Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Mam CALAKA w Halo 3 (achivy za multi!!!) a nie miałem żadnego skilla w multi, w tej serii :bomb:

Lol, a teraz calak wyznacza Twój skill? Ile turniejów wygrałes? Daj linia do bungie.com, albo sam porównaj swoje statystyki z naprawdę dobrymi graczami, bo Halo to jedyną seria, gdzie grając z dobrymi graczami nie wyjdziesz z 5 killi.

To nie killzone, czy COD, gdzie wystarczy umieć obsługiwać się padem.

Spokojnie.

Przecież świruje co sugeruje bomba na końcu, grałem w multi Halo tylko dla ACHIVÓWWWWWWWWWWW i to chwilę. Akurat tego nie kwestionuje, że Halo jest skillowe (sram na to) czy, że ma dobre A.I. (ma).

Trzaskaaaaaaaaaa mnie to czy Halo jest bardziej skillowe od Killzona czy CoD-a.

Skoro CoD i Killzone to lepsze gry.

w singlu to mogą być dla kogoś tam lepsze, ale sorry, w multi to nawet Reach - najgorsza część serii jeśli chodzi o multi - deklasuje pod każdym względem wymienione tytuły i jako jedyna na rynku wymaga zaangażowania i treningu. Nie ma tu o czym w ogóle dyskutować, noobków zapraszam na sesję, po zrobieniu wyniku -20 powiecie, że to najgorsze multi na świecie ;)

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Na co najbardziej czekacie na E3? Ja na konferencje MS. Mam nadzieję, że w tym roku znowu nie zawiodą:

Sęk w tym, że chyba nie będzie nowego Kinect Sports w tym roku, a to dawało największy ładunek beki i za bardzo nie ma co tu tego zastąpić :(

Ciekawe czy znowu wyjdzie Mattrick alias Człowiek Suchar tudzież "Tak czekam na oklaski..." :D

----------------------------------------------------

Co do gier, to ja czekam na gameplaye z tych pozycji, z których takowych nie było: Halo 4, The Last of Us, Forza Horizon i God of War: Ancension.

Resztę będę raczej omijał (z Infinite już widziałem wystarczająco dużo), ostatnio nieoglądanie trailerów wyszło mi na mega plus.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

@Bronx

Dlatego napisałem, że o multi Halo się nie wypowiadam. Raz, że grałem tylko w H3 multi (chwilę), dwa - podobało mi się :o <seriooo>

Nie piszę nic o multi bo nie mam prawa przy tym co grałem. A nawet wierzę, że jest skillowe i zostałbym zniszczony w 5 sekund.

Opublikowano
  • Autor

Ja czekam na Bioshock Infinite.

Resident Evil 6, może GTA5, nowy Splinter Cell, God Of War i Mafia 3. ;]

Opublikowano

Na co najbardziej czekacie na E3? Ja na konferencje MS. Mam nadzieję, że w tym roku znowu nie zawiodą:

Istnieje pewien limit żenady, tego raczej przebić się nie da.

Opublikowano

Sęk w tym, że chyba nie będzie nowego Kinect Sports w tym roku, a to dawało największy ładunek beki i za bardzo nie ma co tu tego zastąpić :(

Ciekawe czy znowu wyjdzie Mattrick alias Człowiek Suchar tudzież "Tak czekam na oklaski..." :D

vosh09.jpg

No, to było dobre :)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano
Firma Activision ujawniła na oficjalnej stronie internetowej dokładną datę zapowiedzi kolejnej odsłony popularnej serii Call of Duty. W przyszłym tygodniu dowiemy się, jaki tytuł będzie nosić i zapewne poznamy kilka szczegółów na jej temat.

Jak wynika ze wspomnianej witryny, ujawnienia nowej części cyklu Call of Duty doczekamy się 1 maja podczas transmisji meczu play-off ligi NBA w stacji telewizyjnej TNT. Do tej pory fani będą musieli żyć w niepewności, jeśli chodzi o ewentualne detale na temat nadchodzącej produkcji. Jak dotąd firma Activision niczego bowiem oficjalnie nie zapowiadała.

zaraz się zacznie hajp

Edytowane przez Wściekły Pies

Opublikowano

Ja na konfie Sony czekam na gameplay z TLOU i GOWA. Bez nich to E3 dla mnie traci znaczenie.

Opublikowano

Snajper rywalizuje z Dead Island o miano najlepiej sprzedającej się polskiej gry - 2.8 mln.

Jakaś polska gra sprzedała się lepiej?

Opublikowano
  • Autor

Uncharted to czysta akcja, TLOU niekoniecznie, nie ma szans by ta gra zrobiła takie wrażenie jak ten fragment z dwójki.

Opublikowano

Ja obstawiam, ze Kratos zmiazdzy suty jak go pokaza, a TLOU zauroczy jak rozwiazano go gameplayowo. No i oczywiscie obie gry roz(pipi)ia system wizualnie i wycisna ostatnie soki z konsolki.

Opublikowano

Ja na konfie Sony czekam na gameplay z TLOU i GOWA. Bez nich to E3 dla mnie traci znaczenie.

Jestem prawie pewien, że zobaczymy gameplay z obu.

Opublikowano

Uncharted to czysta akcja, TLOU niekoniecznie, nie ma szans by ta gra zrobiła takie wrażenie jak ten fragment z dwójki.

Drobna przewaga na korzyść TLoU to to, że tutaj naprawdę, nie wiadomo czego się spodziewać. To trochę podgrzewa atmosferę chociaż osobiście podchodzę na razie do tej gry z dystansem. Mimo, że to ND - za dużo na razie przechwałek, boję się, że będzie zbyt dużo filmu a za mało gry, survivalu.

Btw bardzo chciałbym zobaczyć prawdziwy, konkretny gameplay z Tomb Raider. Liczę bardzo na tą grę ale obstawiam, że w tym roku nie wyjdzie.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano
  • Autor

Też czekam na TR, rok temu obok Arkham City najlepszy pokaz na E3. Premiera musi być w tym roku, cały czas ma status 3 kwartał.

Opublikowano

mnie się wydaje, że najpierw zapowiedzą DLC do nowego CoD'a, a potem dopiero samą grę (tak po miesiącu)

Opublikowano

Też czekam na TR, rok temu obok Arkham City najlepszy pokaz na E3. Premiera musi być w tym roku, cały czas ma status 3 kwartał.

Przyznaj się, że chcesz usłyszeć więcej stękania Lary i wcale nie chodzi Ci o samą grę ;)

Opublikowano

Martwi mnie, że mamy maj a o grze praktycznie cisza od E3. No i ostatni news czy jakoś tak mówił o przesunięciu premiery na 2013 (jest w temacie).

No ale zobaczy się, w co grać będzie na jesieni <omomomom>

Opublikowano

Martwi mnie, że mamy maj a o grze praktycznie cisza od E3. No i ostatni news czy jakoś tak mówił o przesunięciu premiery na 2013 (jest w temacie).

Chyba spałem dzisiaj dłużej niż myślałem ;)

Opublikowano

Oj tam, oj tam zaokrąglam w ten sposób szybciej mi leci do premiery Maxa Ból 3 :sorcerer:

Opublikowano
  • Autor

To nieoficjalna plotka

http://www.psxextreme.info/topic/80487-tomb-raider/page__view__findpost__p__2547003

Opublikowano

No 343I to przypadkowy dev, który składa się głównie z byłych pracowników Gameloftu.

Halo nie trawie, ale nie masz pojęcia o czym piszesz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.