Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Lajonel, przecież u Ciebie to starzy płacą za prąd, więc o czym Ty tutaj prawisz? HMMM?

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Trudno powiedziec, bo na PS3 sa takie lagi, ze nie wiadomo czy to cheater czy po prostu PSN.

dementuję. żadnych kłopotów nie miałem. Acha sorry- w Wolfensteinie czy jak tam to się zwało - miałem. W jednej jedynej.

Tragiczny ten PSN :/

Opublikowano

I do tego za darmo :/

Opublikowano

o znów konsole vs pc. Super, akurat mam cos świezego.

Gry to także otoczka/społeczność a wiec fora. I powiadam- nie ma gorszego dna niż fora pcetowe. Gram sobie w PESa 2012, wbiłem na kilka stron o tej piłce- bo tak się składa, że niewiedziec czemu (wiedziec czemu tak naprawde) w Polsce scena PESa stoi na PC.

tego się nie da czytac co te pececiarze wypisują- co trzeci post ktoś sapie o cracka albo, że mu cos tam niedziała. Bo on ma taki a taki plik bin w takim a srakim katalogu i czy jak go przeniesie do innego katalogu to czy gra mu będzie działać.

Acha i czy mu pójdzie gra jak ma tyle ramu bo nie wie.

Sypią o tym wszedzie i notorycznie.

Konsole rules - taki morał :D

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Cytując mini suchara :

Dobra argument z dvpy ale ok.

Równie dobrze możesz napisać że wszyscy murzyni [blah, porównuję wcPiCerów do murzynów czym sam sobie szkodzę XD ] to jebane nieroby, złodzieje i narkomany, bo akurat takich spotkałeś na blokowiskach we Francji czy na innym Bronksie.

[no w sumie to akurat prawda ale czaisz analogię, mam nadzieję ;) ]

Opublikowano

Dobra argument z dvpy ale ok.

Mocne komputery ciągną w chvj prądu.

Zamist kompa mamy mala elektrownie,ciepło ale w chvj duży rachunek za prąd.

A konsolka ciągnie tylko 200-300W(w PC to tyle sam procesor tyle ciągnie).

Dawaj Stona,teraz twój ruch!

wez sie zapadnij pod ziemie po takim failuuu

300 wat to cala buda wezmie :P

Opublikowano

Ciiiiiiiiii, nie kupujesz kompa za 5tysi co pół roku, to się nie znasz. 17 letni kĄsolomaniak wie lepiej ile mama płaci za prąd!

Opublikowano

Miałem tam napisać karta graficzna nie procesor :D(sam nie wiem dlaczego napisałem procesor)

Opublikowano

Miałem tam napisać karta graficzna nie procesor :D(sam nie wiem dlaczego napisałem procesor)

tez mega fail

300wat ciagnie gtx690

a on ma 3tys procesorów :P

Edytowane przez szpic

Opublikowano

o znów konsole vs pc. Super, akurat mam cos świezego.

Gry to także otoczka/społeczność a wiec fora. I powiadam- nie ma gorszego dna niż fora pcetowe. Gram sobie w PESa 2012, wbiłem na kilka stron o tej piłce- bo tak się składa, że niewiedziec czemu (wiedziec czemu tak naprawde) w Polsce scena PESa stoi na PC.

tego się nie da czytac co te pececiarze wypisują- co trzeci post ktoś sapie o cracka albo, że mu cos tam niedziała. Bo on ma taki a taki plik bin w takim a srakim katalogu i czy jak go przeniesie do innego katalogu to czy gra mu będzie działać.

Acha i czy mu pójdzie gra jak ma tyle ramu bo nie wie.

Sypią o tym wszedzie i notorycznie.

Konsole rules - taki morał :D

Chu.jowa gra - cho.jowi gracze.

Opublikowano

pececiarze to lamusy, żyją w swoim zero jedynkowym swiecie, zamiast jarać sie gierkami to nawijają ciągle o hercach i teraflopach, życie towarzyskie zastępuje im team speak, w realu naduzywają słowa lol, ciągle dropią, farmią, fragują ,ownują i zabijaja moby, kiedy sie zniewazają to mówia "ty bocie", mają garba lub/i skrzywienie odcinka lędźwiowego, są przeważnie otyli albo wychudzeni

Opublikowano

Ale masz świadomość że kĄsolki by minecrafta nie pociągnęły? ;>

Opublikowano

Tylko na pececie kultowym tytułem może stać się taki Minecraft (pokolenie Tibii nie zmieniło swych komputerów z XX wieku i grają w to (pipi))

Zapomniales jeszcze o Metinie 2. Kultowe MMORPG PCetowe

Stona FAIL

A Minicraft na X360,który wyjdzie czy wyszedł

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

masz świadomość że jedyna wielordzeniowa konsola na rynku będzie mieć Minecrafta już za dwa dni? :>

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

z AŻ 8 osobowym multi uuuu więcej nie pociągnie?

Opublikowano

masz świadomość że jedyna wielordzeniowa konsola na rynku będzie mieć Minecrafta już za dwa dni? :>

Nieprawda, Minecraft nie wychodzi na PS3 :P

Opublikowano

I będą mody, czy będziecie mogli sobie pograć tylko z defaultowymi teksturami i bez szaderów? :(

Opublikowano

z AŻ 8 osobowym multi uuuu więcej nie pociągnie?

Po co mieli robić więcej jak Xbowcy wolą pograć w multi BF3,GoW 3 czy Halo i nie muszą się martwić czy im te gry pójdą((pipi)a ja bronie xboxa),w przeciwienstwie do PECETOWCOw którzy się żalą i płacza że im gra nie pójdzie.

Więc grają w "hity" pokroju Majnkraft

Opublikowano

Nie wiem z iluosobowym multi, ile będzie mieć tekstur itd, nie interesuje mnie to jak i również sama gra. Powinien on zostać pecetowym MEGA exem.

Chyba posiadacze kompów nie mają w co grać, skoro jakaś kupa z Amigi robi taką furorę.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

PC > konsole, bo na konsolach nie ma Hirolsow 3, ktore zjadaja konsolowe gierki na sniadanie.

bcbe1cf65bec6119abb27a1746a17006.gif?1336336951

Opublikowano

Nie wiem z iluosobowym multi, ile będzie mieć tekstur itd, nie interesuje mnie to jak i również sama gra. Powinien on zostać pecetowym MEGA exem.

Chyba posiadacze kompów nie mają w co grać, skoro jakaś kupa z Amigi robi taką furorę.

czy to jakiś wysublimowany trolling czy to Twoja prawdziwa opinia?

Opublikowano

Gdyby nie to , że to Mazzeo, to bym powiedział że to troling.

Po co mieli robić więcej jak Xbowcy wolą pograć w multi BF3,

Mówisz o "multi" 12vs12 zamiast standardowego trybu 32vs32?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.