Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Mowisz o wszyskich grach z serii na PS3?

No. Sorry Voytec, ale jak Ty majac dwie konsole pocinasz w Raczety, to masz za duzo czasu. I Don dobrze prawi, niestety jakosciowe najlepsze exy takie jak Killzone, GoW, Uncharted, czy LBP strasznie szybko odchodza w niepamiec, bo poza intensywnym 10godzinym singlem nie maja nic do zaoferowania. Oka - w Killzone 3 gralo mi sie przyjemnie, ale gdzie ten tytul do innych fpsow, jezeli chodzi o onlinowe rozwiazania...

Ma dużo czasu i co z tego? Zazdrościsz czy jaki chvj? Jeśli dla Ciebie wyznacznikiem jakości jest multi no to spoko tylko że każdy ma inne gusta. Multi nie jest konieczne w grze by była uznana za grę wyjątkową. Kiedyś konsolowców multi smyrało kompletnie,a czerpali pełnymi garściami z możliwości jakie daje singiel... rozkvrwiało się Ballasów czy włóczyło się bez celu w San Andreas, na wszelkie sposoby przechodziło misje w MGSach czy kończyło po kilkanaście razy Jaka III. A że obecnie dla ciebie takie Uncharted czy LBP szybko odchodzą w niepamięć to sorry ale to,że tobie multi w tych grach nie podpasowało nie znaczy ,że innym też. Ludzie nadal potrafią ciorać w multi U2 ,a niedługo zapewne będzie to samo z U3,które jest zdecydowanie lepsze. O LBP już nie wspominając patrząc na to co ludzie wyrabiają z tym edytorem do dziś czy to w jedynce czy to w dwójce.

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Nie - multi nie jest wyznacznikiem, ale majac dwie konsole i najlepsze exy plus multiplatformy przy ktorych spedzam 2 razy wiecej czasu przez mysl by mi nie przeszlo by konczyc takiekie tytuly jak Ratchet, na dodatek wpisywac je w kanon gier, ktore mialyby przesadzic o zakupie danej konsoli, badz wyzszosci jednej nad druga.

LBP to dla mnie najbardziej zmarnowany potencjal. Jasne - levele niektore robia wrazenie, ale czlowiekowi w ogole nie chce sie w nie grac, pewnie byloby inaczej gdyby MM nie mialo wszytskiego w pompie.

I zrozum - dla mnie Ucharted to jedna z najlepszych gfier jakie ukonczylem, najbardziej na Xie brakuje mi tego tytulu, LBP, czy GOW, ale zadnego z nich nie wymienilbym na Gearsy, czy Halo - wlasnie przez pryzmat liczby godzin, jakie przy nich spedzilel, a nijak sie to ma do ogrania 2 razy singla w danej grze.

Jezeli LBP, GOW i Uncharted 2 byly wydane w 2010, to fakt, poza Rechaem i Alanem X nie mial konkurencji.

No ale to 3 do 2, biorac pod uwage slabsze wtedy multiplatformy i beznadziejna architektore online w zyciu bym nie napisal, ze rok nalezal do Sony...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Takie są fakty:

2008 rok X360

2009 rok PS3

2010 rok X360

2011 rok ????

Do 2008 sie zgodze, zgodze. Do 2009 tez, 2011 moim zdaniem to kolejny PS3, dlatego, ze Forza i Gearsy choc mocarne to nie wystarcza. A dlaczego 2010 na rzecz X360? ;)

Pewnie, ale:

God of War 3 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ALL

Gran Turismo 5 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ALL

Uncharted 2 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ALL

Ale oczywiście do kozaków z X360 się to nie odnosi więc bądźmy poważni ;)

Przestań z tym self-trollingiem bo zaczyna się to robić nudne i żenujące.

A z tym Halo Wars to ktoś pojechał konkretnie. Nie wiem jak ograniczonym trzeba być, żeby uznać tę grę za najlepszego RTS'a obecnej generacji konsol. To już nawet nudnawy EndWar był kilka był w stosunku do tej gry arcydziełem. Nie mówiąc już o RUSE.

Opublikowano

Self troling self trolingiem ,ale piszę dokładnie to co wypisywali na tym forum fani PS3 przez ostatnie lata :) Trzeba wiedzieć co pisać, tak żeby później nie wróciło jak bumerang i nie kopnęło w żopę :)

Opublikowano

Czekam na post o treści: Halo łors to balas C&C red alert 3 na konsole to była strategia! te sterowanie! <ironia off>

Opublikowano

Takie są fakty:

2008 rok X360

2009 rok PS3

2010 rok X360

2011 rok ????

Do 2008 sie zgodze, zgodze. Do 2009 tez, 2011 moim zdaniem to kolejny PS3, dlatego, ze Forza i Gearsy choc mocarne to nie wystarcza. A dlaczego 2010 na rzecz X360? ;)

Pewnie, ale:

God of War 3 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ALL

Gran Turismo 5 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ALL

Uncharted 2 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ALL

Ale oczywiście do kozaków z X360 się to nie odnosi więc bądźmy poważni ;)

Przestań z tym self-trollingiem bo zaczyna się to robić nudne i żenujące.

A z tym Halo Wars to ktoś pojechał konkretnie. Nie wiem jak ograniczonym trzeba być, żeby uznać tę grę za najlepszego RTS'a obecnej generacji konsol. To już nawet nudnawy EndWar był kilka był w stosunku do tej gry arcydziełem. Nie mówiąc już o RUSE.

Naucz się czytać ze zrozumieniem, pisałem tylko o sterowaniu.

Wracaj do GT5 wielki fanie motoryzacji :F

Opublikowano

Takie są fakty:

2008 rok X360

2009 rok PS3

2010 rok X360

2011 rok ????

ME2, SC: Conviction, Alan Wake, Crapdown 2, Halo Reach, Fable 3

http://www.gametrailers.com/video/best-software-game-of-the/708656

Opublikowano

Mam nadzieje że tylko mi się wydaje, ale chyba żaden xbot nie kupił najlepszej gry tego roku :( Kupilibyście sobie porządną grę(Dark Souls), a nie jakieś przehajpowane kupki dla dzieci :sleep:

Opublikowano

no widzisz - i to wlasnie są te mocne exy, które generują ilosc - jak sie juz ukaza u konkurencji, to nikt po nie nie siega. :sorcerer:

Edytowane przez easye

Opublikowano

GT5 sprzedaje się dużo lepiej od Forzy :) A na x360 dobrze z exów sprzedaje się tylko Halo i Gearsy, reszta na poziomie ex z ps3.

Opublikowano

gametrailers? to ten serwis gdzie grą roku zostało mw2?

Opublikowano

Jakby wygral line-up na PS3 to bys byl pierwszym ktory wrzuca wszedzie ta informacje, olewajac nagrode dla MW2 lub nawet starajac sie ja zrozumiec lub wytlumaczyc ;]

Opublikowano
GT5 sprzedaje się dużo lepiej od Forzy :) A na x360 dobrze z exów sprzedaje się tylko Halo i Gearsy, reszta na poziomie ex z ps3.

Daj jakies oficjalne dane? Duzo lepiej, znaczy wiecej preorderow poszlo? W sumie nawet by mnie to nie zdziwilo, to jeden z najlpszych przykladow, jak w dzisiejszych czasach mozna robic ludzi w balona.

A co do DS, to tak na powaznie nigdy nie interesowalem sie ta gra za specjalnie. Dobra jest? Teraz i tak w nia nie zainwestuje, bo o wiele bardziej przemawia do mnie znowu multiplatforma(Skyrim), ale w przyszlosci, jak starczy czasu moze bym nadrobil...

Edytowane przez easye

Opublikowano

ROTFL wlasnie sie dowiedzialem, ze Oral z Pinkgamera testowal Forze na G27 poprzez ta smieszna przystawke i wydal osad, ze GT5 nadal lepsze jezeli chodzi o model jazdy i granie na kierownicy xD Brak slow po prostu, no ale nie dziwota, ze koles mial poklask wrod fanbojow Sony gdy pisal do PSXE ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jak można nazywać Ratchety platformówkami?

Platformówka to jest Mario Galaxy, Super Meat Boy, Donkey Kong Country, N+ albo nowy Rayman, a nie shooter zza pleców w bajkowej oprawie. W jedynkę, czy tam dwójkę fajnie się grało, ale ile można?

Opublikowano

ROTFL wlasnie sie dowiedzialem, ze Oral z Pinkgamera testowal Forze na G27 poprzez ta smieszna przystawke i wydal osad, ze GT5 nadal lepsze jezeli chodzi o model jazdy i granie na kieronicy xD Brak slow po prostu, no ale nie dziwota, ze koles mial poklask wrod fanbojow Sony gdy pisal do PSXE ;]

Jakby wydał osąd ze fm4 jest lepsze to bys byl pierwszym ktory wrzuca wszedzie ta informacje, olewajac wygraną GT5 lub nawet starajac sie ja zrozumiec lub wytlumaczyc ;]

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Easye: Znajomy mi opowiadał jak jego koleś grał w DS. Gimnastykował się z jakimś bosse, robił kombinacje alpejskie i kiedy już z nim wygrał to się okazało, że kawałek dalej jest to standardowy przeciwnik - tak hardcore'owa jest ta gra :D Ja najpierw muszę dokończyć Demon's Soul.

Edytowane przez CzokoLoko

Opublikowano

Nom na bank, dzieki Uralowi (i po czesci Butcherowi) przestalem czytac PSXE ;]

Opublikowano

Wiem że vgchartz ssie, ale na razie nie ma nic innego w ameryce na premierę zeszło 250tyś fm4 a GT5 600tyś, w europie i japonii pewnie będzie jeszcze większa dysproporcja.

A Dark Souls to najlepsza gra ten generacji 11/10 daję :)

Opublikowano

Potwierdzam, na konsoli nie grałem praktycznie 2 lata od czasu do czasu przechodząc na szybko jakiś dobry tytuł (RDR), a Dark Souls mnie wessało, już straciłem na nią z 50 godzin życia i czuje, że stracę kilka razy tyle. Jakby jeszcze dopracowali elementy multiplayerowe to by była gra idealna.

Opublikowano

Nom na bank, dzieki Uralowi przestalem czytac PSXE ;]

Do dziś nie wiem jak ten człowiek doszedł do tej gazety. Czytając jego wypociny jako usera na skizo.org zawsze miałem wrażenie, że ma na czole wytatuowane logo sony.

Opublikowano

bo wie co dobre

Opublikowano

Naucz się czytać ze zrozumieniem, pisałem tylko o sterowaniu.

Wracaj do GT5 wielki fanie motoryzacji :F

I vice versa. Myślisz, że jesteś jedyną osobą na tym forum, która pisze takie głupoty? Piłem też do innych (wyraźnie pisząc "ktoś), którzy wydali taki "profesjonalny" werdykt.

Do GT5 wracać nie muszę, bo o ile nie jestem zmęczony po robocie/zajęciach to z przyjemnością zasiadam za kierownicą - zwłaszcza, że dzisiaj na światło dzienne wyszło DLC z mocarnym SPA.

Opublikowano

sorry, ze zrobie maly powrot do przeszlosci, ale

Wedle prestiżowych Spike Video Game Awards, w roku 2008 grę roku zdobyło GTA IV, pokonując m. in GoW 2. Więc gdzie kłamię?

>prestiżowych Spike Video Game Awards

>prestiżowych

>Spike

2i20qwn.jpg

czy na sali jest fanboy nintendo? niech podliczy eksy z wii :P

http://vsrecommendedgames.wikia.com/wiki/Wii

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.