Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

co do piractwa- jest takie powiedzenuie "kijem tego , co nie pilnuje swego"- uważam, ze w dużej mierze developerzy są sami sobie winni

dlaczego? bo źle bronią swoich interesów! otóz zebrac sie razem , stworzyc ogromną grupę lobbystyczną i wymusic na UE i kongresie USA restrykcje w prawie regulujacym te kwestie

mozna mozna, nie tacy gracze wymuszali na tych ciałach wieksze rzeczy

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Ale jak można mówić, że gra jest średniacka skoro nawet nie wyszła :(. Czy Ty tak specjalnie piszesz :(

Opublikowano

ale chyba moze juz stwierdzic, ze zainteresowanie tymi tytulami ma zerowe, nie ?

Opublikowano

niektórzy są tak puści, że przez całe życie grali by tylko w kolejne FPSy czy tam inne szotery

Opublikowano

A mam jarać się jak smok jakimiś platformówkami albo szrotami z Japonii? Albo grami które nawet nie mają szans wyjść w 2012 (ten od Santa Monica i Agent)? Wipeout to nie ten rodzaj wyścigówek który lubię, a co do Starhawka to nikt nie będzie w niego grał po miesiącu od premiery.

Nie ogarniam faktu, że dla niektórych sam fakt bycia exem jest powodem do zainteresowania się tytułem. Ja mając X'a mam jakoś głęboko gdzieś Crackdowna czy Mass Effect i wątpie żeby to się zmieniło. Tak samo z tymi grami które wymieniłeś, moje zainteresowanie nie jest nawet zerowe a wręcz dąży do minus nieskończoności.

Jest tyle gier zapowiedzianych na 2012, że szkoda mojego czasu na coś takiego.

Opublikowano

niektórzy są tak puści, że przez całe życie grali by tylko w kolejne FPSy czy tam inne szotery

mam tyle czasu na granie, że jedyne w co gram to w "szotery", bo przy nich najbardziej się relaksuję. nie wiedziałem, że jestem pusty. :( i cały dzień w plecy. a poza tym PS3 to nadal sprzęt SONY, który można na półce audio-video postawić. kto by chciał sprzęt od jakiegoś tam majkrosoftu obok DENONA, Marantza, TV Sharpa czy innych cudeniek? :D wstyd!

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

imo:

PS3 Fat < Xbox 360 Slim < Xbox 360 old < PS3 Slim

jak dla mnie PS3 Slim wygląda beznadziejnie

Edytowane przez alexx-1

Opublikowano

imo:

of kors, o slimie to nawet nie myślałem. ja mam cały czas FATA 40GB i wygląda godnie

Opublikowano

wersja 60 GB prezentuje się jeszcze lepiej, wiem bo miałem obie :) 40 GB ma jakiś lichy materiał i brak chromowanych wykończeń (zamiast tego jest szary plastik), ale i tak prezentuje się nieźle

Opublikowano
  • Autor

imo:

Znaki wskazują co innego.

Opublikowano

do matmy w szkole sie nie przykladal.

Opublikowano
Ja widzę jeszcze FFXIII Versus, Sly Thieves in Time, Ni no Kuni <3, Journey (niby cyfrowa dystrybucja, ale ważny tytuł), ten tajemniczy ex od Santy Monica, nowy Wipeout, Yakuza The End, no i ten Agent od Rockstara, Starhawk, Dragon's Crown, Syphon Filter 4...

WOW, czaderskie gry, chyba lecę kupić PS3 :lol:

Zarzuć listą eXów na Xboksa.

..

..

..

Nie, Kinect mnie nie interesuje.

Opublikowano

e tam z exami, multiplatformy dają radę wystarczająco

Opublikowano
FFXIII Versus, Sly Thieves in Time, Ni no Kuni <3, Journey (niby cyfrowa dystrybucja, ale ważny tytuł), ten tajemniczy ex od Santy Monica, nowy Wipeout, Yakuza The End, no i ten Agent od Rockstara, Starhawk, Dragon's Crown, Syphon Filter 4...

Ta lista tylko upewnia mnie w decyzji sprzedania PS3 po ograniu Uncharted 3. Do multiplatform starczy mi 360tka.

Jedynie Wipeout do mnie przemawia, ale w ogole jakos nie kojarze nic takiego, tylko zapowiedz na PS Vita - ktos mnie wyprowadzi z bledu ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Na PS3 już też dużo tego nie zostało, na przyszły rok szykuje się chyba tylko The Last Guardian. U3 piękne, to fakt. Mam nadzieję, że w listopadzie dostaniemy cudowne zwieńczenie jednego z najlepszych nowych IP tej generacji.

Ja widzę jeszcze FFXIII Versus, Sly Thieves in Time, Ni no Kuni <3, Journey (niby cyfrowa dystrybucja, ale ważny tytuł), ten tajemniczy ex od Santy Monica, nowy Wipeout, Yakuza The End, no i ten Agent od Rockstara, Starhawk, Dragon's Crown, Syphon Filter 4...

to coś to na serio czy jaja sobie robisz ? krótko mówiąc bieda, połowa gier to tylko plotki, reszta pierdółki no ale jak nie ma exów to trzeba się takim czymś jarać bo to ps3, jeszcze do listy trzeba dorzucić MLB 2012, uj że Baseball ale ex!

ins - bo to lista życzeń w połowie

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
FFXIII Versus, Sly Thieves in Time, Ni no Kuni <3, Journey (niby cyfrowa dystrybucja, ale ważny tytuł), ten tajemniczy ex od Santy Monica, nowy Wipeout, Yakuza The End, no i ten Agent od Rockstara, Starhawk, Dragon's Crown, Syphon Filter 4...

Ta lista tylko upewnia mnie w decyzji sprzedania PS3 po ograniu Uncharted 3. Do multiplatform starczy mi 360tka.

Jedynie Wipeout do mnie przemawia, ale w ogole jakos nie kojarze nic takiego, tylko zapowiedz na PS Vita - ktos mnie wyprowadzi z bledu ?

Na PS3 też wyjdzie, niech mnie ktoś poprawi jeżeli się mylę.

to coś to na serio czy jaja sobie robisz ? krótko mówiąc bieda, połowa gier to tylko plotki, reszta pierdółki no ale jak nie ma exów to trzeba się takim czymś jarać bo to ps3, jeszcze do listy trzeba dorzucić MLB 2012, uj że Baseball ale ex!

Popierdółki? Yakuza popierdółka? FF i Last Guardian popierdółki? Ok. My mamy chociaż exy ORAZ multiplatformy (a te pierwsze często są na wysokim poziomie z dobrymi ocenami, jeno Haze to był niewypał).

Opublikowano

jeszcze do listy trzeba dorzucić MLB 2012, uj że Baseball ale ex!

Pijesz do czegoś?

Opublikowano

Mam PS3 i żadnej z tych gier nie kupię :P Już nawet wciąga się na siłę gry na PSN, ale pod tym względem jak zwykle zniszczy XBLA w 2012 :)

Lista na X360 krótka, ale konkretna: Wiedźmin 2 i Halo 4. Tyle na ten temat. Wszystkie gry z tej listy bym zamienił na jednego God of War 4.

Będę grał w jakieś Ni no kij wie co to jest, gdy będzie trzeba odkładać kasę na produkcje pokroju Max Payne 3 czy Bioshock: Infinite ? :P

Już pisałem i napiszę jeszcze raz, słabe exy to miały rację bytu w 2006 i 2007, a nie w 2010-2012.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ludzie to nie ma sensu taka dyskusja z użytkownikami X-ów. Jakiegoś byście exa nie wymienili to każdy to nic specjalnego i ogólnie średnie gry nie warte zakupu PS3. Mają exy jakie mają ,a jeżeli im takie wystarczają to ich sprawa. Niektórzy nawet nie wiedzą co tracą nie grając w te "nic nie warte uwagi" gry.

Don widzę,że stawiasz na sprawdzone marki,a naprawdę czasami warto sięgnąć po jakąś grę bez pierdyliardowego budżetu i zobaczyć,że nawet niewielkie studia potrafią zrobić grę dającą znaczenie więcej radochy niż te wielomilionowe produkcje ;P

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Popierdółki? Yakuza popierdółka? FF i Last Guardian popierdółki? Ok. My mamy chociaż exy ORAZ multiplatformy (a te pierwsze często są na wysokim poziomie z dobrymi ocenami, jeno Haze to był niewypał).

Pjerdolenie, największa beka jest ztego, że sami posiadacze PS3 sporo wyżej przekładają multiplatformy nad przeciętne exy, ale na forach piszą co innego. Przykład - SOCOM, Motorstorm Apocalypse czy ostatni Resistance 3, wszystkie sprzedały się żałośnie.

Pijesz do czegoś?

Myślę że wymieniane gry o baseballu jest równie śmieszne co wspominanie o KInect Sports.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.