Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

***Mendrek: Po raz kolejny nawołuję, by pisać tu o grach i konsolach, a nie o użytkownikach tychże. Jeśli chcecie coś napisać o Daddim, o mnie, lub o kimkolwiek innym - piszcie na PW. Jeśli i to nawołanie nie poskutkuje, posypią się czasowe blokady.

Opublikowano

To kanadyjski sklep i używa systemu dd/mm/rrrr.

Ale i tak TLoU raczej nie wyjdzie w tym roku.

E: Heh, poleciał post Dona do którego się odnosiłem.

***Mendrek: Sam poprosił o jego usunięcie.

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Sly 4 platformówka, których mega brakuje, z pełnym PL dubingiem to oczywiście będzie popierdółka która nie ma szans z Trails.

True.

Właśnie przez gości z takim preferencjami jak tatuś trol 60-70 % gier pudełkowych to FPSy.

oj tam, lubie platformówki a szop pracz zapowiada się równie rewelacyjnie jak Crashe i Spyro od Activision, no ale wiadomo brak exów ps3 to i banany takim czymś się podniecają bo to ex plejsztejszona.

OMG! PL Dubbing! tego jeszcze nie było, już widzę jak sonyboty skaczą po łóżku z pościelą eye peta bo w końcu zrozumieją jakąś grę 8)

to chyba nie jest kolejna gra soniacza za 200zł która powinna być za 30zł w PSS... :sleep:

Opublikowano

Żeby nie było:

Mistrz Szef > Other.

Trailer-gameplay z GoW4 > line up Xboxa do końca generacji

;)

Opublikowano

Sly 4 platformówka, których mega brakuje, z pełnym PL dubingiem to oczywiście będzie popierdółka która nie ma szans z Trails.

True.

Właśnie przez gości z takim preferencjami jak tatuś trol 60-70 % gier pudełkowych to FPSy.

oj tam, lubie platformówki a szop pracz zapowiada się równie rewelacyjnie jak Crashe i Spyro od Activision, no ale wiadomo brak exów ps3 to i banany takim czymś

Crash i Spyro od Acti był tak (pipi).owy bo stracił miano exa i wyszedł na X360 i inne platformy, jak by dalej te gry miały ten status i zostały u Sony, to dalej by rządziły w swoich gatunkach. Nie wiem na podstawie czego tak piszesz o Sly 4 ? zapewne już grałeś albo recezję czytałeś, to jest ex od sony a one poniżej jakiegoś tam poziomu nie schodzą...

Opublikowano

Nie wiem tylko po co Sony bawi się w takie projekty jak PS All Stars. Kiedy zobaczyłem ten gameplay to tak jakbym widział Super Smash Bros., bo to wygląda dokładnie tak jak cross-over Ninny. Nie wróżę tej grze sukcesu, bo np. taki Kratos jak dla mnie to tam kompletnie nie pasuje. Bo już taki Mortal Kombat to zupełnie inna historia...

Szkoda, że Sony porzuciło (raczej na dobre) takie marki jak Crach czy Spyro. Wprawdzie zastąpiono je Ratchet'em i Jakiem ale jak ostatnio odpaliłem sobie pierwszego Bandicoota z PSX'a to zarwałem na tym cały wieczór. To były czasy...

Opublikowano

Szkoda, że Sony porzuciło (raczej na dobre) takie marki jak Crach czy Spyro. Wprawdzie zastąpiono je Ratchet'em i Jakiem ale jak ostatnio odpaliłem sobie pierwszego Bandicoota z PSX'a to zarwałem na tym cały wieczór. To były czasy...

Niestety teraz te dwie marki są w rękach Activision,a jak wiadomo dla nich najważniejszy jest kotlet o nazwie COD.

Dodam do tego że Acti lubi zamykac studia(Bizzare) i wstrzymywać produkcję gier(Guitar Hero).

Więc dopóki Sony nie wykupi z rąk Acti praw do marek Spyro i Crash to możemy zapomnąc że kiedy kolwiek ujrzymy nowe produkcję z tych serii...

Opublikowano

Żeby nie było:

Mistrz Szef > Other.

Trailer-gameplay z GoW4 > line up Xboxa do końca generacji

;)

3 rdzenie > Jeden! :whistling:

Zupełnie poważnie, jeśli wolisz oglądać jakiś trailerek, od zagrywania się w masę wyśmienitych tytułów, które wyjdą na x'a do końca tej generacji to radzę sprzedać konsole i na YT sobie spokojnie dasz rade(ja tylko wnioskuję z tego co napisałeś ;) )

Opublikowano

Sony tak naprawdę sprzedając licencję Crasha straciło szansę na wykreowanie wieloletniej maskotki firmy. Przecież gdyby koncern dalej kazał ND tworzyć kolejne wystrzałowe odsłony z Rudym to mielibyśmy po tych 16 latach niezwykle bogate i świetne uniwersum.

Szkoda, że skończyło się to wraz z Crash Team Racing. Crash byłby czymś w rodzaju żywej legendy. Teraz jest legendą, ale już nie tak żywą...

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

No sprzedanie marki Crasha B. to dla mnie najgorsze posunięcie Słony, gorsze niż stracenie ex. na Tekena, FF itp.

Z całym geniuszem dla Marianów i innych Kongów ale pierwsze 3 części to był dla mnie najlepsze 3 platformówki ever...

Opublikowano

Wprawdzie Ratchet, Clank czy Jak to bardzo fajni bohaterowie, jednak sądze, że to właśnie Crash ma największą siłę przebicia. Nie dość, że jego wizerunek kojarzy się ze wspaniałymi latami panowania PSX, to jeszcze jest to symbol najwyższej jakości platformerów.

Sony powinno było inwestować w Crasha jak najwięcej, a przy tym co potrafi Naughty Dog mielibyśmy z czasem legendę na wzór Mariana.

Opublikowano

Sony nie sprzedało Crash'a. Pech chciał, iż początkowo ND związało się Universal Interactive Studios (którego sukcesorem jest Acti). Gdy Sony przejęło NG, UIS zapewne zażądało praw do marki.

Opublikowano
Nie wiem tylko po co Sony bawi się w takie projekty jak PS All Stars. Kiedy zobaczyłem ten gameplay to tak jakbym widział Super Smash Bros., bo to wygląda dokładnie tak jak cross-over Ninny. Nie wróżę tej grze sukcesu, bo np. taki Kratos jak dla mnie to tam kompletnie nie pasuje. Bo już taki Mortal Kombat to zupełnie inna historia...

W rzeczywistości gameplay i same zasady trochę się różnią od SSB.

Opublikowano

Mendrek, arc i ray odniosły sukces, nie wiem jak z tym nowym modelem Xperia.

Opublikowano

Zloto - o jakich tytułach "do końca generacji" mówisz mając na myśli X?

Ej, nie wieszajcie mi tu psów na Super Smash Bros. bo to gra której bardzo żałuję, że nigdy nie wyszła na nic poza Nintendo. Tak zabawowej bijatyki nie ma od czasów Power Stone'ów, ale ta gra naprawdę jest wielka jeśli chodzi o wyciśkanie fun'u. To że Sony wypuszcza coś podobnego bardzo mnie cieszy, bo zapowiada się ostra jazda bez trzymanki, oby tylko nie zepsuli tego dziwnym sterowaniem na kontrolery ruchowe. Niech wezmą SSB i skopiują i będzie bardzo gites :D

A co do Crash'a, to samo ND porzuciło obie te marki już w czasach PS 2. Cóż, szkoda - ale za to mamy inne gry od nich, za co im chwała :)

Opublikowano

A co do Crash'a, to samo ND porzuciło obie te marki już w czasach PS 2. Cóż, szkoda - ale za to mamy inne gry od nich, za co im chwała :)

No już było wytłumaczone (Camillus), no nie tak samo z siebie ND oddało. Nie porzuca się od tak marki która schodzi na luzie 5 + mln

Opublikowano

Jak SONY coś wypuszcza, to nagle się okazuje, że dziwnym zbiegiem okoliczności właśnie TAKIEJ gry brakowało Mendrkowi ;).

Opublikowano

O tych samych co Słupek, czyli "line up Xboxa do końca generacji", chyba zrozumiałe :) ?

Edytowane przez zloto

Opublikowano

O tych samych co Słupek, czyli "line up Xboxa do końca generacji", chyba zrozumiałe :) ?

Halo 4 i gry na Kinecta?

Opublikowano

True.

oj tam, lubie platformówki a szop pracz zapowiada się równie rewelacyjnie jak Crashe i Spyro od Activision, no ale wiadomo brak exów ps3 to i banany takim czymś

Crash i Spyro od Acti był tak (pipi).owy bo stracił miano exa i wyszedł na X360 i inne platformy, jak by dalej te gry miały ten status i zostały u Sony, to dalej by rządziły w swoich gatunkach. Nie wiem na podstawie czego tak piszesz o Sly 4 ? zapewne już grałeś albo recezję czytałeś, to jest ex od sony a one poniżej jakiegoś tam poziomu nie schodzą...

:rofl2: sonyboty w natarciu, nigdy się nie zmienią xD

sly 4 przykro mi, robią go znowu inni kolesie tak jak było z crash'em i spyro, wygląda to słabo, no ale z braku exów ps3 trzeba czymś się ratować, żeby chociaż multiplatformy były lepsze albo online działał jak należy ale to nie ta konsola :empathy2:

Opublikowano

Wymień mi exclusivy na Klocka, błagam.

Opublikowano

Jakoś Halo 4 też robi inne studio a fapujesz do tego fps (jakby mało tego typu gier było), nie miłosiernie i w tym przypadku jeszcze zapewne twierdzisz, że to atut :) - zmiana studia

ps w chwili obecnej napier.dalam w Wiedźmina 2 na klocka i mega mnie jaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tatuśku<wracaj na poly>

edit: sam pewnie kupisz Sly4 w premierę (przejdziesz się, podjarasz, po czym napiszesz w CW, że po 1 dniu wymieniłeś i dalej ci się PS3 kurzy) bo wiem, że tak naprawdę wolisz platformówki od FPSów...

Opublikowano

Ja wymienię, to wszak tylko 2 sekundy.

Halo 4 robione przez jakiś no-name'ów

Spin off Forzy o którym wiadomo mniej niż o Final Fantasy Versus.

(obie gdzieś pod koniec tego roku... )

End of the list.

Wcześniej stronę lub dwie wymieniłem spodziewane ex'y na ten rok na PS 3, przy nim te dwa tytuły wyglądają dosyć blado...

Opublikowano

Jakoś Halo 4 też robi inne studio a fapujesz do tego fps (jakby mało tego typu gier było), nie miłosiernie i w tym przypadku jeszcze za pewne twierdzisz, że to atut :)

ps w chwili obecnej napier.dalam w Wiedźmina 2 na klocka i mega mnie jaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tatuśku trolu

edit: sam pewnie trolu kupisz Sly4 w premierę (przejdziesz się, podjarasz, po czym napiszesz w CW, że po 1 dniu wymieniłeś i dalej ci się PS3 kurzy) bo wiem, że tak naprawdę wolisz latformówki od FPSów...

no ale Halo właśnie błagało o zmianę developera, mało jest takich FPSów jak Halo z gnomami i innymi żelkami, Halo to nawet taka platformówka trochę, coś dla ciebie. A że przy grze dłubie rdzeń kolesi z Retro Studios którzy zrobili Metroida na GC to kolejny duży plus a nie jakieś no-name'y jak przy szopie :)

a że jarasz się W2 ? nic dziwnego, kolejny wysokiej jakości ex x360 (pewnie czasowy ale jednak, wyjdzie na ps3 to zacznę po grze jechać a sonyboty wystrzelą w kosmos jaka świetna gra którą przecież każdy przeszedł na PC).

mendruś że ND zrobiło spyro ? ty nie wiesz kto i jakie gry robi w sony a robisz w CW wykłady o jakości XBL xD.

Edytowane przez Daddy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.