Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

PSV też jest platformą do gier, a co za tym idzie takie gry jak Uncharted/Resistance nie są exami...

A na czym można pograć w Uncharted Golden Abyss poza PS Vita? Bo chętnie bym pograł, ale w tym momencie nie opłaca mi się kupować handhelda dla tej jednej gry.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Slupek, moga zostawiac w kolekcji, szkoda tylko, ze w nie pozniej nie graja...

GOW bedzie mial muliplayer dla 4 graczy ! I to jest za(pipi)ista informacja, teraz tylko trzeba sie modlic by nie przyoszczedzili na serwerach jak to mialo miejsce z LBP !

Opublikowano

I tak wiem! Nie wszyscy lubia rozgrywke online i wola przechodzic Uncharted 3 razy w singlu. Dla niektorych podobno nawet tam sie "fajnie strzela". Pewnie - niech kazdy wybiera to co lubi, ale skonczcie juz pisac o przewadze ilosc jednych nad drugimi i skupcie sie nieco na jakosci, bo ja takimi kontynuacjami jak Motorstorm, GT bylem wrecz zazenowany..

Damnnnnnnnnn.

Bezpośrednią kontynuacją Motorstorma pierwszego jest Motorstorm drugi a ten jest uważany za udany sequel. Baa, dla wielu lepszy niż pierwsza część więc... a, że trzecia część nie wyszła. No trudno, chociaż ja tam nie wiem nie grałem w Trójkę.

Piszesz tak jakby M$ trzaskał same udane sequele. No proszę Cię!

Fable każda kolejna część gorsza. To jest przykład jak z gry bdb zrobiono spierdoline.

Halo Reach - nie grałem ale wiem, że ludzie-fani uważają za gorszą część niż H3.

Girsy 2 - m,kay świetne ale nie sięgają geniuszu Jedynki.

Pewnie jeszcze coś by się znalazło ale wystarczą te 3 gry żeby napisać, że M$ też nie robi zawsze cudnych sequeli.

Opublikowano

Sluperk, nie pisze o 1dynce i dwojce. Pisze o zeszlym roku, gdzie wszyscy sie trzepali na liczbe exow. (pipi), ze gorsze, bez mozliwosci pogrania online, bo serwery nie dzialaja, bo lagi, bo konserwacja PSN'u, bo inne faile - ALE MAMY ICH WIECEJ ! Online za darmo !

Nie uwazam, ze M$ robi same udane sequele, FABLE to dobry przyklad, ale Reach juz nie do konca. Wiesz, dla mnie Reach w multi i tak jest 100*lepszy niz Uncharted i Killzone razem wziete.

"Girsy 2 - m,kay świetne ale nie sięgają geniuszu Jedynki."

Prosze Cie, to co mozna napisac o U3 ? Kurna, kolejna gra, ktorej nie skonczylem, bo mnie po prostu znudzila...

Zreszta, ja naleze do tych graczy, gdzie czesto multiplatformy sprawiaja mi 2*wiecej fanu niz wasze exy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dokladnie, z tego wynika, ze Mendrek sie brandzluje do kazdego crapa.

Opublikowano
  • Autor

Te sekwencje w Uncharted gdzie się nie strzela zawsze mnie nudzą. ;/

W dwójce był fajny motyw współpracy z Tenzinem w lodowej jaskini. Dla mnie te elementy platformowe są bardzo dobre.

Opublikowano

Te sekwencje w Uncharted gdzie się nie strzela zawsze mnie nudzą. ;/

Yyy? Nie nudzi cię strzelanie do tak samo wyglądających kolesi tylko że na innym terenie, a nudzi cię rozwiązywanie zagadek, przemierzanie jakiś jaskiń czy odkrywanie nowych terenów (na których z reguły poźniej dochodzi do wymiany ognia)?

e; nie wiedziałem że to była prowokacja :((((((

Edytowane przez Vinny

Opublikowano
Czy na PSV zagrasz w Uncharted 1,2,3 oraz Resistance 1,2,3?

Nie zagram, chodziło mi ogólnie serię, moja pomyłka.

Czyli co nie ma czegoś takiego jak fani ps3, są fani ps3 i peceta, którzy po niemal każdego pseudo exa z iXa siągają na PC OK.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie wiem po co ta kłótnia bo dla mnie jest jasne, że Witcher 2 wyjdzie też na PS3.

Opublikowano

"W koncu po 4 latach od premiery na PC fani PS3 dostaja Wiedzmina!"

xD

Opublikowano

Przecież Wiesiek 2 nie jest exem na 360 i nigdy nim nie będzie.

Wyszedł też na peceta.

Z technicznego puntu widzenia nie jest.

Jednak jak porownuje 2 konkretne platformy to porownuje rowniez gry dostepne na te 2 sprzety. I w tym przypadku Wiedzmin 2 jest za(pipi)ista gra na Xboxa ktorej nie ma na Plejce (poki co oczywiscie).

Fakt istnienia jej na PC nic tutaj nie zmienia. Przeciez rozmowa dotyczyla PS3 vs X360 a nie PS3 + PC vs X360.

Jak kumpel kupi sobie Ferrari to nie powiem mu ze wole swojego Opla bo taka fure jak on ma tez moj sasiad. Po prostu bede mu zazdroscil ze on ma ferrarke a ja nie :P

To samo dotyczy PS3 i jej za(pipi)istych remakow GOW z PSP.

Opublikowano

Kiedyś miałem konsolkę od Sony, ale po tym jak się okazało, że trzymają numer mojej karty kredytowej w pliku tekstowy sprzedałem ją.

ten tekst z plain tekstem jest dobry nawet sie zasmialem ;)

Opublikowano

Trochę nie w porę, ale ja również uważam, że wciskanie masy różnych funkcji, usług, aplikacji do konsoli, która nie radzi sobie z głupim wysłaniem wiadomości tekstowej podczas gry (mulenie), to jest rozwiązanie na poziomie tabletów za 200 zł, "biznesowego" telefonu za 150 zł itd. Szajs, padaka i jeżeli jest tylko możliwość należy się takiego badziewia wystrzegać. Absolutnie nie mam NIC przeciwko temu, żeby moja konsola miała przeglądarkę, sprawną funkcjonalną, nie wieszającą systemu, żeby obsługiwała serwis IPLA, w trakcie którego mogę przewijać oglądany program itp., itd. Jeżeli to wszystko ma działać, tak jak teraz, to absolutnie nie ma się czym chwalić, czego zazdrościć, tak jak nie zazdrości się innym kosiarki do trawy nienadającej się do koszenia trawy.

Opublikowano

Dobra no ale już nie piszmy o czymś czego nie ma (exy ps3).

co się dziwić, oni mają swój świat :F gdzie cyferki, logika i sens rządzą się innymi regułami

pewnie tak ale póki co nie dla psa kiełbasa 8)

A co do coraz gorszych kontynuacji to fakt, Fable3 zjebali okrutnie, do tego nowe Fable na xbla to już zgon serii. Nie tylko sony potrafi gwałcić swoje serie :sleep:

Opublikowano

Ale Piotrek poszedł tworzyć przełomowe gry gdzie indziej, wiec mam nadzieje, że Fable wróci do formy, czyli do dwójeczki, która była mega.

Co do Wieśka i jego ekskluzywności, to wystarczy kliknąć w jakikolwiek artykuł/news na temat W2 i zobaczyć płacz posiadaczy konsoli z jednym rdzeniem, spowodowany tym, że na ich toster weśmaka nie ma, tak właśnie wszyscy posiadacze PS3 grają na PC'tach :sorcerer:

Opublikowano

No faktycznie, miszczu, to ma w chu.j wiele do rzeczy. :sorcerer:

Modern Warfare 3 to ex na xboxa, ps3 i pc bo gra nie wyszła na Wii ani na psvita!!!111111111111

Opublikowano

Dobra no ale już nie piszmy o czymś czego nie ma (exy x360).

Fix'ed.

Fakt, że przeglądarka PS 3 nadal nie radzi sobie z zaawansowanymi, lub kalecznymi stronami. Nic dziwnego, że z prostej 3 nagle wywindowało Firefoxa do 12, bo ogółem za tworzenie stron biorą się jacyś paralitycy umysłowi, co mają w du.pie czy coś będzie zooptymalizowane czy nie. Niemniej najważniejsze rzeczy na przeglądarce PS 3 chodzą - Youtube (ps3youtube.com), allegro, wp, google, forum PE i ogółem nie jest źle. Bywa, że zamuli ale da się przywyknąć.

Ipla TV ma trochę inny stream, ale ogółem działa wyszukiwanie scen lepiej niż przewijanie. Osobiście często korzystam z tej wersji IPLA, bo nie ma reklam.

Reszta aplikacji działa bez zarzutu. Bardzo mnie cieszy, że je mam. Bardziej niż gdybym ich nie miał :)

A teraz wracam do darmowego MMORPG w swiecie Dc Comics, bo Gotham czy Metropolis nie odbiją się same z rąk Brainiaca ;) Ofkoz to na PS 3 :)

Opublikowano

Fakt, że przeglądarka PS 3 nadal nie radzi sobie z zaawansowanymi, lub kalecznymi stronami. Nic dziwnego, że z prostej 3 nagle wywindowało Firefoxa do 12, bo ogółem za tworzenie stron biorą się jacyś paralitycy umysłowi, co mają w du.pie czy coś będzie zooptymalizowane czy nie.

xD

Upadasz coraz niżej

Opublikowano

Fakt, że przeglądarka PS 3 nadal nie radzi sobie z zaawansowanymi, lub kalecznymi stronami. Nic dziwnego, że z prostej 3 nagle wywindowało Firefoxa do 12, bo ogółem za tworzenie stron biorą się jacyś paralitycy umysłowi, co mają w du.pie czy coś będzie zooptymalizowane czy nie. Niemniej najważniejsze rzeczy na przeglądarce PS 3 chodzą - Youtube (ps3youtube.com), allegro, wp, google, forum PE i ogółem nie jest źle. Bywa, że zamuli ale da się przywyknąć.

To jest spisek internetu przeciwko Sony!

Proponowałbym zobaczyć jak te najważniejsze rzeczy chodzą na tej przeglądarce. Kiedyś próbowałem przeglądać allegro na tym i nie wspominam tego miło. Ale niech będzie, parę stron dla odmiany chodziło całkiem sprawnie.

Edytowane przez Adan

Opublikowano
Proponowałbym zobaczyć jak te najważniejsze rzeczy chodzą na tej przeglądarce. Kiedyś próbowałem przeglądać allegro na tym i nie wspominam tego miło. Ale niech będzie, parę stron dla odmiany chodziło całkiem sprawnie.

Polecam teraz sprawdzić, update serio pomógł w płynności.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.