Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Hejting hejtingiem, fanbozim fanboizmem, trolling trollingiem.

Ale ta cała zapowiedź WiiU przez Nintendo to jest jedna wielka Naga broń. Zapowiedzieć rok temu niby konsolę i przez rok rzucać ochłapy informacje z trzeciej ręki to jest ...

O czym w ogóle gadka przecież nawet nie ma informacji o BEBACHACH. Ta konsola póki co to w ogóle nie istnieje.

A idź pan w chuj.

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Ciekawe czy Nintendo zdaje sobie sprawę, że przez takie ciągle odwlekanie Wii U z każdym dniem traci potencjał w oczach graczy. No bo jakiś potencjał w tym na pewno tkwi. Tech-demo Zeldy zrobiło na mnie wrażenie, pytanie tylko czy znowu wyłącznie gry od Ninny będą najlepiej wykorzystywały pado-tablet?

Opublikowano

Te demko nie ma pod żadnym względem startu do Samaritana na UE3 :bye:

Opublikowano

Ciekawe czy Nintendo dowali kolejnym kozackim Residentem. Akurat to zawsze skubańcom wychodzi :( włącznie z Revelations w które bym pyknął :(

Nie wspominając o Zero i RE R :(

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Co Ty porównujesz, Psyko...

Tylko oby tym razem Capcom nie bawiło się w żadne celowniczki. Może nawet RE6 się na to ukaże, kto wie.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano
Te demko nie ma pod żadnym względem startu do Samaritana na UE3 :bye:

Pod względem graficznym - no jasne. Pod względem awesomności - well...

Opublikowano

Przede wszystkim, Fiagaro!

Opublikowano

Ciekawe czy Nintendo zdaje sobie sprawę, że przez takie ciągle odwlekanie Wii U z każdym dniem traci potencjał w oczach graczy. No bo jakiś potencjał w tym na pewno tkwi. Tech-demo Zeldy zrobiło na mnie wrażenie, pytanie tylko czy znowu wyłącznie gry od Ninny będą najlepiej wykorzystywały pado-tablet?

Taka gadka to w zeszlym roku juz by byla troche nie na miejscu. Wiadomo, ze nie (pipi)nal zadnego bombshella przed E3. Z(pipi)ali bo mogli na TGSie pokazac wiecej, ale pewnie zmieniali konsole i wszystko znowu bylo w powijakach.

Nie ma sensu gdybac narazie, czekamy po prostu.

Opublikowano

A tam Psajko nie świruj, nie wierzę, że nie masz pościeli z Zeldą.

Opublikowano

Grałem kiedyś w Ocarine of Time na N64 i miałem GameCube'a dla Residentów i do niego było Mario Kart Double Dash, najlepszy racer ever. Wiem wiec co to Nintendo :sleep:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Psyko grający w Ocarine przecież takie foto to by był epic mem. Widzę to!

To Ty masz ograne Residenty Gackowe ? :o

Opublikowano

Grałem w 4, połowe REmake (typ sprzedał mi wersje gdzie druga płyta była z RE 0) i w Zero właśnie trochę, ale zaraz sprzedałem te fioletową kostkę.

Opublikowano
Choć Wii U zostało zapowiedziane na ubiegłorocznych targach E3, o konsoli wciąż wiadomo stosunkowo niewiele. W sieci pojawiła się garść nowych plotek o tym urządzeniu, w tym jedna według której Epic Games pracuje nad… nową częścią serii Metroid Prime.

Francuski serwis Nintendo Town zebrał kilka krążących po sieci plotek związanych z Wii U. Niestety tylko w jednym przypadku portal podał źródło tych doniesień, które wydają się bardzo naciągane (ale naprawdę: BARDZO - przyp. Berlin).

Pierwsza plotka mówi o tym, jakoby na Wii U miała pojawić się kolejna część znanej serii Metroid Prime. Najciekawsze jest jednak to, że rzekomo gra ma być oparta na silniku Unreal Engine 3, a za jej powstanie miałoby być odpowiedzialne… samo Epic Games! Studio ponoć opracowało już technologiczne demo produkcji we współpracy z należącym do Nintendo Retro Studios. Szalone? Na pewno takie się wydaje, zwłaszcza, że twórcy Gears of War do tej pory byli niechętni platformom „Big N” z powodu ich niewystarczającej mocy. Ale nieraz byliśmy już zaskakiwani, choć szansa na to, że te doniesienia okażą się prawdziwe jest bardzo mała.

Według drugiej niepotwierdzonej informacji, Wii U miałoby działać pod kontrolą systemu Android. Ponownie plotka ta wydaje się bardzo naciągana – Nintendo zazwyczaj korzysta bowiem z własnych rozwiązań przy projektowaniu konsol. Ma też własne sposoby na dystrybucję cyfrową, a wprowadzenie otwartej platformy na zamkniętą konsolę wydaje się po prostu mijać z celem istnienia usług pokroju eShopu, czy WiiWare.

Ostatnie doniesienia są chyba najbardziej wiarygodne: serwis Adweek twierdzi, że Wii U będzie w większym stopniu niż poprzednia stacjonarna konsola Nintendo koncentrować się na multimediach. Ponoć już na premierę konsoli pojawić ma się usługa „wideo na życzenie”, a obecnie prowadzone są negocjacje z odpowiednimi partnerami.

www.cdaction.pl/news-26224/wii-u-garsc-szalonych-plotek---nowy-metroid-od-epic-andorid-systemem-operacyjnym-i-usluga-vod.html

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

jak kopiujesz kogoś tekst to daj odnośnik chociaż skąd go wziąłeś

Opublikowano

Metroid od Epic to bylaby straszna rzecz, brrr. To juz niech lepiej Team Ninja zrobią "Other Other M". Z Retro czuwającym nad klimatem byłoby git, inaczej znowu wyjdzie telenowela.

Opublikowano

Jakieś chłopaki z Retro dłubią przy Halo 4, więc wiesz szczurek jaką konsolę musisz sprawić sobie w listopadzie :)

Opublikowano

Metroid od Epic to bylaby straszna rzecz, brrr. To juz niech lepiej Team Ninja zrobią "Other Other M". Z Rare czuwającym nad klimatem byłoby git, inaczej znowu wyjdzie telenowela.

Z Retro chyba, które nie wiadomo czym teraz jest właściwie, bo główny koleś (a chyba paru, chociaż tego pewien nie jestem) jest teraz w 343.

edit:

Jason Behr is the first notable designer hired by 343 to help on Halo 4. You may know Mr. Behr from the Metro Prime series, or from his work with Nintendo and Monolith. Behr's old co-worker, Kynan Pearson, is also joining him to work on the game. Pearson has been apart of every Metro Prime game, equalling seven years of work.

http://www.gamezone.com/news/343_industries_hires_killzone_metroid_designers_for_halo_4

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Jacyś byli pracownicy? Możliwe. Retro akurat sie rozwija, ostatino dolaczyli do nich jacys kolesie z Naughty Dog i ID i teraz chyba mają dwie ekipy = dwa razy tyle za(pipi)istości. Zobaczymy co tam szykuja.

Hela: ano, musialem przysnac nad klawiatura

Opublikowano

Three very experienced designers are currently working on the game, including Killzone 3 lead designer Chris Haluke, Retro Studios' lead designer Kynan Pearson and mission designer Jason Behr of Metroid Prime fame.

MS sobie nie żałował na 343I.

Opublikowano

Ile rdzeni ma WiiU?

Procesor w WiiU będzie of IBM Quad Core. Czyli 4 rdzenie ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.