Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Już znam harmonogram konferencji Microsoftu. Zacznie się Black Opsem 2, później będzie Halo 4, Forza, jakieś Kinecty, tumblr na XBL i na koniec zapowiedź Halo 5.

Edytowane przez MajorZero64

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano
Przecież to posiadacze PS3 only piszą bez przerwy, że gry z dystrybucji cyfrowej się nie liczą :P I radzę "wam" się tego trzymać ;)

Proszę nie wrzucać wszystkich do jednego wora :) To że trzech sonybotów ciagle to powtarza w tym temacie nic nie znaczy ;p

Opublikowano

Już znam harmonogram konferencji Microsoftu. Zacznie się Black Opsem 2, później będzie Halo 4, Forza, jakieś Kinecty, tumblr na XBLA i na koniec zapowiedź Halo 5.

Poza Minecraftem, to Microsoft nigdy na konferencji nie pokazywał gier na XBLA.

Opublikowano

Proszę bardzo:

- Dragon's Crown

- Dust 514

- Ni no Kuni

- Twisted Metal

- The Last Guardian

- One Piece: Pirate Warriors

- Yakuza: Dead Souls

- Starhawk

- Sly

To 2012 rok. Należałoby spojrzeć też w rok 2011, tam były naprawdę mocne tytuły - nowe Uncharted, Infamous, Resistance, Ratchet and Clank, i wiele innych... I zanim powiesz "śpiewkę zdesperowanego dziecka" w stylu "Łe, te exy som słaaaabe!111", odpowiedz na pytanie: "Co wyszło na Xboxa przez te półtora roku i co wyjdzie w najbliższym czasie z ex'ów AAA?"

Oj, chyba ktoś tu dawno na PSN/SEN nie był... By się mocno zdziwił ;)

Opublikowano
Przecież to posiadacze PS3 only piszą bez przerwy, że gry z dystrybucji cyfrowej się nie liczą :P I radzę "wam" się tego trzymać ;)

Proszę nie wrzucać wszystkich do jednego wora :) To że trzech sonybotów ciagle to powtarza w tym temacie nic nie znaczy ;p

Nie łam Mendrkowi serca. Gry z dystrybucji cyfrowej się nie liczą. Deal with it.

Opublikowano

Już znam harmonogram konferencji Microsoftu. Zacznie się Black Opsem 2, później będzie Halo 4, Forza, jakieś Kinecty, tumblr na XBLA i na koniec zapowiedź Halo 5.

Shadow Complex, ha!

Opublikowano
- Dragon's Crown

Nie w tym roku.

- Ni no Kuni

Nie w tym roku.

- The Last Guardian

Yeaaaah...

Szanuję Halo, dwójkę skończyłem, ale jeśli miałbym wybierać między Halo 4 a Sly 4 to bez wahania wybrałbym ten drugi tytuł :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

"Xbox cierpi na posuchę ex'ową, kiedy na PS 3 wychodzą one stale".

No chętnie posłucham bo w 2012 na razie nie dostałem nic ciekawego na ps3 bo ten rok to krok w tył w porównaniu do poprzednich lat.

Xbox z exów na razie też (chyba że ktos wieska liczy jako ex)

Liczę że zapowiedzą The Getaway 3 :woot: i rok będzie wygrany

marzy mi się ta gra, miała niesamowity klimat Londynu.

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Don poprawiłem się od razu.

Konferencja Sony. Na początku świetny gameplay The Last of Us, God of War Wstąpienie, PlayStation All-Stars, Assassin's Creed 3, Dead Space 3, Agent, za.(pipi)iste gry na Move, CoD na Vite, a na koniec nie zapowiedziany ex. Źródła mówią o QD.

Opublikowano

Daj spokój z tym Agentem.

Opcje są takie:

1. Nie wyjdzie nigdy.

2. Wyjdzie jako multiplatforma.

Exem będzie tylko jeśli Rockstar go odda dla Sony żeby sami se go dokończyli (co się nie stanie) ;)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Oj nie wiem. Na stronie R* dalej pokazuje się pod Agentem "Coming Soon". Myślę, że taka firma już dawno było to usunęła ze sajtu,.

Opublikowano

Shadow Complex, ha!

To jest jakaś prehistoria :) Zawsze się dziwiłem dlaczego nie robią takiego 2 minutowego kolażu z grami Arcade. Pewnie dlatego żeby Człowiek Suchar mógł dłużej czekać na oklaski :)

Opublikowano

Oj nie wiem. Na stronie R* dalej pokazuje się pod Agentem "Coming Soon". Myślę, że taka firma już dawno było to usunęła ze sajtu,.

Pamiętam, że na stronie Dead Island "Coming Soon" było chyba przez 4 lata od pierwszej zapowiedzi :P

Opublikowano

1) Bo to Polska

2) I czy ta gra czasem nie wyszła? ;f

No, po 4 latach. Agent ma jeszcze trochę czasu :)

Opublikowano

Daj spokój z tym Agentem.

Opcje są takie:

1. Nie wyjdzie nigdy.

2. Wyjdzie jako multiplatforma.

Dokładnie to samo mówili o Maxie, o RDR czy o L.A. Noire a jednak wszystkie te gry wyszły. Też była o nich cisza przez xxx czasu aż raptem pach.

Nie wiadomo czy po Maxie, na E3, w wakacje, czy po wakacjach raptem nie odpalą się z Agentem.

Wystarczy sobie przypomnieć lub sprawdzić jak wyglądały sytuacje z wyżej wymienionymi grami. Baaaaa od zapowiedzi GTAV też minęło już pół roku a nie ma zero newsów.

A raczej oczywiste, że V nie skasowali.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

I ciekawe czy nie wyjdzie z tego kupa jak z MP3

Jeżeli w ogóle coś się ruszy z tym Agentem

Opublikowano
  • Autor

- The Last Guardian

Że niby premiera w tym roku? Zdecydowanie od dawna za cicho w temacie tej gierki, ale trzymam kciuki by to była prawda. :D

Opublikowano

Tyle, że i RDR, i LA Noire i Maksiu na początku zawsze były CZYMŚ. Były screeny, jakiś trailer. Agent natomiast to jedynie logo i nic więcej.

Trailer GTA V wypuścili w listopadzie głównie po to by uspokoić akcjonariuszy. Równie dobrze mogłoby go nie być albo mógłby się pojawić np po E3.

Już widzę jak Rockstar się zajmie teraz Agentem o którym prawie nikt nie pamięta, zamiast GTA V.

Opublikowano

Czym były?

Max na początku był 3,4 screenami a RDR był tym:

http://www.youtube.com/watch?v=x9_Nx3bs2EA

L.A. pierwszy teaser wyszedł jeszcze gdy był exem Sony bez Rockstar. To w ogóle go nie liczę, czyli równie dobrze można napisać, że te gry tak jak Agent były niczym przy zapowiedzi.

Ja nie twierdzę, że Agent wyjdzie przed GTAV (sic) tylko dziwi mnie, jak można skreślać go znając "dziwną" politykę R*.

Zapowiedzieć i zapomnieć na xxx czas, heh żeby było śmieszniej to ta sama polityka co u Sony.

W każdym bądź razie, ja na pewno go nie skreślam dopóki oficjalnie nie zrobi tego Sony, R*. Nie po doświadczeniach z innymi ich grami.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Dziwna niedziwna, GTA V jest już daleko w produkcji i istnieje, w przeciwieństwie do Agenta. I raczej na tym się skupi Rockstar, bo tu chodzi o pieniądze, poza tym fani GTA już czekają 4 lata, a zanim GTA V trafi na rynek minie prawie 5.

Agenta co najwyżej pokażą na E3 2013, z tym że wtedy to już w ogóle nikogo nie będzie obchodzić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.