Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

ta promocja u amerykańców xbox + kinect za 99$ + 15$/msc za golda, szkoda że przy okazji ich GOLD >>> nasz "gold"... <zazdrośnik>

Wut?

niby xbox za 99 $ potem 15 co miesiac przez 2 lata taki abonament jak w komorkach. w cenie jest live

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Już doczytałem. Po prostu X360 w kredycie. Po 2 latach wychodzi ok. 50$ drożej, ale tanio na wejściu. Ciekawa zagrywka.

Nie zdziwię się jeśli to ich sposób na opróżnienie zapasów przed planowaną obniżką cen.

PS. Rozwalają mnie komentarze na siliconera - jaki to M$ zły i ździerca, a jak ktoś to kupi to idiota, a zapewne 90% z tych krzykaczy ma telefony komórkowe i tablety w identycznych planach taryfowych :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Pomijając fakt, że dają na starcie sprzęt o 200$ taniej, co zwraca im się półtorej roku - niech ci sami krzykacze idą do banku i powiedzą żeby im kredytowali 200$ na taki sam okres bez odsetek :P

Wyzywają ludzi od idiotów, a sami są kretynami :P

Opublikowano

Za długo na słoneczku dzisiaj?

na koniec i tak Cie zbanuja za piraty i dalej bedziesz placil za bezuzyteczna konsole ;-) raty to najgorsze zlo
Opublikowano

praktyka z komórkami znana od lat więc czemu z konsolami miałoby nie być podobnie. wolałbym wziąć na takich warunkach i nieco przepłacić niż się babrać z ratami.

Opublikowano

RAILGUN w halo 4 :music: :greeting:

Opublikowano

H4_railgun_sm-copy-w1280.jpg

RAILGUN

DESIGNATION: Asymmetric Recoilless Carbine-920

MANUFACTURER: Acheron Security

The ARC-920 Railgun is a compact-channel linear accelerator that fires a high-explosive round at incredible speed, delivering both kinetic and explosive force to both hard and soft targets alike.

:hi:

Opublikowano

To Halo Arena? Wait...

Opublikowano

Bardzo mądre posunięcie microsoftu z xboxem na abonament. Na pewno zyskają wielu klientów. Przecież nawet w Polsce mnóstwo brało PS3 w playu.

Opublikowano

tylko ta oferta nie dot. polskiego rynku

Opublikowano

H4_railgun_sm-copy-w1280.jpg

RAILGUN

DESIGNATION: Asymmetric Recoilless Carbine-920

MANUFACTURER: Acheron Security

The ARC-920 Railgun is a compact-channel linear accelerator that fires a high-explosive round at incredible speed, delivering both kinetic and explosive force to both hard and soft targets alike.

:hi:

O kurfa, bedzie trzeba zaczac w to grac o_O

Opublikowano

Tyle że w Polsce był (a może nadal jest?) X360 w abonamencie, tylko w Plusie.

Opublikowano

czy ten railgun na którym sie spuszczacie działał jak TEN railgun z quake-ów?

Opublikowano

A czy jest jakiś inny railgun?

Opublikowano

Tyle że w Polsce był (a może nadal jest?) X360 w abonamencie, tylko w Plusie.

Nadal jest. Mój kuzyn ostatnio brał tam X360(sic!)

Dodam że w Netii jest podobna oferta.

Opublikowano

A czy jest jakiś inny railgun?

dlatego sie pytam, nie grałem w hejloł i nie wiedziałem ze tym uniwersum są bronie typu railgun, zaraz sie dowiem że było tez BFG10k ech...dali by w koncu jakąs nowa odsłonę unreal turnament, tam to był giwerki i skill (quake arena sucks)

Opublikowano

Railgun w rękach to fikcja, ta broń ma taki odrzut, że wyje.bała by człowieka na kilkadziesiąt metrów do tyłu po strzale. Dlatego montuje się ją obecnie np. na lotniskowcach.

Ghost Recon Alpha: Żołnierz przyszłości według Toma Clancy'ego - premiera dziś o 20:30 na National Geographic Channel (powtórka o 1:00) - film akcji z wytwórni Ridley'a Scott'a, odnoszący się do nadchodzącej gry ;)

Ps. Dobrze stonuś, będę kasował twoje nędzne prywaty :*

Opublikowano

Railgun w rękach to fikcja, t

Halo to FIKCJA. Zastanów się nad tym jak już będziesz dokładał rdzenie do swojej jednordzeniowej kĄsoli.

Opublikowano

Railgun w rękach to fikcja, ta broń ma taki odrzut, że wyje.bała by człowieka na kilkadziesiąt metrów do tyłu po strzale. Dlatego montuje się ją obecnie np. na lotniskowcach.

Snake w MGS4 jakoś daję radę używac tej zabawki :P

Opublikowano

Nie pisałem tego w kontekście Halo, po prostu taka ciekawostka jakby ktoś kiedyś myślał że railgun'y skoro są już w świecie, to nic nadzwyczajnego.

Więc zanim mi przytykniesz, lepiej sprawdź czy ci aimbot działa, albo czy nie trzeba już nowej karty dokupić, żeby móc grać w porty z konsol.

Ps. Moja konsola ma 8 rdzeni, jakbyś nie wiedział.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.