Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

zzzzzzz

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

PeCeciarze w przyszłym roku nie będą mogli narzekać: Generals 2, CoH 2, SimCity 5, dodatek do Starcrafta 2 (sorry, pomyliło mi się, dodatek podobno w tym roku), TESOnline.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Dodatek do Starcrafta jednak w przyszłym? LOL, jak się oni ociągają z tymi grami, podstawka wyszła już prawie 2 lata temu...

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

o Skyrimie... pogadajcie sobie w tematach o Skyrimie ;]

Opublikowano

Ostatnio plotki wyhamowały. Ze dwa-trzy tygodnie temu, to była jedna dziennie.

Opublikowano

czyli na E3 2012 Microsoft na pewno zapowie NextBoxa(przynajmniej ja mam taką nadzieję i tak plotki sugerują)

Opublikowano

czyli wychodzi na to, że M$ podjął już wszystkie decyzje co do parametrów NextBoxa? Może będzie jakiś przeciek na dniach

Nom. I w każdym będą pewnie zupełnie inne parametry :P

Opublikowano

Nie wierzę w nextgeny na E3 2012. A tymi plotkami o domniemanych parametrach, czy o tym, że dana konsola jest już w produkcji to mi się już wymiotować chce.

Na obecnych konsolkach zapowiedziano jeszcze tyle ciekawych tytułów a wszystkie oczy zwrócone są w kierunku Sony i M$, które rzekomo mają zapowiedzieć następców swoich obecnych platform. Przecież nowa generacja to i zapewne ponowny wzrost kosztu produkcji gier AAA, pewnie też tych dystrybuowanych tylko cyfrowo. Ciekawe czy dla nas oznacz to mniejszą ilość gier niż obecnie. Tak samo jak teraz ukazuje się mniej tytułów retail niż na poprzedniej generacji, choć tutaj bardzo dużo zdziałał model e-dystrybucji.

Opublikowano

ta, nowy X w produkcji już zjeżdża z taśmy i będzie czekał w magazynach na premierę pod koniec 2013, co najwyżej jakieś wersje prototypowe robią.

Opublikowano

PeCeciarze w przyszłym roku nie będą mogli narzekać: Generals 2, CoH 2, SimCity 5, dodatek do Starcrafta 2 (sorry, pomyliło mi się, dodatek podobno w tym roku), TESOnline.

Z tego co mi wiadomo to Relic zapowiedział, że jedna z ich flagowych gier która będzie kontynuacją wyjdzie jeszcze w tym roku. Wszyscy myśleli, że będzie to Dawn of War 3 na całe szczęście jest to CoH. Za tydzień więcej informacji :)

Kiedy i co ostatni raz obejrzałeś na tym blu-rayu?

ostatnie transformersy,gwiezdne wojny,moneyballa te filmy ostatnio oglądalem na ps3. ;)

a filmów na bluraya ma około 17

To samo na kompie w tej samej jakości i nadal mam cross chata trololololololololo

Edytowane przez Ver0

Opublikowano

To samo na kompie w tej samej jakości i nadal mam cross chata trololololololololo

Masz świadomość że to argument z dupy?

Opublikowano

kto to w ogóle jest? wchodzi jak do siebie i nawet się nie przedstawi

Opublikowano

Ciekaw jestem ile osob na tym forum kupuje filmy BR. Nie lubie piractwa, ale niestety osobiscie nie znam nikogo, kto oglada filmy i nie sciaga BRRipow.

Opublikowano

na allegro masz 16k ofert z filmami na BD, czyli coś tam musi schodzić, skoro ludzie wystawiają

Opublikowano

Przecież Messi[*] Ci napisał że ma 17 filmów.

btw. BR dodają już do Pani Domu, czy tam innego Życia na gorąco?

Opublikowano

To nic nie znaczy, nie koniecznie targetetem sa gracze. chodzi o to, ze wszyscy moi znajomi, ktorzy maja ps3, ktorzy tez kiedys kupili ta konsole, bo ma BR, obecnie maja pecety, notebooki podlaczone na stale kablem HDMI do telewizora. Pomijam juz fakt, ze trudno nie byc piratem w dobie laczy 20,60,120mb na sec...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.