Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Dajcie spokój HL3 będzie jak BĘDZIE :sorcerer:

A teraz zajmijmy się czymś ciekawszym prawdziwym swieżym męskim Exem na Xboxa 360 (sprzedaż 2x większa niz MW3)

ksw1.jpg

Jakie to piękne że MŚ dostarcza tylu tytułów które bedzie można dostać w pani domu za 2,89 <3 olewając reszte graczy dając im tylko jakieś halo blasterki

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Ten Twój trolling jest już żałosny...

-----------------------------------------------

HL3 to dziwny temat. Valve nie chce wypuścić swojej najpopularniejszej gry :P Dojdzie do tego, że ludzie będą tak znudzeni czekaniem, że jak już wyjdzie, to nikt tego nie kupi.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

widać brak exów na plejsztejszona3 w tym roku i olanie graczy HC negatywnie wpływa na sonybotów tutaj :)

znowu o HL3 ? dajcie spokój do czasu oficjalnego info bo wszelkie ploty/przecieki są od lat, DIII wychodzi, stona może być dumny, no chyba że wyjdzie na konsole.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

A czym mają sie jarać skoro dostają teasery trailerow itp czekając chyba 6 lat na takiego FF13Versus ? Ja bym białej gorączki dostał.

Opublikowano

HL3 to dziwny temat. Valve nie chce wypuścić swojej najpopularniejszej gry :P Dojdzie do tego, że ludzie będą tak znudzeni czekaniem, że jak już wyjdzie, to nikt tego nie kupi.

Trolluje,ale ma racje. W tym roku z takich "dużych" exow na Xbox jest tylko Halo 4 i oczywiście ex nad exami Kinect Stars Wars :D

Opublikowano

Tylko, że Halo 4 >>>>>> wszystko co Sony ma do zaoferowania w tym roku.

Każdy posiadacz PS3 wymieniłby wszystko co Sony przygotowało na ten rok za wcześniejszą premierę nowego God of War. W tym i ja.

Opublikowano

Nie ma się co dziwić, że ludzie czekają na Halo 4, z pewnością będzie to świetny tytuł. Nie wiem jaki faktycznie ex się ukaże na PS3 w tym roku. Może The Last of Us? Mocno w to wątpię, ale z drugiej strony nie śpieszy mi do tej gry. Wrzesień przyniesie ze sobą FarCry 3, październik RE6 i nowego Medala, listopad to AC III i pewnie Black Ops 2.

Dla mnie nie musi na PS3 w tym roku już wychodzić żaden exclusive, bo szykuje się solidny wysyp multiplatformowych hitów. Przyszły rok niech upłynie pod znakiem exów na PS3, bo to będzie już pewnie ostatni rok PS3 na rynku przed pojawieniem się następcy. Tego samego życzę posiadaczom X360.

A trolling jest dla tych, co nie umieją przyznać nigdy racji. Takie to trudne?

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Nie ma się co dziwić, że ludzie czekają na Halo 4, z pewnością będzie to świetny tytuł. Nie wiem jaki faktycznie ex się ukaże na PS3 w tym roku. Może The Last of Us?

nope

”Obecnie nie wyznaczyliśmy ram czasowych, w jakich zadebiutuje The Last of Us – taki komunikat pojawił się na Twitterze Naughty Dog. Może to być zarówno dobra, jak i zła wiadomość dla graczy czekających na ten tytuł. Wygląda na to, że producent wstrzymuje się z ogłoszeniem, choćby wstępnej, daty premiery do czasu aż będzie pewien, że zostanie ona dotrzymana.

Może się jednak okazać, że The Last of Us nie trafi do sklepów ani pod koniec bieżącego roku, ani też na początku przyszłego, jak przypuszczaliśmy. Oficjalnemu ogłoszeniu nie towarzyszyła bowiem informacja na temat terminu wydania. Jednakże w świetle plotek na temat następcy PlayStation 3 myśleliśmy, że do rynkowego debiutu nowej produkcji autorów Uncharted dojdzie nie później niż za rok.

Opublikowano

Nie mówię, że źle byłoby gdyby w tym roku ukazało się takie The Last of Us czy (choć to pewnie niemożliwe) The Last Guardian. Z pewnością te gry ukazałyby się w okresie jesienno-zimowym. Końcówka roku i tak już zapowiada się gorąco, więc jak dla mnie Sony może nic na ten rok nie szykować dla swojej konsoli.

Bo raczej wątpię, żeby koncern wydał coś na lato. Za szybko to byłoby po E3.

MaZ, tak właśnie myślałem. Naughty Dog pewnie szykuje to na jesień przyszłego roku. W analogicznym okresie, co każde Uncharted.

Opublikowano

No przeglądam te GI z namaszczeniem - materiał z Halo 4 :wub:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Bardziej ciekawi mnie wydanie na przyszły miesiąc, bo ma być obszerne info o Crysis 3.

Opublikowano

Trolluje,ale ma racje. W tym roku z takich "dużych" exow na Xbox jest tylko Halo 4 i oczywiście ex nad exami Kinect Stars Wars :D

zaniżyłeś liste kilka razy ale to i tak o 200% więcej exów od plejsztejszona3 :)

Nie ma się co dziwić, że ludzie czekają na Halo 4, z pewnością będzie to świetny tytuł. Nie wiem jaki faktycznie ex się ukaże na PS3 w tym roku. Może The Last of Us?

nope

”Obecnie nie wyznaczyliśmy ram czasowych, w jakich zadebiutuje The Last of Us – taki komunikat pojawił się na Twitterze Naughty Dog. Może to być zarówno dobra, jak i zła wiadomość dla graczy czekających na ten tytuł. Wygląda na to, że producent wstrzymuje się z ogłoszeniem, choćby wstępnej, daty premiery do czasu aż będzie pewien, że zostanie ona dotrzymana.

Może się jednak okazać, że The Last of Us nie trafi do sklepów ani pod koniec bieżącego roku, ani też na początku przyszłego, jak przypuszczaliśmy. Oficjalnemu ogłoszeniu nie towarzyszyła bowiem informacja na temat terminu wydania. Jednakże w świetle plotek na temat następcy PlayStation 3 myśleliśmy, że do rynkowego debiutu nowej produkcji autorów Uncharted dojdzie nie później niż za rok.

o lol, sądziłem że ta gra z potworkami w tym roku wyjdzie, no cóż trzeba wyjąć ps3 z szafy i na allegro dać z opisem ''mało używana'' :)

Opublikowano

No przeglądam te GI z namaszczeniem - materiał z Halo 4 :wub:

Co Ty tam czytasz jak już wszystko dawno w sieci jest, nacierasz się tym GI czy jak :P

Opublikowano

No nie wiem czy Game Informer właśnie nie słynie z tego, że to od nich zawsze wydostają się najciekawsze detale w zapowiedziach. Miesięczny nakład 3 mln egzemplarzy za coś w końcu musi być.

Chyba, że wszystko jest już na ich portalu. Codziennie tam zaglądam i faktycznie można znaleźć tam dział poświęcony czwartemu Halo.

Opublikowano

No nie wiem czy Game Informer właśnie nie słynie z tego, że to od nich zawsze wydostają się najciekawsze detale w zapowiedziach. Miesięczny nakład 3 mln egzemplarzy za coś w końcu musi być.

Chyba, że wszystko jest już na ich portalu. Codziennie tam zaglądam i faktycznie można znaleźć tam dział poświęcony czwartemu Halo.

Skany całego artykułu są w sieci od 2 tygodni :P Został już przemaglowany na wszystkie strony.

Opublikowano

inb4 halo lol rofl blasterki iksde lmfao pałer randżyrs.

lepiej zacytuje Bartha, ten post w ogóle powinien być jako pierwszy w temacie

Jeśli chodzi o przeciwników Halo to walczyłem z nimi dość długo (potem mi się po prostu odechciało). Zauważyłem dwie rzeczy:

1. Nie pomoże tłumaczenie im, że większość gry śmigasz po szaro-brązowych korytarzach z ludzką bronią w ręce, a różowy blasterek podnosi się może ze dwa razy w ciągu całej gry, dla nich definicją tej serii jest ten jeden screenshot z Covenanckiego statku, który widzieli gdzieś 10 lat temu.

2. Ludzie, którzy nie rozumieją fenomenu serii i wspomnianych "laserków i blasterków" zazwyczaj albo nie grali w Halo (nie mówiąc już o skończeniu chociażby jednej części gry), albo nigdy nie posiadali żadnego Xbox'a.

----------------------

Bardziej ciekawi mnie wydanie na przyszły miesiąc, bo ma być obszerne info o Crysis 3.

A skąd takie info?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Don, właśnie do tego piłem. ;)

No (pipi)a, z PS3 Site...

Ale renoma GI może snuć takie nadzieje przynajmniej. 8)

Opublikowano

Równie dobrze mogłeś na pudelku przeczytać.

Crysis 3 miał być na okładce GI już w tym miesiącu, okazało się inaczej i inne magazyny miały preview, m.in. playbox (lol)

Opublikowano

W sumie się nie dziwię, że zrezygnowali z Crysis 3 na rzecz Master Chief'a.

Spoko, ale czego nowego dowiesz się w takim Playboksie?

W GI nowe info to rzecz pewna, dlatego zapowiedź w przyszłym miesiącu na pewno rzuci na światło dzienne sporo nowych faktów.

Opublikowano

No spoko tylko na okładkę tego nie rzucą, GI zawsze ma ekskluzywne materiały.

Nie zawsze, TLoU też rzucili na okładkę pomimo tego, że wcześniej była już w EDGE i jakimś tam innym czasopiśmie. Ale mam nadzieję, żę C3 nie będzie głównym tematem przyszłomiesięcznego GI, w końcu jak za parę dni ma być gameplay trailer, to po co nam jeszcze jakieś dodatkowe informacje. To już bardziej wolałbym info o GoW(4). Albo najlepiej o jakimś jeszcze nie zapowiedzianym tytule (SC6?).

Opublikowano

Keighley coś ma w czwartek pokazać. Wow...ten facet jeszcze nigdy mnie niczym nie zaskoczył.

A kto wie czy w GI nie będzie info o nowym God of War, może nawet rzucą Kratosa na okładkę.

Opublikowano

Keighley ma pokazać tego exa na PS3 czy też coś innego?

Tak czy siak pewnie się skończy tak jak ze wszystkimi zapowiedziami GTTV...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.