Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Chwalenie się że The Witcher 2 się sprzedał dobrze powinno brać się przez pryzmat posuchy ex'owej na X360. Trochę to przypomina banany na święta w PRL. Jak rzucili, to i ludzie się rzucili.

Tak, bo ludzie najpierw patrzą czy gra jest ex'em, a później zastanawiają się czy kupić.

Jak widać po console wars, tak właśnie jest

U Mendrka na pewno, a jak wychodzi w PUDEŁKU, to już w ogóle jest deal breaker :)

Dobrze, że God of War wychodzi w pudełku, bo inaczej nie byłby grą.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Heh i teraz bedzie 300 stron branzlowania sie gra ktora wychodzi za rok. Lol, wy naprawde chyba nie macie w co grac. PSN konserwuja, czy co?

No tak, przecież Halo 4 zostanie dopiero zapowiedziane na tegorocznym E3 z datą premiery listopad 2012.

Opublikowano

Ja z kolei takie exy jak:

Uncharted 2, Heavy Rain, God of War 3, LBP i troszkę dalej Motorstorm, Killzone 2.

Stawiam w ToPie (powiedzmy pierwsza 10,15 generacji) generacji. Nie znam lepszych gier niż U2, HR czy GoW3 w swoich kategoriach.

Wiadomo gusta, guściki ale jak ktoś pisze, że żaden ex z current generacji nie jest wart uwagi to:

a) nie grał w żadną wyżej wymienioną grę

b)FAGALERT

c)fanboj N

Joł 8)

d) woli lepsze gry

Zresztą gdyby nie Fallout 3, GTAIV, RDR w ogóle nie chciałbym konsoli tej generacji i sprzedałbym PS3 gdyby GTAV wychodziło na nextgenach.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

I wejdz do kacika Halo i porownaj to z tematami z kacika PS3 :)

Do czasu premiery będę miał w co grać. :rolleyes: Hitman Absolution, Resident Evil 6, Max Payne 3, Tomb Raider, Bioshock Infinite, Assassin's Creed 3, COD Black Ops 2, a to tylko niektóre przykłady.

Nie liczy sie, bo to multiplatformy!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Heh i teraz bedzie 300 stron branzlowania sie gra ktora wychodzi za rok. Lol, wy naprawde chyba nie macie w co grac. PSN konserwuja, czy co?

No tak, przecież Halo 4 zostanie dopiero zapowiedziane na tegorocznym E3 z datą premiery listopad 2012.

haha, sami to robią od roku w temacie hejlo 4, a tu jeszcze komuś o to dosrywa, rotfl

Opublikowano

Brrrr na samą myśl o wejściu do kącika Halo ciarki mnie przechodzą xD

Opublikowano

Leszek, w temacie Halo 4 sa cale 24 strony i uwaga same suche informacje, dyskusja czy np czegos nie z(pipi)ia, od co-normalny temat. Jak sie odpowiedniego czasu po trailerze Killzone wchodzilo do waszego kacika, bylo z 200 stron trzepania sie niczym. Patrzac na wasze posty podejrzewam, ze bedzie podobnie z GOW...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Brrrr na samą myśl o wejściu do kącika Halo ciarki mnie przechodzą xD

Ja boję się tam wejść bo podobno szatan ma tam kwaterę.xD

Opublikowano

Leszek, w temacie Halo 4 sa cale 24 strony i uwaga same suche informacje, dyskusja czy np czegos nie z(pipi)ia, od co-normalny temat. Jak sie odpowiedniego czasu po trailerze Killzone wchodzilo do waszego kacika, bylo z 200 stron trzepania sie niczym. Patrzac na wasze posty podejrzewam, ze bedzie podobnie z GOW...

Już jest, spuszczają się nad kolejną taką samą walką tylko w coopie.

Opublikowano

A o nowym GoW jest 20 stron z czego 3/4 to rozważania na temat tego o czym będzie gra, ciekawe teorie o innych mitologiach i tak dalej. Czyli same ciekawe rzeczy. Pozostałe strony to już czyste martwienie / zachwycanie się czy czegoś nie z(pipi)ią.

Swoją drogą gry na X'a muszą być strasznie słabe skoronikt nie chce wyrażać swoich opinii o nich.

Opublikowano

JA KIEDYŚ TAM BYŁEM

cala_prawda.jpg

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

JA KIEDYŚ TAM BYŁEM

A potej wizycie poszles do egzorcysty? Bo boję się że zostales,opętany przez szatana xD

Lub zindoktrynowany przez xboty :D

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Widzę jak was zazdrość zżera, bo żaden inny ex nie ma swojego własnego podforuma :cray:

Opublikowano
  • Autor

Widzę jak was zazdrość zżera, bo żaden inny ex nie ma swojego własnego podforuma :cray:

MGS4 ma! :sorcerer:

Opublikowano

To nie chodzi o własne podforum tylko o odizolowanie Halo od normalnych gier, całej reszty xD

Opublikowano
  • Autor

I Killzone ;f

Killzone to nie exclusive, bo jest na PS2 i PSP. :/

Opublikowano

Za pisanie prawdy w temacie Halo dostaje się warny i kasują ludziom posty, nie zauwazyłem takiej tendencji w innych tematach o danej gierce (do MGS nie zaglądam, może tam, jest nadzieja...)

Opublikowano

I Killzone ;f

Killzone to nie exclusive, bo jest na PS2 i PSP. :/

Halo to też nie ex bo jest na pierwszego xboxa

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Za pisanie prawdy w temacie Halo dostaje się warny i kasują ludziom posty

Jakoś ciężko mi uwierzyć, że napisałeś, że Halo jest zayebiste i dostałeś za to warna ;)

Opublikowano

Za pisanie prawdy w temacie Halo dostaje się warny i kasują ludziom posty

Jakoś ciężko mi uwierzyć, że napisałeś, że Halo jest zayebiste i dostałeś za to warna ;)

a jednak :sorcerer:

Opublikowano

No faktycznie (pipi)a, sonyboje spuszczają się nad gowem, to teraz wejdź sobie do tematu z Gears of War 3 i zobacz ile Wy tam stron natrzepaliście, i to jeszcze przed rok przed premierą.

Żałosne są już takie dosrywania się xbotów, ilość stron świadczy o popularności produkcji, halo ma mało, bo to nie jest popularna u nas marka czy tego chcesz czy nie.

Generalnie beka z xbotów, spuszczanie się nad Hejlo 4, wklejanie jakichś śmiesznych gifów prezentujących sylwetkę Master Chiefa przez kilka miesięcy, darcie papy jaki to genialny ex im się szykuje, a teraz gdy soniacze robią to samo z Kratosem to nagle Wam to zaczęło przeszkadzać. Żałośni jesteście po prostu.

Edytowane przez Kre3k

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.