Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Rockstar nie zadowoli się garstką fanów, którzy na jakiekolwiek news od nich sikają po kostkach i nie mogą spać. Deal with it.

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

(pipi)a piszesz jakbyś posiadał dane:

a) w jakiej fazie developingu jest Agent

b) ile osób czeka lub będzie czekać na Agenta jak go pokażą

Jedyne co mi przychodzi do głowy, że twoje fanbojskie pipsko cie ściska, że to ex. Dlatego rzucasz hasłami o których nie masz pojęcia (liczba czekających, % skończenia).

Opublikowano

Słupek:

- jak można czekać na grę, której znasz tylko tytuł :P?

- nikogo "(pipi)sko" nie ciśnie, że to ex, bo to nie ex.

Trochę śmieszne są te podjary samym napisem na czarnym tle.

Opublikowano

Niezły masz butthurt jak na filmik który cie w ogóle nie dotyczył, chyba że go wziąłeś na poważnie tak samo jak ten plankton z ppe, to chyba jedyne wytłumaczenie.

Pipsko mnie ściska tak samo jak o LA Noire 4 lata temu, czyli = 0 fucks given. Nawet jakbym trzy peestrójki miał to bym sto razy bardziej wolał żeby teraz zajęli się piątką niż czymś, co jeszcze rok temu ponoć wyglądało tak

OtPIN.jpg

także sorry że nie czuje podjary nad kolejnym, nieistniejącym tytułem na peesczy :(

Opublikowano

Słupek:

Half-Life 3.

Opublikowano

@Don

-M'kay zacytuj mi fragment w którym napisałem, że czekam na Agenta. Napisałem i piszę, że czekam na info o Agencie - czy coś z tego będzie, czy nie będzie, co to będzie itd.

Różnica jest ogromna: w oczekiwaniu na grę a w oczekiwaniu na info. Nawet ostatnio w temacie GTAV napisałem, byleby komuś nie odbiło i Agent nie wszyedł przed V (news o pracowniku pracującym przy Agencie).

-Na dzień dzisiejszy ciągle to jest ex, chociaż w to nie wierzę ale oficjalnie jest to ex.

A widzisz dla mnie jest śmieszne, to jak ktoś może z taką pewnością pisać. Że Agent nie wyjdzie, że nie powstaje, że jest skasowany czy o zgrozo, że nikogo nie interesuje lub interesować nie będzie.

No (pipi)a to jest dopiero beka.

PS. Ex od Sony + R* to dla niektórych wystarczające dane żeby oczekiwać gry, informacji o niej.

PS2. Ja nie wypisuję Agenta w listę exów Ps3 bo to gra widmo na razie. Ale co wcale nie oznacza, że nie powstaje czy nie wyjdzie.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Słupek:

Half-Life 3.

Trzecia część uznanej na świecie serii =/= pierwsza część nie wiadomo czego.

Opublikowano

Są ludzie którzy jarają się tutaj grami na Kinecta to exem Agentem na Xboxa lizaliby sobie jajka.

Opublikowano

No jak ktoś kupił Kinecta/Move, to nie wiem czemu miałby się nie jarać grami, które na te sprzęty są wypuszczane. No chyba, że jest masochistą i traktuje to jako karę :)

Opublikowano

Czasami trudno jest przejsc obojetnie obok czegos takiego.

Agent to projekt, ktory wpisuje sie w polityke R*, a wy zachowujecie sie jakbyscie urodzili sie wczoraj. Nie po raz pierwszy Rockstar zapowiada gre i wraca do niej po nawet kilku latach. Oni robia kilka projektow nad ktorymi pracuja latami i dopiero jak sa w odpowiedniej fazie dewelopingu, to zaczynaja sie pojawiac oficjalne informacje, budowanie hajpu. Gdyby nie jeden trailer, to dokladnie to samo bylo pisane o GTA V. Pisanie, ze nie wiadomo czy wyjdzie na ta generacje (bo bylo pewne ze w ogole powstaje z uwagi na marke), o czym bedzie, czy nie skasowali projektu i nie rozpoczeli nowego, dlatego tak dlugo jest cicho. Teorii bylo mnostwo.

W ogole co to za pisanie, ze Agent to nie ex? Oficjalne info poprosze, a nie wrozenie z fusow, ze tak moze byc. Nie twierdze to niemozliwe i MOZE tak byc, ze Sony stracilo wylacznosc, bo historia lubi sie powtarzac, ale doswiadczenie mowi mi, ze do czasu jak nie pojawia sie OFICJALNE informacje, o projektach R* spekuluje sie duzo, a z koncem okazuje sie zupelnie inaczej.

Pisanie, ze Agent nie powstaje to scisniete dupsko, ze az kloca oddac nie mozna i podchodzi pod mozg i przyslania myslenie. Do czasu jak nie ma o tym informacji, Houser nie powie prosto z mostu, ze porzucilismy Agenta, blagam kurwa, skonczcie.

Opublikowano

No jak ktoś kupił Kinecta/Move, to nie wiem czemu miałby się nie jarać grami, które na te sprzęty są wypuszczane. No chyba, że jest masochistą i traktuje to jako karę :)

W tym temacie są to nieproszeni podludzie.

EOT.

Opublikowano

Crysis 3 Official Announce Gameplay Trailer

http://www.youtube.c...d&v=g5NNkyDt65w

:woot:

O (pipi)a,jest moc.

Grafika,przepiękna,ale...

...na PC będzie pięknie,a na ps3/xbox360 znając życie biednie

Ale co tu się dziwić,PS3 i 360 są stare,a ich podzespoly archaiczne. Ale preorder złożony ;)

Opublikowano

Masz minusa :/

To samo co dwójka tyle że korytarze w dzungli :(

Jedynko wróć !

Opublikowano

marlbym z nudow...

Dwojka dla mnie byla o wiele lepsza od jedynki i w cale ni byla az tak korytarzowa.

Opublikowano

Grales w dwojke?

Opublikowano

Grales w dwojke?

Tak grałem. Jak na możliwości ps3 to crysis 2 ładnie wygląda ale przy wersji pc słabo(głównie po patchu DX11)

Ale dla mnie w crysis 3 jest fabuła na pierwszym. Ciekawi mnie jak wytłumacza to że

PROROK w 3 jak w dwójce na samym początku umiera.

Opublikowano

Słupek:

Sorry, ale xboty jarają się Forzą Horizon, choć też znają tylko tytuł (a nie przepraszam, jest jeszcze nic nie wnoszący zwiastun). I jak za Agentem stoi jeszcze marka R*, tak FH jest pierwszym projektem studia Playground Games, więc tym bardziej nie wiem czym tak xboty się podniecają. :unknown:

Opublikowano

Widziałeś tu jakieś podniety poza prostym stwierdzeniem, że gra wyjdzie w tym roku? Bo ja nie...

Opublikowano

Tak samo jak ja nie widziałem, żadnych podniet Agentem poza tym, że ludzie ciekawi są co z projektem. Tym bardziej dziwią mnie mnie wyniki "Ankiety", że nikogo ta gra nie interesuje. Pewnie ankieta na Xbox Live była przeprowadzana przy okazji M$ poinformował czy gra jest ukończona czy skasowana.

XD

W Crysisie fabuła się tak samo liczy jak w Halo dobra grafa.

Jeem xDDdddddddddddddd

Opublikowano

XD

W Crysisie fabuła się tak samo liczy jak w Halo dobra grafa.

No ja nienarzekam na fabułę w Crysise 2 ;) Choć nie była wybitna to na pewno lepsza niż fabuła w bf3(tak wiem to gra do multi) czy w modern warfarach

Opublikowano

EDIT:

Ejjjjjjjjjjjjjjj przecież jaracie się Halo 4 od nołnejmów, więc WTF?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.