Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

zaraz wyjdzie Resistance z koszącym multi, gdzie z tym na 3DS'a bieda jest

Resistance vs Mario ? You serious bro ? :huh: z czym do ludu.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

zaraz wyjdzie Resistance z koszącym multi, gdzie z tym na 3DS'a bieda jest

Resistance vs Mario ? You serious bro ? :huh: z czym do ludu.

mario? z czym do ludzi

Giana Sisters!

Opublikowano

Giana is classic :D

Bedzie na 3DSa crossover capcomXnamcoXsega a tu jakimś Resistance mamy sie podniecać.

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie, to Vitę będą dodawać do płatków śniadaniowych, żeby chociaż trochę się sprzedała. Patrząc na tytuły wychodzące na 3DS'a, czekam na 6-7 tytułów. A Vita? Eeee... no z chęcią zagram w MGS'a 2 i 3 oraz w FFX.

Trochę bieda. Zresztą ten graf pięknie pokazuje w jakiej sytuacji jest teraz Vita: porównanie sprzedaży gier na PSP i Vitę w Japonii:

jmJtIMEAlO4DR.jpg

(*). Mogłem poczekać z zakupem vity, ale oczywiście jak zwykle za bardzo się nagrzałem na nową konsolkę.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Tylko, ze w JP jest "trochę" więcej PSP niż Vita :P

Opublikowano

Tylko, ze w JP jest "trochę" więcej PSP niż Vita :P

to chyba tak jak wszędzie.

Opublikowano

No shit ;)

Opublikowano

lepiej martw sie o plejsztejszona 3, żadnych exów w tym roku, dalej gówniane multiplatformy, sprzedaż gorsza od Xa mimo niższej ceny o 50$, zwolnienia w SCE :)

Tylko w samym kwietniu x360 dostaje 4 kozackie gry, Trails 91% Fez 90% Wiedzmin 90% i przyszłym tygodniu Bloodforge a plejsztejszon tylko samograja The Journey na 2 godzinki w tym roku. To ja się nie dziwie takiej agresji sonybotów w CW, spokojnie chłopcy, soniacz musi robić ostro gry na ps4, dwurdzeniowego potwora 8)

żal mi ciebie i twojego chłopaka

oj tam, twoja mama była zadowolona 8)

przestańcie z tymi rdzeniami bo wasz xbot ma 3 a grafa w cale dużo lepsza nie jest jak na 3 RDZENIE

no, ale jednak :hi:

ps vita ? przez pół roku sprzedali niecałe 2mln to już największe exy ps3 potrafią się lepiej sprzedać co świadczy o zainteresowaniu graczy nową konsolą soniacza, tylko czekać jak będą vite dorzucać do konkurencji:

sega_happy_meal_toys.jpg

Opublikowano

A czy czasem w analogicznym czasie 3DS nie sprzedawał się jeszcze gorzej?

Opublikowano

Dobra, bo zbaczamy na jakieś słabe tematy.

Opublikowano

A czy czasem w analogicznym czasie 3DS nie sprzedawał się jeszcze gorzej?

Gorzej może nie, ale na pewno tak samo kiepsko.

Opublikowano

Jakoś mnie nie powalił ten trailer. Pierwszy lepszy trailer GTA jest bardziej kozacki. No i znowu miałem wrażenie jakbym oglądał zajawkę Kane an Lynch 3.

Co nie zmienia faktu, że odfoliuję Maksia trzeciego na premierę...

Opublikowano

b9Vie.jpg

To się nazywa być ultrasem Rockstar. Slupas, draniu! Założę się, że tuż po ukazaniu się reklamówki MP3, twoje komenty były już pod każdą wrzutą na każdym serwisie :)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

26 kwietnia ma być... ukazany kolejny ex na PS3! (nawet nie będę strzelał od kogo, za dużo typów. Ale wyczuwam QD). 31 kwietnia Sony pokaże urywki GoW:A. A 2 maja... jeszcze inny ex na PS3!

Ciekawe dni nadchodzą dla sonybotów <3

Edytowane przez Figaro

Opublikowano
  • Autor

Niech się w końcu określą z The Last Guardian, ile jeszcze trzeba czekać...

Opublikowano

Już przywykli do zapowiadania mocarnych eksów, których wciąz nie ma chodzi choćby o TLG czy FF13Versus.

Opublikowano

Lepsze takie zapowiadanie niż... niż niezapowiadanie.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

26 kwietnia ma być... ukazany kolejny ex na PS3! (nawet nie będę strzelał od kogo, za dużo typów. Ale wyczuwam QD). 31 kwietnia Sony pokaże urywki GoW:A. A 2 maja... jeszcze inny ex na PS3!

Well it almost confirmed now that this HUGE PS3 game is "PlayStation All-Stars Battle Royale". Sony has registered domain name "playstationallstarsbattl eroyale.com". You can check out more details on this link

http://www.gamepur.com/news/7815-geoff-keighly-huge-new-ps3-exclusive-be-revealed-next-thursday-gttv.html

Wszystko odkryją przed E3, nowy GoW, Battle Royal, zapewne nowa gra Quantic Dream, no ale jakaś niespodzianka na E3 musi być. Nowe IP od Santa Monica (bo coś tam dłubią od dłuższego czasu).

Opublikowano

Sony w odpowiedzi na zarzuty o wtórności dizajnu i słabej ergonomii DualShocka 3 wymyśliło nowy, doskonalszy i super wydajny kontroler dla PS4... ta-dam:

j8fpyw.jpg

To się nazywa rewolucja! Łączy on w sobie wszystko co najważniejsze i można w niego wetknąć Move! To będzie najlepszy kontroler wszech czasów - z resztą w konstrukcji widać zapożyczenia z dizajnu najlepszego kontrolera jaki kiedykolwiek powstał (tego od GC).

ha-ha-ha

:sorcerer:

Opublikowano

FPSy sie skonczyly na dokladnym celowaniu z L2/LT.

Opublikowano

najbardziej lubiłem w Metro misje skradankowe, oby ich nie zabrakło w nowej części...

Opublikowano

Znając życie to te exy będą tak superfajne, że nikt nawet o nich nie wspomni o nich już po ujawnieniu, chyba że dla beki. :)

Serio myślicie, że QD zapowie grę w jakimś w francuskim programie? LOL?

Edytowane przez Kre3k

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.