Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Mam takie wrażenie, że zarówno Last Guardian jak i FFXIII Versus pokażą się w jakiejkolwiek formie na E3. Zacytuję ten post w czerwcu. I wszyscy będą "łaaał, Figaro, Ty to jesteś agent. Skąd wiedziałeś? Niech ja Cię dotknę, geniuszu pier.dolony".

No jeśli Sony nie pokaże nic z The Last Guardian + konkretna data premiery, to się ośmieszą. Ewentualnie TGS. Kurwa ile można czekać, są tacy co kupowali PS3 tylko dla gier Team Ico. :sorcerer:

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Najchetniej zobaczylbym nowego X'a i PS4, ale szanse sa na to nikle.

Jezeli chodzi o gry to:

Halo 4

Assassin's Creed 3

Castlecania Lords of Shadow 2 (oby)

Reszta mnie nie interesuje.

Opublikowano

Jeżeli na E3 nie pokażą gameplayu z The Last Guardian,to oznacza jedno-produkcja przeniesiona na PS4

A po za tym TLG mógłby być świetnym tytułem startowym PlayStation 4 ;)

Opublikowano

Daj spokój, przecież to nie jest gra na którą rzucą się miliony.

Opublikowano
  • Autor

Journey dobrze się sprzedaje, a to też niszowa gierka.

Opublikowano

Na E3 albo bedzie cokolwiek o GTAV albo nie bedzie dla mnie nic wartego uwagi. Poza ta grą w tym i przyszlym roku nie wychodzi nic ciekawego imo.

Opublikowano

Wiadomo bo to nie jest gra jak pusty i plytki COD. To będzie gra dla dojrzałych osób,co nie można powiedzieć o większości graczy Coda(wystarczy wejść w multi któregoś z CODow i posłuchać 11letnich amerykańskich bachorow)

Kto grał w ICO czy Shadow of Collosus na Ps2 bądź w edycji HD wie o czym mówię ;) Gdy się okarze że The Last Guardian będzie tytułem startowym na PS4,składam preordera na maszynke Sony.

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Mnie wlasnie irytuje ten pseudoartyzm gier od team ico, konsolomaniaki sie wywyzszaja bo zagrali w "ambitną" grę. A już najśmieszniejsze jest jak zaczynają określać niektóre gierki sztuką.

Opublikowano

Zakładając, że 3 ostatnie CoD-y sprzedały się co najmniej w liczbie 10 milionów. (Na pewno więcej ale nie znam dokładnych liczb).

To jesteś prze(pipi)isty kozak bo wychodzi na to, że przynajmniej z 7-8 milionami graczy CoD-a musiałeś grać. Żeby stwierdzić (cytuję) "To będzie gra dla dojrzałych osób,co nie można powiedzieć o większości graczy Coda".

Podziwiam, skąd wziąłeś na to tyle czasu, żeby zagrać i poznać 8 milionów graczy. (Tak jak pisałem liczba ta jest na pewno wyższa bo CoDy sprzedały się lepiej niż 10 baniek).

Gratsy dojrzały graczu.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano
  • Autor

Słupek no ostatnie 3 COD-y to ok 25mln każdy z osobna.

Opublikowano

przyznaje, że nawet ostro odurzony nie trawię trolingu Daddyego

ma straszny umysł, siedzi i tylko myśli jakiego posta z trolingiem sklecić.

jaki rage sonybota xD

Najzabawniejsze jest to, że posucha ex'owa na Xa trwa od zeszłego roku, gdy PS 3 opływa w tytuły wyłącznie tylko na tą konsolę :) Mówienie, że "line up" jest słaby w obliczu tego faktu, jest hipokryzją na skalę szczytową. Teraz fani xboxa próbują wmówić: "Nasz jeden ex jest lepszy od wszystkich waszych!1111", co jest zabawną desperacją (zabawniejszą nawet od próby wmówienia komukolwiek że PS 3 ma jeden rdzeń, gdy tak naprawdę ma osiem z czego jeden silniejszy od pozostałych również silnych). Pomijam, że Halo 4 będzie tworzone przez zupełnie inną ekipę i nie wiadomo co z tego wyjdzie, a Forza Horizon to tylko spin off i też eksperyment. Długie oczekiwania mają to do siebie, że mogą być oczekiwaniem na faila. Wszyscy spuszczali się nad nadejściem Diablo 3, a gdy przyszło co do czego to fail organizacyjny i w sumie gra nie jest rewolucją, co najwyżej kolejnym dobrym h'n's-em. Miłych miesięcy czekania na te 2 ex'y życzy miłośnikom Xboxa posiadacz PS 3 na którego ex'y wychodzą stale ;)

stale czyli ZERO w tym roku exów na plejsztejszona 3 ^_^ Na x360 na nic nie czekasz, co tydzień kozacki ex a na ps3 co najwyżej ekskluzywne wyłączenie PSN co czwartki, no ale za darmo.

Za rok będzie kratosik9 czy który tam znowu, seria która na 3 konsolach różni się tylko grafiką, to już w CODach jest więcej zmian xD soniacz wie jak sprzedawać 10x to samo, nawet lepiej od EA, MS czy Acti.

Jazdy po Hejlo dobra beka ale widać nikogo tym nie wkurzacie tutaj chłopcy, przykro mi :) Wiadomo że killzone to ma design/świat, bohaterowie których po 10 sekundach od ukończenia gry nie pamiętasz, przeciwnicy którzy różnią się ilością czerwonych googli na ryju lub kształtem czachy, jeden ma trójkąt, inny koło, inny kwadrat w kz4 pojawi się boss trapez. No i te epickie kosmiczne pojedynki killzonów, 1vs1 korytarz xD

Najgorsze że później tych Halo killerów nikt nie kupuje i kończą rozdawane za darmo w które też mało kto chce grać 8)

Wiadomo bo to nie jest gra jak pusty i plytki COD. To będzie gra dla dojrzałych osób,co nie można powiedzieć o większości graczy Coda(wystarczy wejść w multi któregoś z CODow i posłuchać 11letnich amerykańskich bachorow)

Kto grał w ICO czy Shadow of Collosus na Ps2 bądź w edycji HD wie o czym mówię ;)Gdy się okarze że The Last Guardian będzie tytułem startowym na PS4,składam preordera na maszynie Sony.

soniacz to jednak dobrze sobie wytresował fanów, drugi raz kupią ich konsole dla tej samej gry na którą czekali kilka lat na ps3.

no TLG zapowiada się bardzo dojrzale i ambitnie: http://www.youtube.com/watch?v=ZWnW-OuggoE

no ale nie powiem Team Ico całkiem naturalnie wyszła animacja :)

Opublikowano

O ja pier....

Czyli większość z 25 mln to jakieś 20 mln czyli gracz LionelPL grał i poznał 20 mln graczy CoD-a.

Dla mnie LionelPL to prawdziwy:

1157302910_gal_kozak_1.jpg

Opublikowano

Zakładając, że 3 ostatnie CoD-y sprzedały się co najmniej w liczbie 10 milionów. (Na pewno więcej ale nie znam dokładnych liczb).

To jesteś prze(pipi)isty kozak bo wychodzi na to, że przynajmniej z 7-8 milionami graczy CoD-a musiałeś grać. Żeby stwierdzić (cytuję) "To będzie gra dla dojrzałych osób,co nie można powiedzieć o większości graczy Coda".

Podziwiam, skąd wziąłeś na to tyle czasu, żeby zagrać i poznać 8 milionów graczy. (Tak jak pisałem liczba ta jest na pewno wyższa bo CoDy sprzedały się lepiej niż 10 baniek).

Gratsy dojrzały graczu.

nie chodziło mi o wszystkie części Coda tylko ostatnie produkcję z tej serii. Przepraszam moja wina za niedoprecyzowanie mojej wypowiedzi ;)

Tylko powiedz czemu jak grałem w multi MW2 czy BO(obie gry z promocji) to w 75% moich meczach trawialy się takie bachory. A grałem nawet długo bo w bo wbilem 50 a w MW2 35

Opublikowano

przyznaje, że nawet ostro odurzony nie trawię trolingu Daddyego

ma straszny umysł, siedzi i tylko myśli jakiego posta z trolingiem sklecić.

Ja tam sie sie czesto zgadzam z tym co pisze

Opublikowano

Never Ending Story aaa a aaaaa aaaaaaaaa aaaaa

Aż mi się dzieciństwo przypomniało ale ryczałem jak ten koń zginął w błocie :(

Artax [*]

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Zeby w MW 2 wbic 35 level wystarczy mniej 6h grania... Wiec nie, nie grales dlugo.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zeby w MW 2 wbic 35 level wystarczy mniej 6h grania... Wiec nie, nie grales dlugo.

Długo w,Coda MW2 multi nie grałem bo miałem wtedy inne ciekawsze gry do przejścia ;)

Opublikowano

W każdej sieciowej grze jest dużo dzieciaków. Kto ma więcej czasu na granie, dzieciak, którego jedynym zmartwieniem jest obudzić się rano do szkoły, czy ojciec wyrabiający nadgodziny w robocie?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dokladnie, piszecie tak jakby nie bylo ich w Halo, czy BF3, a trzeba brac poprawke, ze mimo wszystko COD jest bardziej popularny.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Haha, same here. Czasami w FIFE meczyk musza przerwac, jak zaczyna plakac :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.