Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

No 343I to przypadkowy dev, który składa się głównie z byłych pracowników Gameloftu.

Halo nie trawie, ale nie masz pojęcia o czym piszesz.

Chyba niem masz pojęcia co to ironia :(

Firma Activision ujawniła na oficjalnej stronie internetowej dokładną datę zapowiedzi kolejnej odsłony popularnej serii Call of Duty. W przyszłym tygodniu dowiemy się, jaki tytuł będzie nosić i zapewne poznamy kilka szczegółów na jej temat.

Jak wynika ze wspomnianej witryny, ujawnienia nowej części cyklu Call of Duty doczekamy się 1 maja podczas transmisji meczu play-off ligi NBA w stacji telewizyjnej TNT. Do tej pory fani będą musieli żyć w niepewności, jeśli chodzi o ewentualne detale na temat nadchodzącej produkcji. Jak dotąd firma Activision niczego bowiem oficjalnie nie zapowiadała.

zaraz się zacznie hajp

oMfVz.gif

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

No 343I to przypadkowy dev, który składa się głównie z byłych pracowników Gameloftu.

Halo nie trawie, ale nie masz pojęcia o czym piszesz.

Chyba niem masz pojęcia co to ironia :(

Serio?

A może po prostu żal mi dyskusji na poziomie intelektualnym masy.

Opublikowano
Chuck Beaver odpowiadający za stworzenie historii, z któą mogliśmy się zapoznać w dwóch dotychczasowych odsłonach cyklu Dead Space, postanowił wskazać produkcję, która według niego ce(pipi)e się najgorszą warstwą fabularną ze wszystkich gier wideo. Padło na... Gears of War.

Historia może zrujnować grę tylko dla tych, których obchodzi warstwa fabularna. Na przykład Gears of War - gra zawiera okrutne, obraźliwe naruszenia podstaw, jakich należy się trzymać, opowiadając historię. Niemniej, nie zrujnowało to tego tytułu dla wielu ludzi. Scenariusz tej gry jest dosłownie najgorszym spośród wszystkich produkcji, jednakże nie ma to negatywnych efektów.

Gośc ma rację ale kto gra w singla Gow3 :F

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Wiele świetnych gier się zaje.biście sprzedaje, to nie moja wina, że Sony nie umie wypromować odpowiednio swoich marek. Umie za to wyje.bać się na cyce w sektorze RTV i zwolnić 10 000 pracowników Japońska precyzja i jakość.

Zabawnie jest czytać narzekania na jakość, w wykonaniu zagorzałego obrońcy najbardziej awaryjnej konsoli w historii branży :rofl:

Na co najbardziej czekacie na E3? Ja na konferencje MS. Mam nadzieję, że w tym roku znowu nie zawiodą:

Na komfe Niny. W ubiegłym roku zgotowali mi niezłego mindfuck'a. Ciekawe, czy uda im się to powtórzyć.

Opublikowano

Filmik (CV?) kolesia który pracował nad kilkoma exami dla Sony, między innymi nad skasowanymi Heavenly Sword 2 (w 2008 r.) i The Getaway 3

Ciekawe czy to znaczy, że już nigdy nie dostaniemy nowej gry z Nariko :(

Opublikowano

Biegnij temat zakładać :lol:

Call-of-Duty-3.jpg?139d23

Odgrzewanie czas zacząć!

Znajac życie znowu ten sam archaiczny silnik. Ponownie ten sam gameplay,powielanie tych samych schematów z poprzednich części.

Opublikowano

Wydaje mi się, że tym razem będzie inaczej, że Kotick szykuje coś wielkiego.

Że szykuje się rewolucja na miarę CoD-a Czwartego.

Opublikowano

Rewolucja będzie jak się pokażą nextgeny(ps4/nextbox) ;)

A nie za nosi się aby w tym roku się ukazały

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=xl4bYlaK_6s

Na początku dobry pocisk na konferencje Microsoftu. :)

The Last of Us jestem najbardziej ciekawy, świetny pomysł na grę no i ten developer. Poza tym nowy God of War, nowa gra Quantic Dream, mam nadzieję, że Last Guardian, pewnie jakiś niezapowiedziany tytuł. Ok, ustalmy, że to E3 już należy do Sony. ;)

PS. Jest jeszcze ten tajemniczy tytuł od Santa Monica, jakieś nowe IP.

A z multiplatformowych tytułów, oczywiście Bioshock i Tomb Raider.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Myślę, że może to być nowy silnik graficzny, do fizyki zastosują euphorie, AI będzie na (mitycznym) poziomie tego z HALO, dorzucą do tego abonament za mutli i DLC dwa dni przed premierą. Do tego nowa mechanika strzelania z wyraźnym, wręcz symulacyjnym, poczuciem ciężkości broni i sprzętu. Natomiast deweloperem będzie... Bungie. I w ten oto sposób powstanie pierwszy od zarania dziejów HALO-killer. Szykuje się rewolucja.

@Yeti, żebyś się nie przejechał. TLoU i GoW zgwałcą nam gałki oczne ale o nic więcej bym Sony nie podejrzewał.

Edytowane przez the_m

Opublikowano

A ja jak co roku na E3 czekam na "Ricochet 2"( ;)) od Valve oraz Mirror's Edge 2 od DICE. I pewnie jak co roku się roczaruję :( .

A tak realistycznie - to wystarczą mi gameplay'e zapowiedzianych (i tych 100% pewnych typu nowa gra od QD, SC6 czy ścigałka od Criterion) gier.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Szczerze wątpię by Acti szykowało coś rewolucyjnego w ramach marki CoD. Ta lokomotywa ciągle ciśnie na pełnej parze i raczej będą bali się tego zepsuć.

Opublikowano

Myślę, że może to być nowy silnik graficzny, do fizyki zastosują euphorie, AI będzie na (mitycznym) poziomie tego z HALO, dorzucą do tego abonament za mutli i DLC dwa dni przed premierą. Do tego nowa mechanika strzelania z wyraźnym, wręcz symulacyjnym, poczuciem ciężkości broni i sprzętu. Natomiast deweloperem będzie... Bungie. I w ten oto sposób powstanie pierwszy od zarania dziejów HALO-killer. Szykuje się rewolucja.

CoD od Bungie nawet tak nie żartuj ;p

Po czym wnoszę, że szykuje się coś rewolucyjnego w CoDzie?

ZAPOWIEDŹ 1 MAJA W ŚWIĘTO PRACY!

Przypadek?

Nie sądzę!!!

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

@Lionel, po prostu tragedia, sam bym mógł sklecić takiego njusa, w stylu: na E3 na pewno nie usłyszymy o: [wpisz 3 dowolne gry z tematu No kur*a, zróbcie to! ]

Super. Valve, jak i R* sami wybierają czas żeby zapowiedzieć swoje gry (HL3 wyskoczy pewnie tak smo jak GTA5, jak nikt się nie będzie tego spodziewał)

Mirror's Edge 2 od DICE. I pewnie jak co roku się roczaruję :( .

noo :(

Jeszcze Burnout od Criterion (zamiast tego NFSa)

E:

@Słupek, dałbym plusa jakbym miał- masz racje z tym świętem! Poza tym jak nie Bungie to kto? Jak myślisz po co Acti wzięło ich "pod opiekę"

będą trzaskać Halo-killery, a za 10 lat CoD-killery dla EA :sorcerer:

Edytowane przez the_m

Opublikowano
  • Autor

CoD od Bungie nawet tak nie żartuj ;p

Po czym wnoszę, że szykuje się coś rewolucyjnego w CoDzie?

ZAPOWIEDŹ 1 MAJA W ŚWIĘTO PRACY!

Przypadek?

Nie sądzę!!!

Rewolucją będzie to, że Treyarch robi kontynuację Black Ops, a nie COda z nowym tytułem.

Opublikowano

Sęk w tym, że chyba nie będzie nowego Kinect Sports w tym roku, a to dawało największy ładunek beki i za bardzo nie ma co tu tego zastąpić :(

http://en.wikipedia...._Summer_Edition

0019_79ow.gif

Bez jaj :D Będą gify stulecia :)

Opublikowano

Ja mam cicha nadzieję że na E3 zobaczymy Blacka 2 ;)

Opublikowano

Rewolucją będzie to, że Treyarch robi kontynuację Black Ops, a nie COda z nowym tytułem.

I według mnie bardzo dobrze, strasznie jestem ciekaw co wymyślą w BO2. Tym bardziej, że BO pierwszy to raczej historia zamknięta.

No i jestem ciekaw w jakie czasy uderzą (oby nie współczesne).

Btw jeszcze do listy życzeń E3 (lub szybciej) dorzucam żeby EA w końcu zapowiedziało Dead Space 3 w klimatach zimowych a'la The Thing (plotki).

thing.jpg

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Ja bym chciał kontynuację Dante's Inferno, ale się pewnie nie doczekam :(

Opublikowano

Mam takie wrażenie, że zarówno Last Guardian jak i FFXIII Versus pokażą się w jakiejkolwiek formie na E3. Zacytuję ten post w czerwcu. I wszyscy będą "łaaał, Figaro, Ty to jesteś agent. Skąd wiedziałeś? Niech ja Cię dotknę, geniuszu pier.dolony".

Opublikowano

Lubię bajki oraz sci-fi ale to, że Sony zapowiada i pokazuje te wszystkie gry + od innych swoich developerów nawet ja nie wierzę.

Aha + Ps4 :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.