opublikowano

jakie exy wyszly w 2010 roku na PS3 ? bo nie chce mi sie googlowac.

Na Xa wyszedl wtedy chyba Reach, Alan Wake i przecietny Fable.

Pamietajcie ze do kazdego roku trzeba dodac gorsza jakosc multiplatform (z 2010 chocby RDR, Bayonety, Fight Nighta, brzydszej co roku FIFY, plus jeszcze pewnie paru innych), slabego online w exach. :)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Takie są fakty:

2008 rok X360

2009 rok PS3

2010 rok X360

2011 rok ????

Do 2008 sie zgodze, zgodze. Do 2009 tez, 2011 moim zdaniem to kolejny PS3, dlatego, ze Forza i Gearsy choc mocarne to nie wystarcza. A dlaczego 2010 na rzecz X360? ;)

Pewnie, ale:

God of War 3 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ALL / warto kupić konsolę

Gran Turismo 5 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ALL / warto kupić konsolę

Uncharted 2 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ALL / warto kupić konsolę

Ale oczywiście do kozaków z X360 się to nie odnosi więc bądźmy poważni ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.