Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda, ze Battlefield 3 ma gorszy deathmatch i team deathmatch, gorsze misje specjalne, brak kooperacji - hordy, gorsza kampanie i graficznie miejscami wyglada slabiej niz "tekturowy" MW, tak bym gral w gre dla Prosow :(

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Obie gierki (przynajmniej na konsolach) są chu.ja warte.

Opublikowano

Przy Battlefieldzie roznice widac golym okiem, zarowno w grafice jak i w gameplay'u, ale przy MW - sorry, trzeba byc pixelowym mlotem by sie doszukiwac roznic .

Opublikowano

Blablabla easye, jak dla mnie to te wszystkie modern-warfare wannabe szutery mogą zdechnąć od razu.

Ale oczywiście tak się nie stanie bo wyjdzie niedługo Black Klops 2 a i MoH 2 trochę łyknie, chociażby u nas bo polaczki chcą pobiegać gromem.

Opublikowano

MoH bedzie pewnie takim samym kiepem jak prequel.

Opublikowano
  • Autor

To nie jest moja ulubiona seria, nie łapie się nawet do czołowej 15-tki. ;] Lubię jednak zaliczyć samą kampanię.

Opublikowano
  • Autor

A, o to chodzi. ;] Nie przeszkadza mi to, od 7 lat RE poszedł już mocno w stronę akcji. Już dawno się pogodziłem, że nie zrobią survival horroru na miarę RE Remake, bo w tych czasach pazerny na kasę Capcom nie będzie ryzykował.

Opublikowano

Tak, bo tylko Capcom myśli o zyskach, a reszta wydawców ma to w du.pie i sypie horrorami na prawo i lewo.

Opublikowano

Ktoś tu kiedyś się ze mnie śmiał jak mówiłem, że w polskiej niskiej cenie Wieśka 2 mógł mieć udział Microsoft Polska. Kiciński to w TVN potwierdził, że to jest ukłon zarówno ze strony CDP jak i Microsoftu :)

http://www.tvn24.pl/...,wiadomosc.html

Kiciński strasznie miesza z liczbami, mówi, że na rynkach zachodnich było 100 tys. preorderów i że w USA było 7x więcej niż na PC. To niby co, było z 10 tys. preorderów na PC w USA? A później mówi jeszcze coś dziwniejszego, że w tamtym roku sprzedali na PC w USA 126 tys. sztuk O_o??? WTF?? To niby gdzie oni opchnęli ten 1 mln sztuk?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

MoH bedzie pewnie takim samym kiepem jak prequel.

Tu się z tobą niedokonca zgodze. Bo multi faktycznie bylo słabe,ale singiel choć krótki to klasa sama w sobie. Realistyczna,oparta na prawdziwych bohaterach ;)

Opublikowano

Ktoś tu kiedyś się ze mnie śmiał jak mówiłem, że w polskiej niskiej cenie Wieśka 2 mógł mieć udział Microsoft Polska. Kiciński to w TVN potwierdził, że to jest ukłon zarówno ze strony CDP jak i Microsoftu :)

http://www.tvn24.pl/...,wiadomosc.html

Kiciński strasznie miesza z liczbami, mówi, że na rynkach zachodnich było 100 tys. preorderów i że w USA było 7x więcej niż na PC. To niby co, było z 10 tys. preorderów na PC w USA? A później mówi jeszcze coś dziwniejszego, że w tamtym roku sprzedali na PC w USA 126 tys. sztuk O_o??? WTF?? To niby gdzie oni opchnęli ten 1 mln sztuk?

Barack dostał zapas dla całej rodziny

e:

@up Realistyczna? shooter jak shooter.

Edytowane przez Wściekły Pies

Opublikowano
Gra Wiedźmin oparta jest na książce Andrzeja Sapkowskiego pod tym samym tytułem. Opowiada historię człowieka, który dysponując ponadludzkimi możliwościami, walczy z potworami atakującymi ludzi. Historia toczy się w nie określonej dokładnie przeszłości.

jha45f.gif

Opublikowano

Tak, bo tylko Capcom myśli o zyskach, a reszta wydawców ma to w du.pie i sypie horrorami na prawo i lewo.

jak na ironię ea sypnęło horrorem. dead space jest grą akcji tak jak Resident, ale jest lepszym horrorem i jest bardziej survival. ale i tak wole RE5

Opublikowano
  • Autor

jak na ironię ea sypnęło horrorem. dead space jest grą akcji tak jak Resident, ale jest lepszym horrorem i jest bardziej survival. ale i tak wole RE5

I wystarczy spojrzeć jak się sprzedał RE5, a jak pozostałe Dead Space'y. EA na tej marce kokosów nie zbija.

Opublikowano

IMHO Dead Space to jeszcze nie jest jakaś znana marka, dlatego sprzedaje się gorzej od RE. Nie oszukujmy się, nawet paściarski RE sprzeda się dobrze, bo leci właśnie na uznanej marce.

Opublikowano

A Operacje Raccoon są tego najlepszym przykładem.

Niemniej lepiej byłoby dla Capcom, żeby już nie bawili się w takie eksperymenty, bo fani mogą już się po raz drugi nie nabrać na takie coś jak ORC. A nietrudno dziś o zepsucie sobie opinii, tym bardziej jeśli chodzi o jedną z flagowych marek firmy.

Opublikowano

Już to wstawiał kiedyś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.