Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

kieszonsolki są dla dzieciaków i fanów japońszczyzny :sorcerer:

fix'd

No i mają swoje popierdółki za bagatela 150zł.

Za to możesz mieć pretensje do jankes. Gdyby nie wywołany przez nich kryzys, dziś ceny produktów importowanych, byłyby zapewne dwa razy niższe.

Edytowane przez Camillus

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Do tego The Last of Us, AC3, nowy NFS, MoH, Dead Space 3, może Dragon Age 3, Halo 4, Forza Horizon, nowe Mariany i Zeldy na WiiU. Będzie się działo.

No i gwóźdź programu. MGS5.

Ja tam liczę po cichutku na gameplay z The Last Guardian ;)

No to e3 zapowiada sie bardzo ciekawie,nawet bez zapowiadzi nextgenow od Sony i MS

Opublikowano

Jeszcze poproszę o obniżkę Xboxa na E3 <3

Nie kupuj, bo ci się popsuje.

Opublikowano

Mam na Xboxie pewną rzecz, wojnę, misję do skończenia która śni mi się po nocach :rolleyes:

gears-of-war-3_173vc.jpg

Opublikowano

Wy tu pitu pitu o jakichś Max Pejnach, Halochach 4 (?) i i Last of Usach, a ja czekam najbardziej na...

southpark2wuey.png

Opublikowano

o tak też chętnie kupił bym po raz drugi tą konsole jakby była za 7 stówek

Opublikowano

Mi tam wystarczy dobre info o Tomb Raider, bo ostatnie jakie było to chybana poprzednim E3. No i konkretna data premiery.

Opublikowano

Ostatnio sprzedawali X360 250Gb z reach, fable 3, girs 2 i 3m golda za 900 zł, wychodziło jakieś 750 za samą konsolę.

Opublikowano

A i jeszcze czekam na pierwsze informacje o nowej produkcji QD(gra na silniku KARY?)

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Nie wiem czym tu się podniecać, przecież ten sinik nic tak naprawdę nie pokazał wyjątkowego.

Opublikowano

Taki zestawik daje sobie rade chocby z Alanem czy Wiedzminem 2 w 1080p na ultra z frameratem nie gorszym niz na konsolach.

Dodaj obudowe za 150 zeta minimum, no i wymieniles 2 gry. Mam niemalze identyczny zestaw, 8gb ramu i troche gorsza grafike, hd6770 i nawet Driver, czy Crysis 2 wciaz lepiej zoptymalizowane sa na konsoli.

No i ja nie mialem w domu przed zakupem kompa myszki, klawiatury w szafie, ktora moglbym podlaczyc, monitora, ktory stal nieuzywany. Telewizory LCD sa juz niemal w kazdym domu, ale spoko-kupujcie komputery !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak X360 jeszcze trochę stanieje, to kupię od razu z całą trylogią Gearsów. Coś czuję, że to gry warte uwagi, a już trójka wygląda naprawdę topowo w kwestii oprawy.

Tak samo jak mocno ciekawi mnie Alan Wake i nawet sprawdziłbym Halo: Combat Evolved Anniversary.

Opublikowano

tzn na jaka cenę czekasz?

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Jak juz kupicie, zainwestujcie w Trialsy. Jestem w lekkim szoku, jak ta gra sie prezentuje. Wiedzmin 2 lezy od jakiegos czasu, bo od motorow sie oderwac nie mozna!

Halo Aniversery jest tylko dla fanow. Ba juz 10 lat temu wqrwialy mnie na sile powtarzajace sie korytarze np., a co dopiero w dzisiejszych czasach.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mimo wszystko chciałbym zaliczyć chociaż remake pierwszego Halo, uważanego za jednego z najlepszych FPS'ów w dziejach. Archaizmy jakoś tam bym przebolał, to chyba już nieodłączna cecha klasyków, nawet tych odrestaurowanych.

MGS4 czy RE5 też były pełne gameplayowych archaizmów a grało mi się świetnie, więc jeśli uniwersum Halo jest faktycznie takie ciekawe to nie powinno być problemów.

Opublikowano

"E3 is just around the corner, and we're already pumped for Sony's press conference.

Sony is enticing the entire world by announcing their plans for this year's major industry event. First and foremost, they say they will announce "the future of gameplay and innovation," which has gotten people talking.

Many like to assume this statement is in reference to the new PlayStation console, the PS4. Others just say they're talking about new software titles, which might make more sense at this particular moment in time. At any rate, Sony also says they'll show off over "20 new gaming experiences," which certainly implies some exclusive fireworks. You can probably expect a bunch of new game announcements for the Vita, as Sony continues to throw their weight behind the new portable.

Furthermore, if you plan on attending, Sony will have over 200 playable kiosks for you to test out upcoming software. For the past few years, many have agreed that Sony won the day at E3 (for a variety of reasons); might they wow everyone again...?"

;>

Opublikowano

To info już się pojawiło na poprzednich stronach ;)

Na nic odkrywczego nie liczę ze strony japońskiego wydawcy ale niech pokażą najważniejsze z gier (TLG, TLoU, Ascension, itd.).

Opublikowano

zeby tylko te "future of gamplay " to nie była nakładka na Move'a czy inny krap :confused:

Edytowane przez Orson

Opublikowano

http://www.vobis.pl/...ra_fable_3.aspx

;)

"Dzięki najnowszej technologii, oferującej moc obliczeniową niespotykaną w komputerach osobistych..."

HAHA

Edytowane przez terror

Opublikowano

Dodaj obudowe za 150 zeta minimum, no i wymieniles 2 gry. Mam niemalze identyczny zestaw, 8gb ramu i troche gorsza grafike, hd6770 i nawet Driver, czy Crysis 2 wciaz lepiej zoptymalizowane sa na konsoli.

No i ja nie mialem w domu przed zakupem kompa myszki, klawiatury w szafie, ktora moglbym podlaczyc, monitora, ktory stal nieuzywany. Telewizory LCD sa juz niemal w kazdym domu, ale spoko-kupujcie komputery !

Taki sam zestaw mozna dorwac juz z obudowa za 2k. Wymienilem 2 gry, ktore sa uznawane za dosc wymagajace. Sam mam podobny zestaw i z Crysis 2 czy Metro 2033 tez sobie radzi. U ciebie slabym puntktem jest wlasnie grafika.

Ty nie miales klawki, myszki i monitora przed zakupem kompa a ja nie mialem telewizora HD przed zakupem konsoli wiec wiesz...

Malo tego...znam kilka osob ktore ciagle jada na TV CRT, natomiast oni wszyscy oni maja peceta wiec wypadaloby liczyc cene samej jednostki centalnej.

A skoro HDTV -jak napisales- jest prawie w kazdym domu to rownie dobrze moga pod niego podlaczyc PC...zreszta sam dzisiaj napisales

chodzi o to, ze wszyscy moi znajomi, ktorzy maja ps3, ktorzy tez kiedys kupili ta konsole, bo ma BR, obecnie maja pecety, notebooki podlaczone na stale kablem HDMI do telewizora.

Opublikowano
Kim Kardashian used to be all about shoes, makeup and fashion, but it sounds like she is slowly changing her interests based on the people she hangs around with. On Keeping Up with the Kardashians, Kim was never seen playing video games with Lamar Odom and Rob Kardashian. Instead, she was doing her makeup, sharing gossip with her sisters and doing business with her mother. But it seems like things are changing. Could it be because of her relaxing time in New York City with Kanye West? Did she play video games to impress and bond with him?

Kim recently tweeted that she is super excited about the Call of Duty release. "I can't wait for the Call of Duty Black Ops II to come out," she tweeted. "The graphics look crazy." Kim Kardashian doesn't seem like the type who shoots people on her television screen in her spare time, so one has to wonder who introduced her to the video game.

Since Kanye West is supposedly a bit overprotective of her, one has to wonder if he kept her inside his apartment while she was in New York so they could play video games together. Since she was caught in a hotel room with pizza, it does sound like Kim and Kanye had a pizza and video game sleepover. How cute -- and how high school.

Tak się tworzy sprzedaż. Hajs nie idzie na jakość produktu czy na nowy silnik, tylko właśnie na opłacanie gwiazdeczek żeby tweetowały sobie o Black Klopsie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.