Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Kiedy kĄsole pociągną coś lepszego niż 1/2 720p w 30fpsach i z grafą sprzed 10 lat.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Gdyby nie to , że to Mazzeo, to bym powiedział że to troling.

Po co mieli robić więcej jak Xbowcy wolą pograć w multi BF3,

Mówisz o "multi" 12vs12 zamiast standardowego trybu 32vs32?

tak po prawdzie to w MAG bylo 128vs 128

Opublikowano

Grałem dzisiaj w szkole na Kinekcie - ku.rwa mać XDDD Nie rozumiem czym się zachwycać; przecież Move jest o wiele bardziej precyzyjne, niż ten Kinekt (mam wrażenie, że Eye Toy był bardziej precyzyjny i zaskakiwał szybciej). Za żadne skarby nie zapłaciłbym za to tylu pieniędzy.

Dobra sytuacja była, jak na ekranie wyświetlało ludzi stojących przed kamerą - mimo tego, że już nie stałem przed obiektywem, ciągle byłem widoczny. Kinekt potrzebował 5 sekund, żeby odświeżyć obraz <ok>

Opublikowano

I kto w to grał?

W BF2:PR był chyba nawet serw na 256 osób ale who cares?

Opublikowano

Weź wywal ten fragment o Move, bo zaraz przyjdzie Don i będzie pierdzielił o wyższości jednego gó.wna nad drugim, jakby te śmieszne różdżki i kamery nas obchodziły.

Edit: A nie sorry stąka, źle przeczytałem.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

@Rozi

No (pipi)a dziwnym nie jest. Żeby przerobić ilość danych, które są potrzebne do opisania Twojego GRUBEGO cielska, potrzeba właśnie ok 5sekund czasu pracy superszybkiego, 3 rdzeniowego procesora X360. Wyobraź sobie ile czasu przerabiało by to wszystko JEDNORDZENIOWE Ps3

Opublikowano
Nie rozumiem czym się zachwycać

Tutaj nie ma się czym zachwycać. I jedno i drugie to parująca kupa. Kinect jest lepiej reklamowany, to i odniósł sukces.

Opublikowano

Ja sam się zastanawiam po co kupiłem to dildo od Sony

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Grałem dzisiaj w szkole na Kinekcie - ku.rwa mać XDDD Nie rozumiem czym się zachwycać; przecież Move jest o wiele bardziej precyzyjne, niż ten Kinekt (mam wrażenie, że Eye Toy był bardziej precyzyjny i zaskakiwał szybciej). Za żadne skarby nie zapłaciłbym za to tylu pieniędzy.

Dobra sytuacja była, jak na ekranie wyświetlało ludzi stojących przed kamerą - mimo tego, że już nie stałem przed obiektywem, ciągle byłem widoczny. Kinekt potrzebował 5 sekund, żeby odświeżyć obraz <ok>

Chodzisz do szkoły specjalnej? Bo tylko takie dostawały Kinecty.

Opublikowano

Weź wywal ten fragment o Move, bo zaraz przyjdzie Don i będzie pierdzielił o wyższości jednego gó.wna nad drugim, jakby te śmieszne różdżki i kamery nas obchodziły.

A co ja mam do tego? Ominęło mnie coś?

Opublikowano

Ja je.bie, grałeś w szkole na Kinecie ? (a potem dziwne, że wiara po studiach do niczego się nie naddaje jak w liceum na konsolach grają), jeszcze powiedz, że z browarę w ręku i z lolkiem w japie ?.

Masakra kilkanaście lat temu szczytem hardcoru było zagranie w szkole na korytarzu na...gitarze :)

Opublikowano

Dni otwarte były, czarnuchu.

Opublikowano

W szkole specjalnej? Bo dalej nie czaję skąd w szkole Kinect :P

Opublikowano

kiedyś u mnie w MM rozłożyli stand z kinectem. Obserwowałem ludzi jak grali: od dzieci po jedną babkę z wnusiem. Wszyscy banan na ryju. To dla takich ludzi właśnie
Opublikowano

Kiedyś M$ rozdawał X360 4GB+Kinect dla osób niepełnosprawnych fizycznie jaki i psychiczne. :D

Opublikowano

Kiedyś M$ rozdawał X360 4GB+Kinect dla osób niepełnosprawnych fizycznie jaki i psychiczne. :D

A co kur.wa, to nie są ludzie?

Opublikowano

Stona nie dość, że jest pececiarzem, to jeszcze broni żydboksa. Nie wiem jak można upaść tak nisko.

Opublikowano

Stona nie dość, że jest pececiarzem, to jeszcze broni żydboksa. Nie wiem jak można upaść tak nisko.

Bo playstation 3 to jedyna słuszna konsola, a na pececie nie można sobie pograć w gry z ładniejszą grafiką i 60 klatkami na sekundę....

Opublikowano

Są,tylko MS tego Kinecta wszędzie chce wcisnąć.

Nawet Wladziu Pawlak został zindoktrynowany przez MS i też używa Kinketa do swoich prezentacji :(

Opublikowano

o.O

Z tego co się orientuję, to nigdy w życiu nawet na x0 nie grałem :D

Ale wiadomo, że żydboks to prawie PeCet i pewnie dlatego go bronię. No i ma więcej niż 1 rdzeń, co stawia go w hierarchii bezużytecznych zabawek dla dzieci, jakimi są kĄsole trochę wyżej niż JEDNORDZENIOWY "sprzęt producenta RTV który się ciągle psuje i ma nadmiar słabych gier" *

* za napisanie skąd jest ten cytat stawiam piwo [realne :D ]

Opublikowano

Są,tylko MS tego Kinecta wszędzie chce wcisnąć.

Co za chu.je, sami z siebie robią coś dla niepełnosprawnych.

Opublikowano

Odpaliłem Operation Raccon City i pierwsze 15 minut gry wali już taką ch****ą, że aż mnie w środku coś skręca :P I pomyśleć, że Capcom tego 2 mln opchnął :/

Opublikowano

Dobry marketing - reklamy w stanach były wszędzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.