Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano
Tak czy siak pewnie się skończy tak jak ze wszystkimi zapowiedziami GTTV...

Niby jak? Ostatni raz bylo Last of Us.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Zapowiedzą GT6 z premierą ustaloną na "soon" i płaszcz Ziemi wywróci się na lewa stronę...

Opublikowano

Zapowiedzą GT6 z premierą ustaloną na "soon" i płaszcz Ziemi wywróci się na lewa stronę...

Zapowiedzala teraz GT6,a premiera za 4-5 lat :D

Opublikowano

inb4 halo lol rofl blasterki iksde lmfao pałer randżyrs.

lepiej zacytuje Bartha, ten post w ogóle powinien być jako pierwszy w temacie

Jeśli chodzi o przeciwników Halo to walczyłem z nimi dość długo (potem mi się po prostu odechciało). Zauważyłem dwie rzeczy:

1. Nie pomoże tłumaczenie im, że większość gry śmigasz po szaro-brązowych korytarzach z ludzką bronią w ręce, a różowy blasterek podnosi się może ze dwa razy w ciągu całej gry, dla nich definicją tej serii jest ten jeden screenshot z Covenanckiego statku, który widzieli gdzieś 10 lat temu.

2. Ludzie, którzy nie rozumieją fenomenu serii i wspomnianych "laserków i blasterków" zazwyczaj albo nie grali w Halo (nie mówiąc już o skończeniu chociażby jednej części gry), albo nigdy nie posiadali żadnego Xbox'a.

no nie do końca, dopiero HR zrobił dobry krok pod względem designu i kolorystyki, H3/ODST są cukierkowe i nie ma co się dziwić że niektórzy jadą Halo za to.

Na szczęście H4 idzie dalej w dobrym kierunku gdzie przeciwnicy teraz wyglądają jak Locusty z GoW w nowoczesnych zbrojach.

halo4_360_visuel_008uykso.jpg

halo4_360_visuel_010wsj9k.jpg

Opublikowano

Up

xDDDD co to kur.wa jest jak chce Golluma obejrzeć to odpalam po raz setny władcę pierscieni :sorcerer:

A w sumie fakt jezeli TLou nie wyjdzie w tym roku to nie będzie imo nic ciekawego chociaz i tak cały ten crap bije halo xd

Edytowane przez Codename

Opublikowano

hehehehehehehehehehehe, ale wiocha, pokemon i power ranger

Niestety mylicie się i 343I wyszukuje killera, który sprzeda się pewnie 3-4 razy tyle co TLOU :)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Niestety mylicie się i 343I wyszukuje killera, który sprzeda się pewnie 3-4 razy tyle co TLOU

A co to za wyznacznik?

Jeżeli będzie mieć 3-4 razy lepsze oceny to czemu nie wtedy to bedzie TLOU killer ;)

Edytowane przez Codename

Opublikowano

No - wystarczy Naughty Dog, jakieś szmery bajery i mamy już wszystko lepsze niż w Halo. I w Uncharted jest lepszy gunplay niż w Gearsach.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

No już przekonalismy się o geniuszu pontonów bo tak dobrze schodzą z kinectem.

Ch.uj z tym że mają z 50 na metacritic ale się sprzedają. Logika godna Daddiego albo Feisara.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

No super, teraz to już w ogóle wstyd odnieść sukces. Poszło 10 mln egzemplarzy = je.bany crap. TLOU jakimś cudem przebije Halo, albo osiągnie choć połowę sprzedaży = tak się robi kur.wa gry, to jest to ped.ały, szczamy na groby waszych zrrodowanych xboksów.

Wiele świetnych gier się zaje.biście sprzedaje, to nie moja wina, że Sony nie umie wypromować odpowiednio swoich marek. Umie za to wyje.bać się na cyce w sektorze RTV i zwolnić 10 000 pracowników :) Japońska precyzja i jakość.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

naughaty dog to są kolesie od kolorowych gierek gdzie się dużo skacze i wali z kapiszonów, więc poważna gra z potworkami od nich może wyjść zabawnie, wystarczy że widziałem niebieskie małpy połączone z avatarem pod koniec unch2 xD, nawet Grunty nie były tak zabawne w H3.

Opublikowano
Tak czy siak pewnie się skończy tak jak ze wszystkimi zapowiedziami GTTV...

Niby jak? Ostatni raz bylo Last of Us.

Ok ale to było VGA (gdzie jedynym szokerem był fakt, że to gra ND, a nawet jakby tą zapowiedź uznać to, jak to mówią, jedna jaskółka...), mam na myśli to że najpierw nahajpują ludzi a potem okazuje się, że zapowiadają oczywistą oczywistość vide kolejny CoD czy coś w tym stylu. Nie pamiętam żeby zapowiedzieli coś na prawdę niespodziewanego (a jeżeli tak było to tylko dlatego, że nikt na tą grę nie czekał).

@up, ND to bogowie deweloperki i nawet w Jak'ach potrafili zaprojektować "poważniejsze" stworki niż krasnale z Halo.

Edytowane przez the_m

Opublikowano

naughaty dog to są kolesie od kolorowych gierek gdzie się dużo skacze i wali z kapiszonów, więc poważna gra z potworkami od nich może wyjść zabawnie, wystarczy że widziałem niebieskie małpy połączone z avatarem pod koniec unch2 xD, nawet Grunty nie były tak zabawne w H3.

No Uncharted to nie jest poważna giera w klimacie Gearsów to chyba nawet 8 latek potrafi stwierdzić.

Gorzej jak się robi w takich kolorowych klimatach rodem z pokemonów historie o upadku rasy gdzie gollumy nak.urw.iaja cie blasterkami xD

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Serously! Co PS3 w tym roku ma takiego do zaoferowania?

Code, ta gra to najlepszy multi i najlepiej wykonany matchmaking ever. Wszyscy sie powinni od bungie uczyc, ale spoko, wracaj do nudnego w (pipi) Uncharted i wmawiaj sobie, ze gra sie swietnie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

W chwili obecnej nie ma nic nowego do zaoferowania i takie są fakty.

A i nie gram w multi U3/u2 ani jakiekolwiek multi w fpsach tylko FUT w fifie w chwili obecnej :D

Edytowane przez Codename

Opublikowano

no właśnie i tutaj pojawia się ich nowa gra z potworkami która podobno ma być horrorem a już pierwsze screeny wolą kolorkami bardziej niż małpy avatara w unch2 razem z Gruntami H3 xD

Nie dziwie się że po tych wszystkich kolorowankach ps3 w końcu pojawia się KZ w dwóch kolorach, szaro-brązowym, przyjemna odmiana :)

Nic.

a nie sorry będzie znowu kolekcja kotletów sony z ps2 po 200zł bo wyjebali wsteczną kompatybilność.

Opublikowano

Dla ciekawych, książeczka dla nowych pracowników Valve http://newcdn.flamehaus.com/Valve_Handbook_LowRes.pdf Całkiem interesująca.

Przerwy w działaniu PSN (może znów zhakują bo jakoś tak teraz mija rok) i Starhawka - przyjemną strzelankę online, którą kupią 3 osoby.
Opublikowano

na Xa w tym roku wyjdzie jeszcze Minecraft, ciekawe czy to bedzie odpowiednik pecetowej wersji, czy jakas troche/bardziej zmieniona wersja z pc

Opublikowano

na Xa w tym roku wyjdzie jeszcze Minecraft, ciekawe czy to bedzie odpowiednik pecetowej wersji, czy jakas troche/bardziej zmieniona wersja z pc

(pipi)a litosci xddd :lol:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

przyznaje, że nawet ostro odurzony nie trawię trolingu Daddyego

ma straszny umysł, siedzi i tylko myśli jakiego posta z trolingiem sklecić.

Opublikowano

Tylko, że Halo 4 >>>>>> wszystko co Sony ma do zaoferowania w tym roku.

Każdy posiadacz PS3 wymieniłby wszystko co Sony przygotowało na ten rok za wcześniejszą premierę nowego God of War. W tym i ja.

znam paru uzytkowkownikow zydbox'a ktorzy wymienili by halo za cokolwiek oddali by 4 czesci halo za wiedzmina 3 ;)

Opublikowano

Ja tam sie sie czesto zgadzam z tym co pisze, zreszta posiadacze tylko jednej konsoli, na dodatek tej pod kazdym wzgledem gorszej wiekszosc rzeczy odbieraja za troling.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja tam sie sie czesto zgadzam z tym co pisze, zreszta posiadacze tylko jednej konsoli, na dodatek tej pod kazdym wzgledem gorszej wiekszosc rzeczy odbieraja za troling.

Ja mam np 2 stacjonarki, obecnie zagrywam się w kozackiego Wiedźmina 2 na klocka, a też nie mogę znieść jego postów, ogólnie ten temat polega na trolingu ale tatuś to inny nieosiągalny poziom, nie dziwię się że go banowali na polygami czy gdzieś tam...

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Tylko, że Halo 4 >>>>>> wszystko co Sony ma do zaoferowania w tym roku.

Każdy posiadacz PS3 wymieniłby wszystko co Sony przygotowało na ten rok za wcześniejszą premierę nowego God of War. W tym i ja.

znam paru uzytkowkownikow zydbox'a ktorzy wymienili by halo za cokolwiek oddali by 4 czesci halo za wiedzmina 3 ;)

ja bym oddał kilka exów z ps3 za takie multi jakie jest w halo bo jak widać sony zbytnio nie dba o multi w swoich grach co jest przykre ;(

Edytowane przez dApo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.