Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

True, często nawet zdarzają się comba ojciec + syn/córka na 2 kontach razem w multi.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Na x360 na nic nie czekasz, co tydzień kozacki ex

Co ty pierd.olisz daddy xD

Jak to udowodnisz to jesteś prawdziwym Macierewiczem tego forum

Opublikowano

Ja mialem typa zagadke na liscie, gdy pojawial sie online nigdy nie bylo wiadomo na kogo sie trafi - ojca, mlodszego czy starszego syna ;P

Opublikowano

Mnie najbardziej rozbawila reakcja jednego z dzieciakow. Grajac z kumplami w Halo mielismy kolesiem z U S and A. W pewnym momencie do mikrofonu podeszla jego zona pytajac, czy jej facet moze w koncu skonczyc grac, bo chcialaby sie z nim pokochac, na to jeden ze szczyli:

Can you leave headset switched on ?

(pipi), szkoda mi uzytkownikow PS3, tam pewnie 3/4 osob graloby bez wlaczonego headsetu, a pozostala dwojka i tak by tego nie uslyszala :(

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mnie kiedys najbardziej rozbawila reakcja jednego z dzieciakow. Grajac z kumplami w Halo mielismy kolesiem z U S and A. W pewnym momencie do mikrofonu podeszla jego zona pytajac, czy jej facet moze w koncu skonczyc grac, bo chcialaby sie z nim pokochac, na to jeden ze szczyli:

Can you leave headset switched on ?

Pewnie buraka na twarzy masz aż do dzisiaj.

Opublikowano

banan na ustach pojawia sie za kazdym razem jak sobie ten wieczor przypominam.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kiedyś powiedziałem na crosschacie "kur.wa", nie powiem było hardkorowo.

Opublikowano

szalejesz psyk i nic cie nie powstrzyma.

Opublikowano

Mnie wlasnie irytuje ten pseudoartyzm gier od team ico, konsolomaniaki sie wywyzszaja bo zagrali w "ambitną" grę. A już najśmieszniejsze jest jak zaczynają określać niektóre gierki sztuką.

bo niektóre na to po prostu zasługują. Żadne dorabianie ideologi, tak po prostu jest. Naprawdę Utopia Tomasza Morusa nie jest lepsza od utopi A. Rayana z BS

Opublikowano

Ja jego postów w ogóle nie czytam, bo każdy jest taki sam i szkoda czasu.

Opublikowano

pod wpływem posta Daddyego biorę wolne, lutownicę i naprawiam xa.

Opublikowano

Grałem w Gearsy z chłopem 45 lat, a potem z jego synem. Przebijcie to.

U nas w klanie Quake 3 jest cala rodzinka... Staruszek, corka, syn i jego dupencja :P

Opublikowano
Arabia Saudyjska: 4-latek zastrzelił ojca. Odmówił mu kupna PlayStation

56 minut temu

AW / dailymail.co.uk

4-letni chłopiec z Arabii Saudyjskiej zastrzelił swojego ojca, gdy ten odmówił mu kupna PlayStation - informuje portal dailymail.co.uk.

Chłopiec od dłuższego czasu prosił tatę o kupienie mu PlayStation. Kiedy mężczyzna po raz kolejny wrócił do domu z pustymi rękami, dziecko, w napadzie złości, chwyciło pistolet ojca i śmiertelnie go postrzeliło.

Tragiczny incydent zaostrza toczącą się od dawna dyskusję o wpływie brutalnych gier komputerowych na psychikę najmłodszych. Eksperci alarmują, że dzieci stają się przez nie coraz bardziej agresywne i przestają racjonalnie oceniać otaczającą je rzeczywistość.

Przemawiająca na konferencji Stowarzyszenia Nauczycieli i Wykładowców (Association of Teachers and Lecturers) brytyjska nauczycielka Alison Sherratt twierdzi, że silna fascynacja grami komputerowymi wynika z tego, że dzieciom poświęca się coraz mniej uwagi i w rzeczywistości są one niezwykle samotne - czytamy na dailymail.co.uk.

i co ze to niby halo wymaga czegos wiecej niz obslugi pada ?

4 letni gracz ps3 potrafi obslugiwac pistolet !

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Taaa... gnojek nie miał konsoli ale to brutelne gry z niej (w które nie grał bo nie miał na czym) zryły mu psychikę. Logika :thumbsup:

Opublikowano

Ale tutaj jest przypadek odwrotny - to brak grania wywołało w nim agresję (skoro prosił ojca o kupno Plejstejszyn to nie mógł wcześniej grać).

E: @Emet szybszy :)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Jak to był półautomat (bo chyba nie rewolwer), to chciałbym zobaczyć jak czterolatek go odbezpiecza do strzału. Wygląda na to, że jego ojciec nosił odbezpieczony pistolet O_o

Opublikowano

Codename: Piszesz, "co wychodzi na Sony w tym roku?", ale to pytanie jest błędnie zadane w kontekście listy ostatnich ex'ów na X360 i PS 3. Na X'ie posucha ex'owa tytułów AAA trwa od ponad półtora roku, jak nie dłużej (pomijam ex'y na kinkieta). Należy więc zapytać: "Co wychodzi na PS 3 w tym roku, a co wychodzi na X i co wyszło na X przez ostatnie ponad półtora roku, a co w tym czasie na PS 3". I dostaniesz odpowiedź której puentą jest wyrażenie: "Xbox cierpi na posuchę ex'ową, kiedy na PS 3 wychodzą one stale".

Jednakże patrząc na tą sytuację, to wcale mi się nie podoba. Jestem pewien, że gdyby MS podjął walkę na tytuły exclusive, to takiego God of War'a nowego mielibyśmy jeszcze w tym roku, a i pewnie ktoś z wewnątrz mógłby coś ciekawego ogłosić. A tak nie muszą się śpieszyć, skoro na X wychodzi co wychodzi (a raczej co nie wychodzi).

Daddy: Niestety, ale nawet posiadacze Xbox'ów uznali że nie masz racji, w zasadzie nie ma sensu tego nawet komentować :)

Opublikowano

"Xbox cierpi na posuchę ex'ową, kiedy na PS 3 wychodzą one stale".

No chętnie posłucham bo w 2012 na razie nie dostałem nic ciekawego na ps3 bo ten rok to krok w tył w porównaniu do poprzednich lat.

Xbox z exów na razie też (chyba że ktos wieska liczy jako ex)

Liczę że zapowiedzą The Getaway 3 :woot: i rok będzie wygrany

Opublikowano

Mendrek to jest jednak gość - nowy God of War nie wyjdzie na PS3 w tym roku przez Microsoft :)

Kozackie exy wychodzą na PS3 stale, ale akurat nie w tym roku tylko jakieś półtorej roku po ostatnim kozackim eksie. Ale wychodzą STALE. :D

Opublikowano

Lepiej czekać przez 3 lata na kolejne gears of war albo power rangers w kosmosie :ph34r:

Opublikowano
Kozackie exy wychodzą na PS3 stale, ale akurat nie w tym roku tylko jakieś półtorej roku po ostatnim kozackim eksie. Ale wychodzą STALE. :D

Dopiero co Journey wyszedł. No chyba, ze zaraz walniesz, że gry z dystrybucji cyfrowej się nie liczą. To wtedy znajdę wasze posty jak wymieniacie w tym temacie Fezy i Triale :P

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dopiero co Journey wyszedł. No chyba, ze zaraz walniesz, że gry z dystrybucji cyfrowej się nie liczą. To wtedy znajdę wasze posty jak wymieniacie w tym temacie Fezy i Triale :P

Przecież to posiadacze PS3 only piszą bez przerwy, że gry z dystrybucji cyfrowej się nie liczą :P I radzę "wam" się tego trzymać ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.