Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

to nie mam na no czekać

Opublikowano

to się nie opłaca oglądać E3 xDDDP

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Najlepsze jest to ze kazdego roku od poczatku tej generacji sonyboty wrzucaly ten tytul w liste exow (tak samo jak Last Guardian) xD

Opublikowano

No ja pierdziele ile można czekać ? Toż ten Versus mnie bardziej jarał niż "zwykła" 13ka. Kolejna gra "widmo".

Opublikowano

To że akurat nie ma Versusa we wstępnym line-upie jeszcze nic nie oznacza. Przecież on nawet nie był oficjalnie zapowiedziany dla USA.

Opublikowano

Mają jeszcze TGS.

i gamescom

Opublikowano

Taki zestawik daje sobie rade chocby z Alanem czy Wiedzminem 2 w 1080p na ultra z frameratem nie gorszym niz na konsolach.

Dodaj obudowe za 150 zeta minimum, no i wymieniles 2 gry. Mam niemalze identyczny zestaw, 8gb ramu i troche gorsza grafike, hd6770 i nawet Driver, czy Crysis 2 wciaz lepiej zoptymalizowane sa na konsoli.

No i ja nie mialem w domu przed zakupem kompa myszki, klawiatury w szafie, ktora moglbym podlaczyc, monitora, ktory stal nieuzywany. Telewizory LCD sa juz niemal w kazdym domu, ale spoko-kupujcie komputery !

jak na konsolach będzie normalne multi w kazdej grze bez zwalonego matchmakingu

będzie mozna pograć normalnie w strategie

to będę szczesliwym użytkownikiem konsoli

Opublikowano

Nie opłaca się brać X360 bez dysku. Zainstalowane gry zyskują bardzo dużo na loadingach, (no i do Forza 4 najlepiej mieć HDD), o grach z dystrybucji cyfrowej nie wspominając.

Jak juz kupicie, zainwestujcie w Trialsy. Jestem w lekkim szoku, jak ta gra sie prezentuje. Wiedzmin 2 lezy od jakiegos czasu, bo od motorow sie oderwac nie mozna!

U mnie to samo :P

Opublikowano

A czy slimy xboxa chodzą tak głośno jak te poprzednie generacje xboxa360?

czy nowe xboxy cierpią na syndrom Rrod?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi bo mam zamiar kupić x360 dla Trails,i serii GOW ;)

Opublikowano

RROD to przeszlosc, halas i awaryjnosc jest mniejsza niz w przypadku PS3 Slim (o ile sie zainstaluje gre na dysku).

Opublikowano

Slimy są znacznie cichsze od poprzedników i mniej awaryjne. Oczywiście już fat jasper miał awaryjność na poziomie ps3 slim.

Opublikowano

Godny następca Duke Nukem Forever.

Nie ma się czym jarać, biorąc pod uwagę obecny poziom japońskich gier. To już nie czasy PSX'a.

fix

Trails Evolution u mnie podobnie, wiedzmin2 leży na półce i płacze bo ciągle motory w ruchu :) najlepsza gra na konsolach w cyfrowej dystrybucji ever która równie dobrze mogłaby wyjść w pudełku za 200zł.

Opublikowano

mario galaxy i zelda trochę mało i na konsole której nie mam :(

Opublikowano

mario galaxy i zelda trochę mało i na konsole której nie mam :(

A Dark Solus? Demon Souls?

Opublikowano

Fajne gry ale nie jakieś miażdżyciele, z podobnych znacznie większe wrażenie robi na mnie skyrim czy nasz wiesiek2.

Tu nie ma co na siłę bronić japończyków bo się wypalili i tyle, potrafią klepać głównie kolejne jRPG o czarodziejkach z księżyca/innych emo dzieciakach które ratują świat a po drodze znajdują magiczne kryształy i murzyna do ekipy który robi za ofiarę.

Wystarczy spojrzeć na kondycję Crapcom'u, poprzednia generacja: re1, re0, re4, okami, seria dmc, seria onimusha, viewtiful joe...obecna generacja: fajne re5 i dead rising.

Opublikowano

ja (pipi)e, ale znudziły mnie już te konsole, gdzie ta nowa generacja? to już za długo trwa :/ ostatnio nawet myślę o kupnie jakiegoś dobrego PC <poiebany>

Opublikowano

Fajne gry ale nie jakieś miażdżyciele

Oj tam. Ja tam to samo mógłbym powiedzieć o większości zachodnich exów (multiplatform nie liczę, bo w większości nie musiałbym kupować dla nich konsoli). :)

@LeszeK: To kupuj. :whistling:

Opublikowano

to chyba nie do końca tak. Czy ta lista czasem nie mówi o tytułach, które będą grywalne na E3? Square potwierdził wcześniej obecność FF XIV 2.0 na E3 (w formie trailera czy coś), a jakoś jej na tej liście nie ma...

Dalej mam nadzieję na jakiś footage. Jeżeli nic nie pokażą, to już niech się pie.rdolą. Miałem 14 lat gdy zapowiedzieli tę grę. 14 lat. Boże.

Nie rozumiem czemu nie rzucają czasem jakimiś screenami. Jest to niezaprzeczalnie niezrozumiałe z marketingowego punktu widzenia. Square Enix. 'nuff said.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.