Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Nextgena kupicie od razu na premierze czy może pierwsza partie modeli(które są najbardziej wadliwe) przeczekacie i kupicie next gena 6-12 miesięcy po premierze.

Ja osobiście wolę przeczekac te pierwsze modeli i kupić nextgena kiedy biblioteka gier będzie wystarczajaco bogata

i tak masz gwarancje, wiec po co czekac?

Poza tym jak wyobraze sobie nowa jakos, to watpie, zebym wytrzymal pol roku. Pewnie przy premierze wezme nowego X'a.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

racja, ja tam też biorę w premierę, bo i tak za długo już czekam (X360 mam od polskiej premiery)...

Opublikowano

Wszystko zależy od gier. Jak będą tytuły startowe pokroju virtua tennis czy fify, to można sobie spokojnie odpuścić.

Opublikowano

A ja czuję że pęknę i kupię Wii U blisko premiery :\/ Nigdy nie miałem konsoli na premierze.

Opublikowano

ja pewnie zaczekam 6-12mies bo wole mieć zaległości growe niż czekać na jakikolwiek dobry tytuł tak jak w przypadku PS Vity xD (po (pipi) ja to kupiłem...)

Opublikowano

Wii U kupilbym nawet, ale skoro ma to być to samo co X360/PS3 to olewam, bo dla tablo-pada nie wydam ponad tysiąc zlotych

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Jakby Nintendo na starcie dało nowego Mariana, Kirbiego i jakieś dobre JRPG + te popłuczyny z X360/PS3, to byłby bardzo dobry start, a tak jeśli lista okaże się prawdziwa, to raczej kiepsko. Ludzie kupowali Wii dla takich pozycji jak te co wymieniłem na początku, porty z konsol HD mogą być dodatkiem, ale nie praktycznie jedyną ofertą.

Opublikowano

Wszystko zalezy od gier, no może nie w przypadku konsoli Nintendo, bo tej na 99% nie kupie (wyrosłem już z Marianów itp. tworów Nintendo). Więc jeżeli PS4 lub X3 dostanie przynajmniej z dwa interesujące mnie gry, to biorę na premierę, plus jakiś nowy wypasiony tv, moja Bravia V2500 to już wysłużony sprzęt.

Opublikowano

Lionel - wszystkie grupy, czy to spoleczne, czy przestepcze wola Xboxa.

Opublikowano

Plotka: Lista tytułów startowych na WiiU. Oprócz Pikmin to reszta to same multiplatformy, które wcześniej zadebiutują na 360/PS3 :confused: , czyli dosyć marny launch konsoli. Ciekawe jest również to, że na liście jest SC6 - czyżby premiera Fishera miała nastąpić jeszcze w tym roku/początkiem przyszłego?

http://www.vg247.com...25-wii-u-games/

• Aliens: Colonial Marines
  • Assassin’s Creed III
  • Batman: Arkham City
  • Darksiders II
  • Dirt 3
  • Formula 1 All Stars
  • Game Party
  • Ghost Recon Online
  • Just Dance 4
  • Killer Freaks from Outer Space
  • Marvel Super Heroes
  • Metro: Last Light
  • Monsters Party
  • New Super Mario Brothers Wii
  • Ninja Gaiden 3
  • Pikmin
  • Rabbids Party Land
  • Raving Rabbids
  • Rayman Legends
  • Shield Pose
  • Splinter Cell 6
  • Sports Connection
  • Tekken
  • Your Shape 2013
  • Zombie

Fejk jak (pipi), przecież Metro nie wychodzi w tym roku i niby co to za Tekken miałby być? Bzdura. Poczekajcie ten miesiąc, serio.

Opublikowano

Z tego co się orientuję, to inwalidzi i kaleki preferują jednordzeniowe PS3.

Tak przynajmniej wnioskuję po wpisach na tym forum.

Opublikowano

Lionel - wszystkie grupy, czy to spoleczne, czy przestepcze wola Xboxa.

Wiedziałem, że Xbox jest dla pedałów!

Opublikowano

No, jest też dla pedauw.

ps3 jest tylko dla pedauw!

Czyżby najgorsza kontra jaką rodzaj ludzki ujrzał?

Opublikowano

pomyliło ci się z użytkownikami PC, dla których okiełznanie pada to nie wiadomo jaki problem

Opublikowano

No, jest też dla pedauw.

Homoseksualiści WOLĄ Xboxa. Sony próbowało im się przypodobać, ale jednak swój ciągnie do swego.

Opublikowano

No, jest też dla pedauw.

Czyżby najgorsza kontra jaką rodzaj ludzki ujrzał?

uderz w stół!

Homoseksualiści WOLĄ Xboxa. Sony próbowało im się przypodobać.

I zrobiło move.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

pomyliło ci się z użytkownikami PC, dla których okiełznanie pada to nie wiadomo jaki problem

Chyba jednak nie Lesiu. Z tego co się orientuję, to wg. kĄsolomaniakalengo spojrzenia na świat, to klawiatura jest zbyt trudna do okiełznania dla człowieka, bo przecież ONA MA TYLE GUZIKUF I WOGLE JACIEPIERDOLE GRANIE W TĄB RAJDER NA KLAWJATURZE IKSDEEEEEEEEEE

A teraz idź i sprawdź czy Ci się RDZEŃ w kĄsoli nie przegrzał, bo podobno chujowo ktoś to cudo zaprojektował i lubi od czasu do czasu jebnąć jakimś YLODem czy innym słodyczem ;)

Opublikowano

Łatwiej grać w szotera na myszce i klawierce, a w strit fajter na padzie.

Na PieCu tak można, na kĄsoli już nie bardzo ;/

PS.

Dalej pany, wyzywam Was :D

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Na kompie jest więcej cziterów w grach online!

A na konsolach praktycznie brak.

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Trudno powiedziec, bo na PS3 sa takie lagi, ze nie wiadomo czy to cheater czy po prostu PSN.

Opublikowano

No jak się gra na piratach, to pewno jest ich mnóstwo.

I?

@Ins

XD

Opublikowano

Dobra argument z dvpy ale ok.

Mocne komputery ciągną w chvj prądu.

Zamist kompa mamy mala elektrownie,ciepło ale w chvj duży rachunek za prąd.

A konsolka ciągnie tylko 200-300W(w PC to tyle sama karta graficzna tyle ciągnie).

Dawaj Stona,teraz twój ruch!

Edytowane przez LionelPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.