Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Nie mówiłem, że jest noskillowe, tylko, że jest z(pipi)ane.....bo dalej są w niej te same babole które w geow były od zawsze.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Nintendo has just confirmed E3 2012 press conference. Tuesday, June 5. Starts at 9am. Let the games begin.

Opublikowano

A dla mnie kozak, graficznie gaci nie zrywa ale szykuje się i tak najładniejszy COD, zmiana czasów IMO dużo da na plus tej grze.

A MaZZeo i tak będzie marudzić, nawet jak by w połowie gry biegało się fenixem.......

Ty tak na serio? Przecież to wygląda jak

kupa.

Opublikowano

Obejrzałem w HD i moim zdaniem jeszcze bardziej obniżyli rozdzielczość, wszystko jest rozmazane.

Opublikowano
Konie, przy jednoczesnej obecności robotów, dronów i super samolotów - check

To jest pewnie z retrospekcji z lat 80-tych, w którym sterujemy Masonem z jedynki (w 2025 sterujemy jego synem).

Opublikowano

Trailer,podoba mi się,ale miałem taka cichą nadzieje ze będzie nowy silnik graficzny.

Najważniejsze aby wersja na PS3 była dobrze przeportowana(bo to co zrobili w Black Ops woła o pomstę do nieba)

Opublikowano

http://www.thesixtha...ned-in-germany/ czekamy na Polskę :D

“The sales ban covers the Xbox 360 games console, Windows 7 system software, Internet Explorer and Windows Media Player,” it says, citing two alleged patent infringements that are needed to offer H.264 video playback.

Opublikowano

Tak lionel, po 6 latach na currentgenach dadza nowy silnik graficzny :i_am_so_happy:

Opublikowano

Tak lionel, po 6 latach na currentgenach dadza nowy silnik graficzny :i_am_so_happy:

No tak,tylko inne studia potrafią używać nowych silników graficznych na currnetgenach.

Crytek ze swoim CryEngine,DICE z Frostbite(w BC1 i BC2 byl Frostbite 1.5 a w BF3 użyli BF3)

Tworcy CODow nawet nie musza tworzyć swojego autorskiego silnika. Wystarczy zrobić jak np City Intertactive,wykupić licencję od Cryteka na CryEngine.

No,ale bez jaj PS3 już jest długo na rynku i cięzko Treyarchowi nauczyć sie dobrze przeportowywać gry na PS3?

Może gdyby PS3 miał wiecej rdzeni,łatwiej byłoby robić porty :D

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Sony serio w ofensywie. Kolejna gra zapowiedziana (tym razem na PSN) i wygląda kinda awesome. I Santa Monica pomaga.

Opublikowano

Co to za ofensywa? Na XBLA w samym kwietniu wyszło 7 gier "not on PSS" ;)

Koncept interesujący. Ciekawe jak to będzie wyglądać w praniu.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Trochę długo przygotowywali się do tej ofensywy bo ponad 3,5 roku od pokazania pierwszego zwiastunu Łabędzia.

Opublikowano

Trochę długo przygotowywali się do tej ofensywy bo ponad 3,5 roku od pokazania pierwszego zwiastunu Łabędzia.

Takie gry powstają najczęściej bardzo długo. LIMBO, FEZ i ITSP były wszystkie robione 5 lat :P

Opublikowano

sonyboty chwalą się gierkami z PSS w CW xD żeby to jeszcze jakoś wyglądało, no ale to tylko potwierdza że na ps3 brak exów skoro takie gry tutaj widzimy :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Daddy, nie prowokuj jałowych dyskusji. Wystarczy, że Mendrek jak coś napisze, to później mnie głowa boli ;)

Opublikowano
Daddy, nie prowokuj jałowych dyskusji. Wystarczy, że Mendrek jak coś napisze, to później mnie głowa boli ;)

A od tego co daddy pisze to już Cię nie boli? :P

Opublikowano

Dlatego piszę, żeby nie prowokował. Od tego mnie właśnie głowa boli. To już się nudne robi, tym bardziej, że przez Czeza rozlazło się na statusy, bleh.

Opublikowano

spoko żebym jeszcze prowokował a to tylko stwierdzenie faktów że:

PS3_HAS_NO_GAMES_RE_This_Post_Sucks-s407x405-141269.jpg

:)

Opublikowano

To nie trailer tylko "demo" - będziesz siedział w domu z wirtualnym hełmem na głowie i przyklejonym do niego dildosem? :P

Opublikowano

Nie takie rzeczy boty robily z rozdzka.

Opublikowano

To nie trailer tylko "demo" - będziesz siedział w domu z wirtualnym hełmem na głowie i przyklejonym do niego dildosem? :P

Datura działa też z DS3.

Opublikowano

zostaw sonyboty, niech się cieszą kolejnym samograjem i to do machania łapami, kryzys na ps3 jest, gier brak więc udają że trup żyje ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.