Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

To nie trailer tylko "demo" - będziesz siedział w domu z wirtualnym hełmem na głowie i przyklejonym do niego dildosem? :P

Datura działa też z DS3.

No to co chciałeś w takim razie pokazać bo nie rozumiem? Zawartość trailera jeśli chodzi o samą grę, to nic nowego - wszystko już pokazali wcześniej. Jedyna nowość to pokazówka z hełmem i Move przyczepionym do głowy na potrzeby headtrackingu.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Bez kitu, podniecaja sie tymi interaktywnymi filmami typu flower czy hr, a smieja sie z kinecta.

Jeszcze sobie (pipi)a wibrator na leb przyczepia HARDKOROWI gracze xD

Zal dupe sciska.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

No to co chciałeś w takim razie pokazać bo nie rozumiem?

Nowy trailer Datury.

A te samograje typu Flower czy Journey zgarniają wyższe oceny niż niejeden mega killer z ogromnym budżetem.

Opublikowano

Nom, w koncu adresowane sa do posiadaczy odtwarzacza BR z funkcja konsoli.

Ten target tego wlasnie oczekuje od swojego odtwarzacza :]

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

To nie zmienia faktu, że grania tam niewiele. Ale każdy wydaje pieniądze na co mu pasuje. Tyle.

Opublikowano

Ja (pipi)ie, Flower ? Nie no gra rewela, przez pierwsze 5 minut.

No ale spoko, zaraz wpadnie Cod i zapyta, czym sie ludzie jaraja w Trialsach.

Opublikowano

Nom, w koncu adresowane sa do posiadaczy odtwarzacza BR z funkcja konsoli.

a nie do posiadaczy odtwarzacza dvd z funkcją ogrzewania mieszkania.

PS. Akurat Trails to fajna gierka.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

to właśnie różnica w exach obu konsol na ps3 są robione z myślą o: dzieciakach/casualch/niepełnosprawnych...zero skilla, prosta rozgrywka lub co gorsza ostatnio staje się głównym targetem plejsztejszona....samograje, połóż pada na kanapie i gra się przejdzie. To już gry na kinecta są bardziej zaawansowane :hi:

Opublikowano

to właśnie różnica w exach obu konsol na ps3 są robione z myślą o: dzieciakach/casualch/niepełnosprawnych...zero skilla, prosta rozgrywka lub co gorsza ostatnio staje się głównym targetem plejsztejszona....samograje, połóż pada na kanapie i gra się przejdzie. To już gry na kinecta są bardziej zaawansowane :hi:

tia,a exy xboxowe to same hity i nie samograje...

zapomniałem że na xboxa jest praktycznie brak exow i coraz bardziej się zmniejsza ich ilość(Alan Wake na PC,jeszcze tylko Hejloł i GoW na PC to dla mnie Xbox mógłby przestać istnieć) :(

Opublikowano

Ja pier.dolę, daddy napisz do administracji prośbę o usunięcie konta, bo jesteś tak żałosny, że się czytać Ciebie nie da. Porządni użytkownicy są banowani, a taki nieudacznik nieudolnie trolluje.

Opublikowano

zapomniałem że na xboxa jest praktycznie brak exow i coraz bardziej się zmniejsza ich ilość(Alan Wake na PC,jeszcze tylko Hejloł i GoW na PC to dla mnie Xbox mógłby przestać istnieć) :(

Wiadomo. Powiesz tacie, że potrzebujesz peceta za 3 kafle do "nauki" i Ci kupi. A komunię masz tylko raz w życiu i jak już dostałeś PS3, to o X360 możesz zapomnieć :(

z6623917X.jpg

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

jacy wy wszyscy nudni jesteście.

Ja jestem zayebisty and you know it ;)

Opublikowano

Wiadomo. Powiesz tacie, że potrzebujesz peceta za 3 kafle do "nauki" i Ci kupi. A komunię masz tylko raz w życiu i jak już dostałeś PS3, to o X360 możesz zapomnieć :(

Skąd te 3tys? PC który uruchomi Alana Wake w lepszej oprawie graficznej można złożyć już DO 2tys.

Wystarczy dobra optymalizacja i nie będzie komputer potrzebny za 3000tys ;)

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

(pipi) sie na sprzecie znacie.

Juz przy 2 tys bedziesz zmuszony obnizyc rozdzialke, system postawisz lewy i wybierzesz 18calowy monitor do 320 zl tylko po to, by cos wyswietlal. No chyba, ze jestes przyzwyczajony do 18 klatek na sekunde, w sumie jak masz PS3 to roznicy bys nie zauwazyl...

Edytowane przez easye

Opublikowano

czekam tylko na post mendrka i wielki krąg trollowania będzie zatoczony.

Opublikowano

Don, tak, komputer za 3000 zł. A xbox nowy nadal kosztuje 1500 zł, a ps3 2 razy tyle. :rofl2:

Nie wspominając o tym, że na najniższych detalach taki Alan Wake pewnie wygląda lepiej niż w wersji na konsole. ;)

Opublikowano

polecam allegro!

na najnizszych detalach wyglada gorzej, a nawet jak juz bys poswiecil te 2 tys by wygladal ciut lepiej, to komfort grania taki sam jak na PS3! :sorcerer:

czekam tylko na post mendrka i wielki krąg trollowania będzie zatoczony.

Mendrek nie ma czasu, gra w multiplatforme online, za free, bez mozliwosci komunikacji i w rozdzialce 576p żeby nie mieć input laga!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak.

To sony próbuje z marnym skutkiem robić gry które mają być jakimiś ''xboxkillerami'' multi gow/halo jest skillowe, fez i traials też są wymagające a na ps3 co najwyżej polatasz dywanem po pustyni lub postrzelasz z kapiszonów.

z6623917X.jpg

lol, ps3 już nawet do Pisma ŚW. dorzucają :(

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
i co z tego, ze Alan wyglada lepiej, skoro komfort grania taki sam jak na PS3!

No jak sobie pada podłączyć nie umiesz, a wbrew pozorom nie trzeba mieć do tego żadnych specjalnych umiejętności, to niestety świadczy to tylko o Twojej głupocie i dodatkowo robisz przypał ogarniętym użytkownikom konsol na forach.

Opublikowano

polecam allegro!

na najnizszych detalach wyglada gorzej, a nawet jak juz bys poswiecil te 2 tys by wygladal ciut lepiej, to komfort grania taki sam jak na PS3!

alan Wake na najniższych wygląda lepiej niż wersja xboxowa

i przynajmniej można pograć w normalnej rozdzielczości(Hd) a nie w rozdzielczosci 960x540.

3 rdzenie w xboxie to za mało na rozdzielczość Hd?

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

nie wierze. Moze dzisiaj pociagne i specjalnie sprawdze.

Kre3k - oczywiscie, ze gram na padzie, ba, nawet na tym od X'a. Ale widzisz nie (pipi) bzdur, bo nawet na piecu za sporo ponad 2 kafle, przy przezucie obrazu na TV jakosc Crysisa 2 jest gorsza niz na mojej 6 letniej konsoli, do tego jestes zmuszony obnizac rozdzialke, by uzyskac podobna plynnosc. Nie skaluje Ci gry z automatu, no i mowiac o komforcie mam na mysli glownie swoja friend liste, osiagniecia, tutaj nikt nie wejdzie do grupy i nie zaprosi na meczyk multi, ogolnie spolecznosc, ktora jest w taki sposob zorganizowana, ze wole kupic gre na X'a, usiasc przed 46 calowym telwizorem niz przejsc za darmo na swoim pececie...

(pipi)ac rozdzielczosc, dobrze ze mocy starcza na crosschat i lepsze multiplatformy !

Edytowane przez easye

Opublikowano

polecam allegro!

na najnizszych detalach wyglada gorzej, a nawet jak juz bys poswiecil te 2 tys by wygladal ciut lepiej, to komfort grania taki sam jak na PS3!

alan Wake na najniższych wygląda lepiej niż wersja xboxowa

i przynajmniej można pograć w normalnej rozdzielczości(Hd) a nie w rozdzielczosci 960x540.

3 rdzenie w xboxie to za mało na rozdzielczość Hd?

Dla twojej informacji, sporo gier na PS3 działa w tej rozdziałce w tym uwielbiane przez niektórych CoDjutyyy :ph34r:

Opublikowano

prezciez cala masa multiplatform ma problemy z rozdzialka na PS3. Rage, Red Dead Redemtion, do niedawna nawet FIFA nie miala skalowania do 1080, przez co wygladala 2 razy gorzej na PS3, wiec Lionel - sam rozumiesz.. :(

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.