Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie się skończy tak jak z tym FPSem na PS3 od jakiś nołnejmów, że wszyscy się podniecali już po samych artach jaki to kozak ex na PS3 będzie, a jak się okazało, że to multiplatforma, to nikt już o tej grze nie wspomniał. A przecież to taka super gra miała być :P

Exy na PS3, na które faktycznie ktoś czeka, to wyjdą w 2013. W tym roku jak na razie, to jest wyliczanka dla samej wyliczanki.

kolejna "z CoD'owana" seria? :confused:

http://www.youtube.com/watch?v=mcdiGbVQiqM

To już było widać po pierwszych urywkach gameplayu - pościg w metrze niczym w MW3 i rockowa muzyka. Z Metro 2033 nie ma to nic wspólnego.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

A wracając jeszcze do NextBoxa

Nie zapomnieliscie o Wii U? Oni zapowiedzieli konsole i premiera ma sie odbyć jeszcze w tym roku. Nie wiem czemu wszyscy oglądają się za xBox'em wspominając o nextgenach.... Przecież to Nintendo pozamiatało tą generacją. Sprzedaż owszem - spadnie, bo Wii U będzie oferować dużo ładniejszą grafikę niż PS3 i xBox360 - według Was (kilka osób powyżej) PS4 i xBox pojawią się rok później niż Wii U - ile to mln Wii U - 10-20 mln ? - nie przesadzam Wii sprzedawało się rewelacyjnie, więc nawet taka liczba w przypadku roku spóźnienia jest możliwa... ;)

Opublikowano

WiiU to jedna wielka niewiadoma, więc co tu pisać. Niby zapowiedzieli konsolę, ale nic poza tym, że będzie miała tablet, nie wiadomo.

Opublikowano
  • Autor

Jak Nintendo chce by sprzedaż szybko poszła w górę, wystarczy na start wypuścić Mario Kart WiiU.

Opublikowano

jeśli chodzi tylko o konsole nintendo to może i jest, ale o cały rynek... no way

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

wiiu nikogo. Poza tym nie jest nextgenem.

według ciebie co kryje się pod nazwa nextgen? grafika? dla mnie nextgen to innowacja,nowe pomysły.

WiiU akurat jest nextgenem który ponownie rozłożyć na łopatki pod względem sprzedaży nowe zabawki ms i sony ;)

Opublikowano

bo nie bedzie anczarted 5

ale bedzie najlepsza wersja FF versus 13

Opublikowano

Bo nie ma wyjebanych w kosmos bebchów ? Przecież X360 też na poczatku był nazywany middle-genem. Nie wiadomo co pokaże WiiU, wszystko narazie to tylko ploty.

Opublikowano

ciekawe czy serio obniża tą cenę xboxa na e3 bo płacić 1k za gears of war i halo to dymanie samego siebie ;d

Opublikowano
według ciebie co kryje się pod nazwa nextgen? grafika? dla mnie nextgen to innowacja,nowe pomysły.

WiiU akurat jest nextgenem który ponownie rozłożyć na łopatki pod względem sprzedaży nowe zabawki ms i sony ;)

Jak WiiU z bebechami obecnych konsol na rynku może być next genem ?

Gdzie tu następna generacja?

Opublikowano

Jak WiiU z bebechami obecnych konsol na rynku może być next genem ?

Gdzie tu następna generacja?

ale nowa generacja to nie tylko grafika lecz nowe pomysły innowacyjnosc. Wii jest slabe,ale nowe pomysły w tym sterowanie ruchem sprawiło sukces Wii i Nintendo(Sony i MS nadal nie mogą dogonić Nintendo pod względem sprzedaży).

Zauwaz że Sony i MS(Z nastawieniem na Sony) odgapilo pomysł na wprowadzenie do swoich maszynek sterowania ruchem.

Wii było nextgenem i WiiU też będzie nextgenem

Opublikowano

Zgadza się, sterowanie ruchem należy do N i była to swego czasu nowa technologia, patrząc na to w ten sposób można śmiało, to stwierdzić.

Ale patrząc na bebechy mamy do czynienia z curent gen bo ja osobiście od next gena wymaga nie co więcej, a sterowanie ciałem czy jakimś tam tabletem średnio co mnie interesuje.

Po za tym ja bym to nazwą innowacją.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

no tak, dodajmy ekran do kontrolera i nazwijmy konsole next genem... może nowy X też będzie miał te same parametry co X360, MS wbuduje dwa kinecty i też będziemy go nazywać nextgenem?

Opublikowano

Xbox ma coś poza Halo w tym roku na wyłączność?

I bez crapów z XBL!

w przeciwieństwie do plejsztejszona z jednym samograjem na 2godzinki w tym roku, ma ^_^

Opublikowano

no tak, dodajmy ekran do kontrolera i nazwijmy konsole next genem... może nowy X też będzie miał te same parametry co X360, MS wbuduje dwa kinecty i też będziemy go nazywać nextgenem?

A jak bedziesz go nazywal?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.